Adil ÜNALDI
Antagonist
- Tepki
- 9.321
- İsim
- Adil
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Biz ilgi çekmek için fixie kullanmıyoruz. Siz herhalde her şeye bu gözle bakıyorsunuz ki bizi de öyle zannedip gelip burada böyle bir yorum yaptınız. Başka bir açıklama bulamıyorum yaptığınız yoruma.Fixed bana mantıklı ve çok sağlıklı gelmiyor. Onun yerine şu eskilerde kullanılan, ön tekeri büyük arka tekeri küçük zincirsiz bisikletlerden kullanın. Hem gene herkesin tercih etmediğini kullanmış olursunuz, hem daha çok halk tarafından ilgi çeker.
Fixed bana mantıklı ve çok sağlıklı gelmiyor. Onun yerine şu eskilerde kullanılan, ön tekeri büyük arka tekeri küçük zincirsiz bisikletlerden kullanın. Hem gene herkesin tercih etmediğini kullanmış olursunuz, hem daha çok halk tarafından ilgi çeker.
Biz ilgi çekmek için fixie kullanmıyoruz. Siz herhalde her şeye bu gözle bakıyorsunuz ki gelip burada böyle bir yorum yaptınız.
Delta bisiklette gördüm modern bir tane, çok ucuz değil ama deli gibi pahalı da sayılmaz. Biraz inceledim, bana biraz ağır bir bisiklet gibi geldi. (Ön teker ve kalın kadro nedeniyle.) Kullanan birisini görürsem denemek isterim.Alınabilir fiyatlarla Penyy Farther yapıp satan var da biz mi binmiyoruz?
Bende bursa izmir yaptım. 20 Oranlı bisikletim ile. Ama burada konu sen değilsin , bisiklet. Savunduğun şey duygusal gerçekçi değil. Dersinki ben seviyorum arkadaş , o zaman kime ne ama verimli dersen olmaz. Gayet verimsiz. Çok verimli olsa world tur fixie bisiklet ile yapılırdı. Fixie bisiklet neden sadece salon sporlarında kullanılıyor. Çünkü düz eğimsiz rüzgarsız ve hep yüksek hızda olduğu için. Bu tartışılacak konu değilVerim nedir allasen?
245 km yol gidiyorum ben fixie ile.
6 km.lik rampada Kom almışlığım var fixie ile...
Bacak ve ciğer olmadan vites hiçbir şeye yaramaz.
Önce bacağa ve ciğere yatırım yapacaksınız.
Sonra vites fren vs vs
Bisikletin nirvanası??Fixieciliğe bisikletin nirvanası
Bisikletin nirvanası??
Abi kaç fites?
Argümana bak çay demle!
World Tour fixie ile koşulsa idi -ki koşulabilir- bisiklet endüstrisinin kodamanları beş para etmez karbon kadroları sizin gibi enayilere world tour koşmuş kadro diye nasıl satacaklardı?
Ömründe bir kere bile fixie kullanmayan yeteneksizler şu konuya yazmasın!
Ben nasıl ki gidip MTB konusuna yorum yazmıyorsam siz de anlamadığınız şeye yorum yazmayacaksınız sevgili kardeşim.
Yazarsan böyle cevap alırsın.
209967 dosyayı görüntüle
Bence ilaçlarını aksatma derim. Bu kadar agresif olmana gerek yok. Ne kadar vites o kadar çok kombinasyon demek. Bu işin matematiği bu malesef. Seninle zaman kaybetmek istemiyorum.Bu amcamız hâlâ yaşıyor mu bilmiyorum ama inşallah hâlâ yaşıyordur fixie ve göbekten vitesli konusunda yazdıklarını okudum ve çok şeyler öğrendim.
Benim de yukarıda ifade etmeye çalıştığım şey tam olarak bu idi. Aynakolun iki tarafında da dişli olacak. Yapılabilir bir şey ama bunu hangi bisikletçi yapacak? Onu bulduktan sonra tabii ki yapılabilir. ?
Zaman çok değerli. Şimdi sAna anlayacağın yakınlıkta son kez anlatacağım. Şimdi 1 adet 6 iler araba düşün. Yada daha anlayacağın türden söyleyeyim 6 adet dişli. Şimdi bunu tek dişliye düşürmek istersen 3. Orta dişliyi seçmen gerekir.. sence sadece 3 viteste giden bir araç mı daha verimli ve hızlı olur 6 ileri mı. Ayrıca selim akdemir b.t.k strava benim oradan bakabilirsin durumuma . Daha zevk ve kişisel tercihler ile matematik fiziği karıştıran adam ile yan yana gelmem. Ayrıca karbon bisikletim de yok . Alanlarda keriz değil abicim. O senin saygısızlığın
Kaybden bana Çorumdan leblebi alsın...Şimdi ben de sana anlayacağın türden söyleyeyim sevgili kardeşim.
Bak yukarıda bir mesajda paylaştım.
245 km Çorum Ankara arasıdır.
Ben 18 kiloluk yüklü fixie ile 22 ortalama hızla bu rotayı tamamlamışım.
Sen al gel makineyi buraya. Bir günlük konaklaman yemen içmen de benden.
Aynı rotayı yardım destek vs almadan kim erken tamamlarsa bisikleti bırakır gider.
Var mısın yok musun?
@Ali Kılıç 35.5 Bende katılmak isterim. Uludağ Milli Park yaparız. Tarih ve saati @selim82 belirlesin.
Kafan almıyor galiba , konu sen değilsin. Konu fixie verimsizliğiŞimdi ben de sana anlayacağın türden söyleyeyim sevgili kardeşim.
Bak yukarıda bir mesajda paylaştım.
245 km Çorum Ankara arasıdır.
Ben 18 kiloluk yüklü fixie ile 22 ortalama hızla bu rotayı tamamlamışım.
Sen al gel makineyi buraya. Bir günlük konaklaman yemen içmen de benden.
Aynı rotayı yardım destek vs almadan kim erken tamamlarsa bisikleti bırakır gider.
Var mısın yok musun?
Niye kırıcı konuşuyorsunuz birbirinize? Ne gerek var?
Bu şekilde konuşunca tartışma kazanılmış olmuyor, sadece kişisel olarak birbirinize daha kötü duygular besleyerek ayrılıyorsunuz forumdan. Herkes yine aynı şekilde düşünüyor.