seko35.50
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 17.577
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Lec de dahil olsun dedik adam nal topladı20 yıldan beridir takip ederim.
Şu sezona gelinceye kadar, yıllardır rekabete hasret kalmışız.
Hatta Lec de Ham vs Ver yarışının içinde olsa çok ilginç bi sezon olurdu.
Tsunoda özellikle takip ettiğim pilotlardan birisi. JP Montoya stiline çok benziyor. İlerleyen yıllarda iyi yerlerde görmek isterim.
Lec de dahil olsun dedik adam nal topladı
Önceki hafta Pereze giydirmiştim 2 haftadır podyumda maşallah.
Bu sene Toto Wolf üzülecek sanırım...
Avusturya GP'nin sonucu;
1-Max
2-Ham
3-Bot
3.lüğü Perez zorlasa da olamadı malesef ve 4'te kaldı. (3'te görmek istedim açıkçası)
Günün sürücüsü daha ilk turdan mecburi pit-stop yapan ve son sıralara düştükten sonra tekrar 7.'liğe yükselen favori pilotum, Leclerc oldu. 💪
Verstappen herhalde bu sene işi götürecek gibi,Avusturya'yıda aldı.
Perez göreve ! Artık hamiltonu biçme vakti geldi. Eğer perez bu görevi üstlenmeyecekse Tsunoda yapmalı. Madem oyun böyle oynanıyor, redbull da böyle oynamalıF1'de işler kızıştı. Mercedes pilotları iki yarıştır Verstappen'e çarpıyor. Verstappen bu iki yarıştan bir puan alabilirken, Hamilton bir yarış galibiyetinden fazla olan farkı kapatıp öne geçti. Üstelik iki Red Bull da motor cezası almak üzere. Milyonlarca dolarlık kaza masrafı çıktı ve bunlar araç geliştirme bütçesini ciddi şekilde etkileyecek. Bottas iki Red Bull'a çarpıp beş grid cezası alırken, motor değiştirecek olan Verstappen ve Perez onar grid cezası alacak. Bu da cezaların ne kadar adil olduğu sorularını ortaya atıyor. Yaz arasına girdik. Yeni yarışa yirmi dört gün var. Bakalım neler olacak.