Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

FM-066SL (6.9kg)

guruba bak peloton gibi maşallah :) Eskişehirde de olsa keşke böyle guruplar, tek başına sürmekten gına geldi artık, yol bisikletine geçtiğimden beri Ferhat abiyle çıkamadık bir türlü, ya o yok ya ben yokum ortalıkta.

Scudo
@Gökhan Toros

Takipteyiz :)

Bugün yeni jant mandallarım geldi.
Artık mandal değil, alyanlı sisteme geçtim.

Sormadan nedenleri söyliyim.
İlk olarak çok daha güvenilir ve sağlam bir sistem. Mandaldan daha güçlü. Daha sade. Daha aerodinamik.
Mandalın tek artısı, daha hızlı ve alete gerek kalmadan teker sökmeye izin veriyor olması.
Buna da ihtiyacım yok benim. Antrenmanlarda lastik patladığında vs her şekilde cebimden aletlerin olduğu keseyi çıkarmam gerekecek. O nedenle ekstra bir zaman kaybı yok toplamda...

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t31.0-8/q82/r90/s960x960/10619888_10152399743173772_1243840630183461549_o.jpg
Bunlar mandallar. Mandal da demek doğru değil aslında. Teker millerim.
Eski Token mandallarımdan 12 gram daha hafif.

https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/10568844_10152399743253772_4766518859783850523_n.jpg
Bu da öyle bahçeden bi fotoğraf. Laf olsun diye ekledim :D

Video upload ediliyor şu an, 5dk içinde onu da eklerim konuya.

Video hazır. 720p izlenmesi tavsiye olunur yine.
Sahne geçişerinde Garmin Virb Edit uygulaması biraz saçmalamış. Artık onu da hoş görün. Tekrar upload etmek 3 saat sürecek... :D

1:10'daki Stevenage formalı eleman sırtında taşımaya daha büyük pompa bulamamış mı ? Yoksa "haydar niyetine" mi kullanıyor yol verme kavgalarında :D

@KaanG

:D
Aslında çok yararlı.
Mini Track Pump olarak geçiyor. Taşınabilir yer pompası.
http://images.evanscycles.com/product_image/image/e7a/fb9/145/76714/product_page/zefal-profil-mini-mtb-track-pump.jpg

Aklıma yatan bir model bulursam alacağım ben de :D

@Gökhan Toros

alıntı yaptım kusra bakmayın ben abone oldum kanalına vala mükeml ya sürekli paylaşımlaırnız takip ediyorum

bu arada videoları doğal ortam sesleri ile yayınlamanız çok daha güzel oluyoru hocam

hocam birde sormak istedğim bu gibi yolarda ve bu gibi havalarda hep 23 mm lastikmi kulanıyorunuz 25 kulanan varmı yada kulanıyomrunuz yada birazdaha kalın geniş lasitkler tercihe diyormnuz,her idman için lastik ebatı değişik kulnıyomrusnuz acaba yada orda guruptaki çoğu kişimi 23 mm kulanıyor bu gibi durumlardan bahsedermsiniz ayrıca lütfen ne tercihe diyorunuz hava yol durmuna göremi vs..
mesajı yazıyorum aklıma sonradan geliyor hep kusra bakmayın lütfen,bisikletiniz ile ilgili beyeni eleştiri yapıyorlarmı soruyorlarmı acaba,videoda mükmel olmuş :) eski model iki araba gördüm :)
zevkle izledim yeni paylaşımları sabırsızlıkla bekliyorum vala

@sonersoner

Ben 24mm kullaniyorum. 25 kullanan bir kac kisi var. Grup genel olarak 23mm lastik kullaniyor. Nasil kullaniyor bilmiyorum, yollar cok kotu...
Antrenman ve hava durumuna gore bisiklet ya da jant degistiren bir kac kisi var. Hava guzel olursa karbon jantlar, Sworks kadrolar falan cikiyor ortaya.

