O jantlardaki gobekler Quando, benim arka tekerlekte converter taktigim gobek te quando, cok fazla skid falan yapmiyorum ama aralarda eylence olsun diye yapiyorum bise olmadi henuz acaba tek arka satarlar mi adamlar?
Ha bu arada baktim o asyadaki gobek ureten fason firmaymis, baska markalara da uretiyomus falan filan, cok para diil alip denenebilir aslinda
Halil masraf çıkartma, dünden beri ebay' de ajan gibi geziyorum sram red, limited edition fren kaliperleri var sırf siyah ve sarı yazısı için bakmadığım yer kalmadı ha tabi birde sarı balatalarıda ekleyiyorum bak unutmadan Sen her ne kadar frenleri sök desende ben o işe girmek istemiyorum kovalamaya devam... Bulamayabilirim sram fakat daha ucuz yollu ama tekrar siyah renk cnc ile işlenmiş kaliperlerde var onlarda olabilir..
Not: Ofiste olduğum için resimleri boyutlandıramadım eve gidince hallederim kusura bakmayın
Halil ring bulamazsan ve sipariş vermeyi düşünürsen birlikte sipariş verebiliriz, bende ilerde göbekleri ve bottom bracket' ı yeniliyeceğim için daha sağlam bir ring almayı düşünüyorum bilgin olsun abicim