Scudo Sports

Forum avatarı

benimde avatarda yakından çekilmiş resmim vardı ama geçenlerde değiştirdim. birazda böyle kalsın. :)

• Beğen
Tepkiler: sare
Scudo
Hasan abim yine çok ince bir konuya değinmişsin.Tebrik ediyorum ve destekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Geneli forumda zaten hep üyelerin kendi resimleri var .. Aslında avatar kişiye özeldir .. Herkes koymak istedigi seyde ahlak kurallarına aykırı olmadıgı sürece serbesttir. Forumlarda bu tarz seyler mecbur bırakılırsa olmaz ( yani dogru olmaz kanımca ) ama bzim forumumuz bi aile ortamı gibi oldugundan size katılmamak elde değil hasan abi ..

@otec

seni lefty'nden tanirlar problem degil :D

@bbaaggeett

aa keske gelseydin tanisirdik :) ne zaman gordugune gore degisir tabi ama xc1000i varsa muhtemelen Kadir'dir(forumdan ''noexit'') :)

Beni goren direk atlasin onume tanisiriz :D (Korkmayin frenlerim ayarlidir) :D

@Tugberk Tezel

ha ha ha :D :D
güldürdün beni kardeş saol :)

abi sana desteğimi avatardaki resmimle veriyorum
güzel fikir,iyiki varsın abi

@Tugberk Tezel

atlayacağım bi daha forumdan gördüüm birinin önüne..:(

ben de öyle alican ın önüne atlamıştım :) alican naber die :) çocuk sasırmıştı :) ben de bu deilim tabiki :)koyarımbiara ben de

@semrta

gördüğüm kadarıyla kafanızda kask yokmuş Allah korumuş . :D :D :D :D

ama çok sevimli ve şaşırımış çok hoş bir ifadeniz var sizi gören bir daha unutmaz .

desteğiniz için teşkkkürler
lütfen sayfayı güncel tumaya çalışalım
olumlu yada olumsuz yorumlarınız bekliyorum
daha samimi forum . sloganı benim çok hoşuma gitti

katkılar için teşekkürler

@Hasan Hakan Koç

var artik var :) semrta'ya zorla da olsa kask taktirmayi basardik :D

bu arada ben de gelen talepler dogrultusunda avatarimi yakin cekim bi avatarla degistirdim :)

katılıyorum:) burası insanların birbirini farklı gösterme paranoyalarından uzak bir özel zevk sitesi. herkes kendi fotosunu koysa çok güzel olur...çünkü bisikleti seven herkesi tanımak bizim hakkımız:)

Ben de avatarımı tekrar düzenledim. Düzenlenmiş halinde bile meymenetsiz suratım fazla belli olmuyor, ama Marmaris / Gökova taraflarına yolunuz düşerse tek Salcano NG600 kullanıcısı benim o yüzden tanımanız zor olmaz. Bu arada bu resme baktıkça düşünüyorumda; herhalde şimdiye kadar yaptığım en keyifli tur bu resmin çekildiği Muğla-Akbük-Akyaka turuydu...
Sağlık ve esenlikler dileklerimle

Büyüklerimiz,abilerimiz,yöneticilerimiz,Adminlerimiz öncülük ettikten sonra gerçekten hoş olur.

@cobike

Ancak böyle bir hak olup olmadığı tartışılır.

Kesinlikle eskiden beri desteklediğim bir olaydır. Çünkü yüzünü ortaya koyan bir insan nolursa olsun kendine çeki düzen verecek ve düzgün davranacaktır gibi geliyor bana nedense. O zaman kendinin sorumluluk alıyorsun çünkü...

_blussy_ , "çeki düzen" ve "sorumluluk" fikrine katılıyorum.
Ayrıca, foruma ilk katıldığımdan beri bu forumda duyurulan birçok tura katıldım ve "obsolate dimi?" sorusuyla çok karşılaştım. Güzel bir olay, burasını "sanal alem" kavramından ayırıyor.

Ancak; fotoğrafını koymak istemeyenlerinde haklı bir nedeni var, kişisel güvenliği. İnternet gibi yaygın ve az güvenlikli bir ortamda fotoğrafı, ismi ve birazda forumda yazdığı kadar kişisel bilgiye sahip art niyetli dangalaklar tarafından dolandırılabilir/rahatsız edilebilir/vs. Ne de olsa art niyetli, bisiklet ile alakası olmayan bir kişi foruma üye olabilir. İşte bir örnek;

-Haydar!!
-Efendim?
-Gel bak bi forum buldum, bir sürü kişi üye..
-Eee?
-Yaw saf mısın, bak ne diyo; Yarın sabah 5'de bankanın önünde bekleyecekmiş.. fotosuda var.. biraz muhabbet ederiz sonra bakarız icabına, 4000 liralık bisiklet kullanıyomuş okudum yazdıklarını, para çoktur bunda...
-Yaw Abuzer ne tilki herifsin. Tamam!!

Bu örnek fotoğrafı olmayan içinde geçerlidir. Ancak dolandırmak için ellerine bir koz daha verilmiş olur. Tabiki insanın başına herzaman, heryerde, herşey gelebilir; o ayrı bir konu...

Sevgiler eXtreme severler...

• Beğen
Tepkiler: İdris ACA
Bu konuyu çok uzun zaman önce moderatörler bölümünde açmıştım.. Üye olan kişinin yaşı, cinsiyeti ve nereden katıldığı belli olursa çok daha iyi oluyor.Gerçek fotosu da olursa ne ala..:)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Geri