Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

forma yaptırmak istiyorum

Herkese Merhaba,
Ekariti Forma olarak bu platformun biraz yabancısıyız.Yaklaşık 6 ay gibi bir süredir sizler için özel üretim forma üretmekteyiz.Bu platforma üye bir çok müşterimiz var umuyorum ki onlarda tecrübelerini sizlere aktaracaklardır.Ürünlerimizin kalitesini önemsiyoruz ve aktif olarak kendi ürünlerimizi kullanarak geliştirmeler yapıyoruz.Firmamız kişiye özel forma yapmak amacı ile kurulmuştur yani tekli sipariş almaktayız ve yine kalitemizden ödün vermemek için 10 adet üzeri üretim yapmıyoruz.Taytlarımıza standart olarak jel destekli tayt koyuyor anti-bakteriyel kumaş kullanıyoruz.Sadece forma ve tayt üretmiyor bir çok bisiklet tekstil ürünü üretiyoruz,internet sitemizden bu ürünlere bakabilirsiniz.Tasarımları sizlerden gelen istekler üzerine tasarımcılarımız yapmakta.Sipariş vermek için Facebook sayfamızı Instagram hesabımızı yada internet sitemiz üzerinde bulunan iletişim bölümünü kullanabilirsiniz.Ayrıca bundan sonra bu platformuda aktif olarak kullanacağız elimizden geldiğince sizlere mümkün olan en kısa zamanda cevap vereceğiz.
(link)
 
Scudo
@EkaritiForma hocam hosgeldiniz foruma.
Bir soru soracagim. Alt ust hazir formalariniz var sunun gibi (link)
Neredeyse aliexpressteki kadar ucuz.
Merak ettigim beden secimi yok, her beden mevcut mu elinizde? Baya uygun cunku. :D
 
@EkaritiForma selamlar. Adınız Sora Tekstil iken de alışveriş yapıyorduk. Neden isim değişikliğine gidildi? Sora devam ediyor mu?
 
  • Beğen
Tepkiler: EkaritiForma
@EkaritiForma selamlar öncelikle hoşgeldiniz. Forma takımının fiyatı baya makul aceba kalitesi nasıl kullanıp görelim bir alt üst takım alıp beden konusunu seçeneklere eklerseniz daha güzel olur :)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN hocam tamda o formaya gözümü dikmiştim pişti olmayalım :D :D
 
  • Beğen
Tepkiler: EkaritiForma
@MtbHastası01 yok hocam ben alamiycam suan aliexpressten siparis gecmesem.direk burdan takim alirdim :D
Benim de hosuma gitti ya alinir bedeni varsa, gelecek ay alirim kesin. Forma alacak arkadaslara da aldiririm :D
 
@Ahmet Bilge Kaan AKIN Hoş bulduk teşekkür ederiz Beden seçimini sizlerin yanlış beden seçimi yapmasını engellemek için kaldırdık.Bize e-mail olarak bildirim yaptığınız takdirde size geri dönüş yapıp yardımcı oluyoruz.Hazır forma kategorisinde malesef her beden bulunmuyor ve bu formalar üretim fazlası ürünlerimiz.Fiyatların uygun olması sebebiyle stoklarımız da hızla tükenmektedir.
@Özcan. Selamlar. Adımız hiç bir zaman Sora Tekstil olmadı,farklı firmalarız.
@MtbHastası01 Hoş bulduk teşekkür ederiz.Özel üretim formalarımıza göre kalitede farklılık mevcut ama piyasada bulanan birçok ürüne göre üst kalitede.Taytlarımızda standart olarak jel destekli ped kullanmaktayız ve yine kumaşlarımız anti bakteriyel özelliktedir.
@mfurkan Görevli arkadaşlara mesajınızı ilettim.
 
@EkaritiForma gerçi önemi yok ama, hangi ilde olduğunuzu merak ettiğimde arama motoru söyledi aynı adres ve kuruluş olduğunuzu :D
Oğluma yeni forma almak istiyorum. Çocuk bedenleriniz de mevcut mudur?
 
@Özcan. Ankara'da bulunmaktayız ve baştada belirttiğim üzere iki ayrı firmayız.Mesaj yolu ile iletişime geçerseniz oğlunuz için yardımcı olabiliriz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Özcan
ekaritiden BMC forması aldım daha yeni, gayet memnunum jeli olsun boyası olsun, sadece üst bana az bol geldi diktirmek zorunda kaldım
 
  • Beğen
Tepkiler: EkaritiForma
@EkaritiForma Hoşgeldiniz.
Kullandığınız jelli pad hakkında bilgi almak isterim. Malum ne kadar ekmek o kadar köfte, fiyatlarınız bizim gibi orta gelirliler için gayet uygun seviyede. Ancak; çokça övülen Funkier Force,POC, Castelli, Santini veya B'TWIN 700/900 ile kıyasladığımızda hem kullanıcı hemde sizin yorumlarınızı merak ediyorum.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
 
@EkaritiForma Kargo olayı nasıl oluyor havalet yaptıktan sonra karşı ödemeli kargoyla mı gönderiyorsunuz?
 
  • Beğen
Tepkiler: EkaritiForma
@CY3535 Marka vererek karşılaştırma yapmamız etik olmaz.Hazır taytlarımız ve özel üretim taytlarımızda kullandığımız pedler arasında bir kalite farkı mevcut.Detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.
@R A Özel üretim formalarımızda kargo vb giderlerin hepsi bize ait,hazır formalarımızda ise kargo giderleri size ait.Anlaşmalı kargomuz ile makul bir fiyata yolluyoruz.
 
@I am the Uptown R. kipeo ya gidip te üfletmeyin kendinizi sora var formaiste var ekariti kipeo'nun yarı var fiyatına çok daha kaliteli forma yaptırın gidin kipeo pişmanlıktır...
 
  • Beğen
Tepkiler: UPCycling
Ekariti Forma'dan bugün bir hazır takım ve bir de uzun kollu özel üretim forma siparişi verdim.
Mail yoluyla ulaştım ve sağolsun, çok ilgilendiler.
Ürünler geldikten sonra da bu başlık altında güncelleyeceğim.

@EkaritiForma
 
  • Beğen
Tepkiler: EkaritiForma
Geri