Scudo Sports

Fiyat-performans aydınlatma önerileri

Konu hortlatılsın gündüz de görülecek kaliteli aydınlatan uygun lamba arayışındayım ön-arka

Scudo
@historiyst
Takimi ne kadar bunun ön ve arka ?

bende bir kaç haftadır arıyordum,

@historiyst 'in önerisiyle (link) sipariş verdim (ön-arka) toplamda $31.88 dolar ama satıcı ve aliexpress'in satış yaparken verdiği kuponlarla $25.88'e aldım. Bakalım ne kadar sürede gelecek.

• Beğen
Tepkiler: historiyst
35 dolara falan özellikle arka ışığı iyi olan merdiven altı olmayan güzel ışık veren birşeyler bulunabilir mi acaba?

@mariokaldato Abi ön ve arka ışık 31.88 $ gözüküyor şu an bir de polis çakarlı arka ışık var ondan 2 tane almıştım birini bisiklete birini kaska taktım o da 5.30 $ şu an ...

@yelqan Hayırlısı olsun memnun kalırsın inşallah ... :harika:

Polis çakarlı lamba kullandığımda jandarma peşime takılıp, durdurmuştu. Ekip aracı sandıklarını ve çakar modunda kullanmamam gerektiğini söylemişlerdi.

Bütçeniz 10 doların altındaysa bataryalı modellerden uzak durun derim. Çünkü bu ışıkların ledleri kaliteli bile olsa fiyatı düşük tutmak için bir yerden kısmak zorundalar ya kalitesiz bir batarya kullanacaklar ya da kabloları,girişleri kalitesiz yapacaklar.

Tavsiyem pilli modeller devreleri daha az karmaşık olduğu için bozulma ihtimalleri daha düşük. Yanınıza alacağınız yedek piller sayesinde şarjım bitiyor gibi sıkıntılar da yaşamazsınız.

Daha önce çok söyledim, (bu konuda bile söylemiş olabilirim bakmadım :D ) XML-T6 usb'li bir far ile powerbank kullanımı çok güzel oluyor. Hem kullandığınız powerbanke göre çok uzun süreler çalışıyor, hem de aydınlatması muhteşem ötesi. İki bisiklet yan yana gidince araba sanıyorlar uzaktan :D (link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Fiyat-performans ürünleri ışıklar sunan gerçek markalar var mı bildiğiniz?

• Beğen
@mmakif (link)
Link bu sürekli kullanıyorum iki tane aldım biri bisiklette biri kaskta bi sorun yaşamadım ...

• Beğen
@yankiaslan sadece kirmizi cakarli kullaninca onemsemeyen gebze haremin kendini bilmez bazi soforleri ekip cakarlarini gorunce adam olmaya basladi. Kac kez ekip arabasinin yanindan gectim ses cikaran olmadi

@Afyon35 Yok hayır 20-30 m civarı ölçmedim ama gayet iyi bi aydınlatması var ...

@historiyst Hocam cok iyi begendim mavi almayi dusunuyorum amma velakin kargo parasi dior napayim bu da soru mu bilmiorum ama :D

Kargo parasi istemese cok iyiydi ya yoksa ben mi goremiorum telefondan girdigimden...

Kargo ücretli yapmışlardır belki şimdi,aldığım zaman değildi ...

• Beğen
Tepkiler: makifir
@emre64 10000lik power ne kadar dayaniyor

@muratokan

8 saat çalışıyor en az.

• Beğen
Tepkiler: muratokan
@emre64
Gercekten beni benden alan , bendekini bisikletime koyan destansi bir urundur. Teki dahi yeterli ama trafikteki hayin suruculere inat olsun diye cift takmak istiyorum. Bmw arac gbi aydinlatiyor

• Beğen
Tepkiler: emre64
Geri