Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

FM-066SL (6.9kg)

Scudo
Haha
Yahu ne kiskanin ne de iltifat edin. Iyi boyle iste :D

Tesekkurler ayrica yorumlar icin.
Bu haftasonu grup surusune cikacagim hava cok kotu olmazsa.

Aldigim bir sabit kelepceli montaj aparati daha var. Onu selenin altinda ya da sele kelepcesinin altinda kullanip, arkayi ya da onu cekmeyi planliyorum.
2sini de bugun ya da yarin test eder, buraya eklerim.
Ona gore artik hafta sonuna guzel fotograflar, videolar eklerim.
En azindan bu amacsiz cekilmislerden daha guzel olur :)

Abi video çok güzel olmuş benim en çok hoşuma giden kısım bisiklet yollarının ayrı olması :D
Yani kaldırımımla bitişik de değil araba yolunun kenarından boyayla ayrılmışta değil
Bu arada soldaki kadran ayrı bir hava katmış :D

@Gökhan Toros

Evde açtım izliyorum,abim geldi baktı.Ne amaçsız bir videoymuş dedi ve gitti :D

Yeşilliklerin arasında sürmenin keyfini çıkarın hocam,işten dolayı pek uzun mesafeli süremiyorum yoksa şehirden uzaklaşıp sakin sakin sürmek için bir dakika beklemem.

@GurkanSamet

Gercekten amacsiz, dogru. Hic bir aksiyon vs. yok. Evin etrafinda atilmis ufak bir tur.
Ama aslinda normal suruste karsilasacagim hemen hemen butun sartlar var.
Tuneller, orman yollari gibi karanlik alanlar var. Pozlamanin nasil oldugunu test etmek icin.
Sarsintiyi, stabiliteyi ve montaj aparatini test etmek icin bozuk yollar, kaldirimlar var.
Mikrofonu test etmek icin, cok olmasa da yuksek hiz var.

Kisacasi, haftasonu suruste yasanacak butun ortamlarin testi var :)

garmin in bi kamerası olduğunu tahmin etmiştim yoksa bu kadar uyum ve estetik bir grafik olmazdı...çekim kalitesi, açı ve bilgilendirme grafikleri harika, fotoğraf kalitesi de oldukça tatminkar. sürüşü ve turları epey keyifli hale getirir bu donanım...uzun vadede edinilecekler listesine bir ek daha yaptım. teşekkürler paylaşım için. sevgiler,

@Gökhan Toros

Gökhan Garmin Virb Edit programı için teşekkür ederim. Gopro ile çekmiş olduğumuz videoları da düzenleyebiliyoruz .mp4 formatında kayıt aldığımız için denemesini yaptım. Bu bilgi de benden olsun.

Gökhan marka aramaya gerek yok, yaptır güzel bir Toros yazısı yapıştır, mis gibi, ya da Taurus da olur...

@Emrah GÜLEZ

Evet. Kamerayi almadan once ben de denedim bunu uygulamada. Hatta youtube kanalimda bir video var onun testiyle ilgili.
Video + GPS verisi oldugu surece ekleyebiliyorsunuz gostergeleri. Senkronize etmek biraz ugrastiriyor, o kadar.
Virb Elite alinirsa, kamera kendisi kaydediyor GPS dosyasini. Bu nedenle butun veriler zaten senkronize halde gelmis oluyor.

Bu durumda Garmin Virb'un en buyuk avantaji, Garmin Edge 510'un kumanda olarak kullanilabilmesi.
Kamera nerede olursa olsun, surus sirasinda fotograf ya da video cekilebiliyor.

benzer işi sony action cam de yapıyor, ekran görüntüsü de çok güzel....

http://cdn.slashgear.com/wp-content/uploads/2013/09/Sony-HDR-AS30V-POV-Camcorder3-580x325.jpg

@Gökhan Toros
Çok iyi bir özellik adamlar boş durmamışlar.

@halil ibrahim duran

Her bir veri icin onlarca kadran secenegi var. Bir suru toplu stil de hazir olusturulmus olarak geliyor.
Bos ekrana, istediginiz veriyi, istediginiz sekilde, istediginiz yere ekleyebiliyorsuunz.

Bu konuda Virb Edit programi cok cok iyi. Fakat video ozellikleri olarak, o kadar da degil.
O nedenle verileri ekleyip, kesip bicme islemini yapip, geri kalani iMovie tarzi uygulamalar ile tamamlamak gerek.

@halil ibrahim duran

Virb edit uygulamasinin video duzenleme ozelliklerinden bahsediyordum, kameranin cektigi video'dan degil.
Digeri ile ilgili bir cok karsilastirma videosu var zaten internette.

Aksiyon kameralarında, "su geçirmez kapak" algısına alışınca VIRB gözüme bir tuhaf geldi. :D VIRB'ün su geçirmezlik olayı ne durumda? Tepesinde bir ekran varken, bana pek güven veremedi açıkçası. :s

@Sefa.

Bu durumda 1 metre derinlikte 30 dakika su gecirmezlik garantisi veriyor.
Yagmur, deniz kiyisi, kayak vs. icin sorun yok kisacasi.

Fakat dalis icin harici satilan dalis kabi almak gerekiyor. 30 pound civari bir fiyati vardi onun da en son baktigimda.

Ek olarak, bombeli lenslerin su altinda odaklanma sorunu var. O nedenle, 1 metreye kadar da oyle muthis bir performans beklememek lazim.

Geri