Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fixed Gear Buluşmaları

Scudo
20 lik lastiğin üzerinde max 120 PSI yazıyordu diye hatırlıyorum. Bir önceki 28'lik lastiklerimde de max 120'ydi ve 110 hava basıyordum. Aynı şekilde 20 lik lastiklere de 110 hava bassam sertlik açısından çok bişey farketmez gibi geliyor bana. Sonuçta basınçlar aynı olacak. Fark olsa olsa lastiğin yere temas eden yüzeyinde olur diye düşünüyorum. O farklılıkta asfaltı sele de ve gidonda hissetme açısından çok farkettirmez diye düşünüyorum. (Tabi ki sadece teorik düşünüyorum hep) Umarım 20'liğin basıncını yanlış hatırlamıyorumdur.

Konuyu yine rayından çıkartmak pahasına bir soru sormak istiyorum:
Yaklaşan kış mevsiminin soğuk günleri için , nöbetçi olduğum yada sıcaktan evden çıkamadığım günler için bir trainer almayı düşünüyorum.

Önemli olan olabildiği kadar sessiz olması ve bir şekilde fixed gear yapısı ile uygunsuzluğu olmaması. (sanmıyorum olacağını ya neyse).
500 lira limit koydum.
Biliyorum bu konu daha önce defalarca tartışıldı ama bir de fixed gear grubunun altında sormak istedim.

Mete selam, bende kış için büyük ihtimalle alacağım, Aktif Pedal' daki modellerden birine bisikleti takıp denedim gayet güzel çalışıyor :D Fakat tam karar veremedim bende birkaç tane modeli olduğu için biraz araştırmadan almak istemedim... Gelişmeleri paylaşırım

@Can Özbek

Tamam abi.
Mutlaka haberdar et beni de.
Önemli olan sessiz olması
İki kişi alırsak indirim de yaptırırız belki, ne dersin :)

@Halil Uygun

Roller çok ses yapıyor arkadaşlarımda gördüğüm kadarı ile , bir de roller üzerindeyken kitap okuyamam :)

Trainer ın problemi ise arka açıklığın 120 piyasadaki trainerlerin çoğuna uymayacak olması. :)

@Halil Uygun

Organize olacağız Halil' cim
Hafta sonu akşammı, hafta içi akşammı hemen herkes yazsın ona göre hareket edip ortak günü bulalım derim :cool:

1 hafta içinde kadro geliyor.
Yeni fixed'i topluyorum ona göre hazır olun..)

Kadro ne gelicek? yeni mi yoksa eskilerden mi??

Ya bugün sohbet muhabbet derken fotoğraf çekmeyi unuttum aslında makine yanımdaydı keşke çekseydim hep beraber bir 3lü şöyle, gerçi Sonay eksikti, artık bir dahakine :)

• Beğen
Tepkiler: sonay eruz
yarın çıkmayı düşünüyorum akşam sekiz, sekiz buçuk gibi çıkıcak olan varsa görüşelim.

• Beğen
Tepkiler: Can Özbek
@mcanb

Abi yıllardır yaptığım bisikletler ve harcadığım paralar bana şunu öğretti.

Eğerki her gün kullanacağın , kendini yollara vuracağın ve aman orası burası çizildi demeyeceğin bir fixed istiyorsan çok para harcamayacak - ağırlığı kafana takmayacaksın.

Kaliteli bir göbek üzerine ne bulursan geçireceksin , yollara düşeceksin.

80'lerden bir kadro yine,
Bakalım sağdan soldan nasıl parçalar toplucaz .)

Elimdeki herşeyi tükettim sanırım bu sefer ben parça sorucam.

:D

@Halil Uygun

Aynen öyle Halil :D
bizde boş fites yok hayatımız yardırmak

Geri