Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum hakkındaki şikayetleri çözelim

Scudo
En az 3 ay sonra kendiliğinden düzeliyor :)
artık bir önemi yok, fırsat görsem de paylaşmam bu tavırdan sonra
Diğer başlıklarda başlıkla ilgisiz abuk subuk kahvehane muhabbeti döndüren bir sürü tip var

• Beğen
Tepkiler: makaram
Benim engelim kaldırıldı. Ama ben artık yazmıyorum. Forum yönetimi neden yazmadığımı sorarsa uygun cevabı veririm :D Onlar neden engellediğimi ya da engelin kaldırıldığını söylemedi ama olsun.

İş görüşmesi sonunda "biz size dönüş yaparız" deyip kapıdan çıkar çıkmaz unutan ik yetkilisi çıktı kedinin içinden.
Bizim fabrika ufak olunca yaptığım işler arasında İk da vardı.
-Üretim
-Randıman
-İş kovalama
-Depo-sevkiyat
-Muhasebe
-ik
-İdari işler
-Forklift kullanımı
-Bekçi köpeğinin bakımı vb
Bu kadar işin arasında kendimi bile unutuyordum
Sebastian bi dur sen de, zaten ortalık karışık...
Alp Turgay geldi mü
Yine abomination yazdı mü
Ödlek öçin aldı mu
Emdi yürek yırtılur

Son düzenleme:
@ömer murat diye biri vardı o gitti çok şükür. Çok büyük sorun yok forumda

Bende bir fırsat diye düşündüğüm indirimli bir ürün paylaşmıştım,daha yüksek fiyatlıyken o üründen almıştım çünkü acil almam gerekiyordu sonra aynı firma güzel bir indirim yapmıştı ve başka bir arkadaş saolsun bütün interneti araştırıp daha ucuzunu bulup benim gönderiyi sabote edince yönetim benide 3 4 ay uzaklaştırmıştı konudan,o günden sonra korkar oldum indirime giren bir şeyi paylaşmaya,demekki indirimi görünce komple interneti taratmadan paylaşmamak lazımmış :komik:

Forum yönetimine teessüflerimi iletiyorum. Adam başka bir konuda son trol mesajını attığını yazdıktan sadece 1 dakika sonra bu konuya gelip “EX30D valla” diye saçma sapan, manasız, alakasız, anlamsız bir şey yazıyor. Bizim de canımız sıkılmışken foruma gelip boş muhabbet yaptığımız oluyor elbet ama gidip her konuya abuk subuk şeyler yazıp terör estirmiyoruz. Burda nice üye var sadece ama sadece kendine ve eşrafa bişeyler katmak için gelip giden, ama böyle bi “günü gününe, sözü sözüne uymayan, dengesiz (kimse)” gelip günlerce rahat rahat ortamın içine bırakabiliyor ve vallahi de huzur muzur bırakmıyor. Görüşlerine katılmadığım, siyasi veya dini görüşüne gıcık olduğum üyeler de yok değil ama ilk defa böyle bi rahatsızlık duyuyorum bir üyenin davranışlarından.

Yönetime teşekkür ediyorum, geç de olsa uçurulmuş, veya uzaklaştırma almış. (Uçurulmuş veya uzaklaştırma almış hesaplar Arama'da ismi yazıldığında tamamlanmıyor).

1734725820450.png

Geri