Scudo Sports

Fixie Projem: ElopsX

Tepki
59
İsim
Nurhak Emre
Bisiklet
Carraro
Herkese selamlar! Bir projemiz var ve sizlere de fikir danışmak istiyoruz.B'twin elops100 bir bisikleti fixie yapmak istiyoruz.Kadro açılarıyla ilgili kafamızda soru işaretleri var. Sizce kadro bize çok problem yaratacak bir kadro mudur ?

Bisikletin fotosu:
elops-100-it-bike-black.jpg

Dönüştürmek istediğim tasarım:

oOVMRX.png

Teşekkürler, iyi forumlar :)

Scudo
En azından başlangıç için sizi götürebileceğini düşünüyorum. Baktınız olmadı zaten değiştirebilirsiniz. Bu arada tasarım size mi ait nereden yaptınız ?

Öncelikle çizime hayran kaldığımı söylemeliyim :) projeniz için bailangıç seviyesi bir bisiklet seçmişsiniz kadro gelişime açık olmasa da fixie ye uygunluk açısından sizi üzmeyecektir.
Fotoğraflarınızı bekliyor olacağız

Öncelikle çizime hayran kaldığımı söylemeliyim :) projeniz için bailangıç seviyesi bir bisiklet seçmişsiniz kadro gelişime açık olmasa da fixie ye uygunluk açısından sizi üzmeyecektir.

Mehmet bey yorumunuz için çok teşekkür ederim. Fotoğrafları paylaşıyor olacağım. :)

@yosparit Çok çok ucuza kapatacağım zaten istediğim parçaların bir kısmı elimde bulunduğundan çok fazla para harcamayacağım. minimum 400-maksimum 700 gibi bir hesaplama oluşturdum kafamda ve bu fiyata bisikletin kendisi de dahil. O yüzden bu bisiklette ısrarcıyım zaten :D

Her bisiklet bir şekilde fixieye dönüştürülebilir. Dropout uygun olduktan sonra bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum.
Frensiz kullanmak gibi bir düşünceniz olursa mutlaka strap takın.

• Beğen
Tepkiler: nurhakemresen
@yosparit

Evet bisiklet sıfır. Birkaç gün içinde satın alıp toplayacağım.

o zaman fiyat gerçekten muhteşem kesinlikle kaçırmayın.@nurhakemresen

Teşekkür ederim zaten kafama koydum yapacağım bu işi :)

Bu çok güzel ve kaliteli bir Btwin modeli. Hollanda tipi olduğundan dik oturup çok rahat bir pozisyonda sürüyorsunuz bisikleti. Alçak kadrolu versiyonunu bulursam ben de almayı düşünüyorum. Fixie için biraz ağır kaçabilir sanki ama benim hiç fixie deneyimim yok. Bir fixieci arkadaş söylemişti 10 kg lık bir kadro için "çok ağır fixieye gelmez" demişti. Kişiden kişiye göre değişir. Bence de her kadroya fixie olur. Merakla bekliyorum projeyi. Her gelişimi fotolarla paylaşırsanız süper olur. Kolay gelsin :harika:

@Burcuu
Çok teşekkür ederim :) elimden geldiğince hafifleştirmeye çalışıyorum. Benim için sonu gelmeyecek bir iş olacağını düşünerek girdim aslında sürekli yeni şeyler ekleyeceğim bir proje gibi sürekli gelişecek. Fotoğrafları birazdan atacağım. :)

AYNAKOL :
vjaJ3v.jpg

PEDALLAR:
Z95Oya.jpg

NOT: Parçalar eski parçalarım olduğundan yıpranmıştır ancak hepsinin teker teker restorasyonu yapılacaktır.

Ooooo fotolar gelmeye başladı şimdiden elinize sağlık diyelim. :) Güzel birşey çıkacağa benziyor haydi hayırlısı.

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
@yosparit
Teşekkür ederim :) bu hafta içinde de diğer parçaları satın alacağım.

Kadro rengi şahaneymiş, hem haki yeşil hem de mat, bayıldım. Aynakol 46 mı?
Jantlar bence birbirinin aynı olsa çok daha hoş olur. Şu aero jantlara hiç ısınamadım ısınamayacağım :komik:

@Burcuu
Aynakol 50 şu anda ancak duruma göre küçültebilirim.Jantlar zaten birbirinin aynısı fotoğrafta farklı gözüküyor herhalde :)
Ancak aero (profil) jantlar benim çok hoşuma gidiyor ileride almayı düşünüyorum :D

Yok ben dönüştürmek istediğiniz tasarım için demiştim farklı jant diye :)

Geri