Eski arabalar gercekten guzeldi. Ozellikle ekledim o bolumu.
Gectigimiz bolgede devasa bir park var. Icinde ozel ucaklar icin pist vs. olan.
Orada yapilan etkinlikten donuyordu sanirim arabalar. Bir kac tane daha gorduk yol ustunde.

Bisiklet ile ilgili de her hafta en az bir kisi soruyor bu ne marka diye.
Genel yorumlar olumlu, goruntu bakimindan. 10-15bin liralik Canyon'larin, S-Works'lerin yaninda pek cekici durmuyor ama...

Benim Sirrus Pro'da Conti GP4000S 25mm lastik vardı. Yeni KTM'de aynısının 23 olanı geldi, açıkçası ben konforda pek bir fark hissetmedim. Gerçi elmayla armutun karşılaştırması gibi oldu ama şehir bisikletinden yol bisikletine geçişte ciddi konforsuzluk beklerdim lastiğin de incelmesi ile birlikte. 23-28 belki farkeder de 23-25 bayağı bir aynı gibi geliyor bana (benzer basınçlarda). Üzerindeki yazıyı okumayınca zaten anlayamıyorum hangisi 23 hangisi 25 :)

@KaanG

25 lastigi daha dusuk basinca kullanabilirsiniz 23'e gore. Rahatlik da oradan geliyor zaten. Daha kalin lastik, daha dusuk basincta kullanilabiliyor.
23 lastikle 100PSI altina inemezken ben, 25 lastigi 80 civari kullanabiliyorum mesela.

Ben ikisinde de ön 90, arka 100 şeklinde kullanıyorum, ondan herhalde aynı geliyor hissiyatı.
Gerçi fazla da dikkat etmiyorum basınçlara, sürüşten önce bir mıncıklıyorum, elime yumuşak gibi gelirse şişiriyorum. Sert hissedersem direk binip gidiyorum :) Genelde 1.5-2 haftada bir şişirme ihtiyacı oluyor.

@KaanG

Ben latex ic lastiklere gectim, her surus oncesi mecburen sisiriyorum.
Oldukca yararli aslinda.
Hava durumuna, o gunku plana gore basinc degistiriyorum.

Tesekkurler mesajlar icin tekrar.
Bugun Ass-Saver camurlugum ve yeni lastiklerim geldi kargodan.
Aksam onlari takacagim.

Havalar iyice bozdu. Komple kuru bi antrenman imkansiz gibi artik. Yol kalitesi de duzelmiyor hic bir sekilde.
O nedenle 25mm Michelin Pro4 Service Course lastik aldim.
230 gram civari, cok pahali olmayan, olculunce 28mm civari cikan bir lastik. Umarim memnun kalirim.

Ass Savers da ise giderken kullanmak icin pratik camurluk.

Eve gidince fotograflari eklerim.

Videolar konusunda da ayrica tesekkur etmek istiyorum.
Alirken kamerayi oldukca tereddutte kalmistim. Aklimda, 10 kisi bile izlemez boyle videolari gibi bir dusunce vardi.
3-4 gunde 200 civari izlendi 2 video da. Burada da bir suru begeni aldim.
Bu da acikcasi mutlu etti beni.

Ass Saver'i kendin yapsaydın. Röntgen filminden yaptım ben :)

@Uğur S.

Aklima geldi, ama burada ona uygun malzemeyi bulmam dogrudan satin almakdan cok daha zahmetli olacak.
Hazir lastikleri alirken ekledim onu da sepete, guzel oldu.
Biraz da orijinal bisey olsun istedim. Yoksa su sisesinden bile yapabiliyorsun sonucta.

Gökhan kardeşim konu süper takip ediyorum,yeni reismleri ve yeni videoları bekliyorum,lütfen videolarada fon müzği felan koyma doğal ortam sesi,biisklet çevre sesi,bazen konuşuyorunuz felan mükmel oluyor kanalına bile abone oldum

Geri