Ya benim gelmem acele oldu yoksa getirirdim ben, ama daha 2 gun once belli oldu, nerden aliyosunuz parcalari?
Ha bu arada elimde fazla 52 disli aynakol var, disliler degisemiyor tek parca, belki yapildigi zaman degisiyodu da su anda sanmiyorum, ilgilenen olursa getiririm onu da
İş nedeniyle Burdur taraflarındayım fakat en kısa zamanda dönmeye çalışacağım çarşamba-perşembe akşamı bir buluşma ayarlayabiliriz hazır diğer Can' da gelmişken..
Can, haber gelmedi ben ona gore plan yapiyim aksam cunku bikac arkadasimla bulusmam lazim, haftasonu uzunca bir tur yapalim mi, pazar veya cmt? Sabah falan cikariz erken cok sicak olmadan 2 3 saat??
Selam beyler,
kusura bakmayın burda işlerim yoğun bugün saat 17.45 uçağı ile geliyorum istanbula 8 gibi evde olsam sahile inmem 20.30-21.00 ı bulabilir eğer sizde uygunsanız sahilde olalım. Cumartesi günü bir turumuz var zaten Can, ama ben fixed ile gelmeyebilirim bu sefer malum dik rampaların olduğu bir tur olcak sanırım. Bu akşam sahilde olacaksak ki ben çıkmayı düşünüyorum eğer uçağım rötar yapmaz ise detayları konuşuruz zaten... Buraya yazın ben yazmasam bile bir şekilde göz atıp haberdar olurum
Bu arada illa bugün yapıcaz diye birşey de yok tabi, akşam saatleri 20.30-21.00 Halil' inde katılması için daha uygun herkes için uygunsa bence akşamda olabilir...