Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum hakkındaki şikayetleri çözelim

Foruma içerik girerek maddi olarak katkıda bulunmuyor muyuz? Okunacak bir şey olmasa forumu kim ne yapsın? :)
Teşbihte hata olmaz demişler yanlış anlama lütfen, şey geldi aklıma; doktorların yurt dışına gitmesiyle ilgili fikirlerin sorulduğu bi sokak röportajında ben gidersem doktorlar n’apçak diyen bi vatandaş vardı :D

Scudo
Bir insan don hakkında ne yazmış olabilir ki mesajını silmişler :ssrtcbya:
TRT'de bir tane hava durumu spikeri vardı.Kışın programı ''DONSUZ GECELER''diye kapatınca TRT yönetimi spikeri işten atmıştı :ssrtcbya:

@Aytaç DİREK arkadaşımız Froomey hakkında ne güzel konu açmış.Ama nolmuş,taşınmış.Hem de te 2013 senesindeki Froomey konusuna.Güzel güzel yorum yapacaktım ,şevkimi kırdınız.:acpsnr:

Ey Forum yöneticileri,
Birazdan Bülent Ersoy Hanımefendi hakkında konu açacağım.Konumu yıllar yıllar öncesine Bülent Ersoy'un erkek olduğu zamanlardaki bir konuya taşımazsınız öyle değil mi?:snzdglsn:

Olsaydı ne iyi olurdu.Yazdığı mesaja en fazla bu butona basılmış üyeye "Günün en dertsizi" derdik :ssrtcbya:

Edit:Yazınca farkettim derdimi s.. yim :ssrtcbya:
Arama motoru sorunu hala çözülmedi. Öyle bir eklenti olursa hepten çöker.🤣

Süleymaaann, yarın velini okula bekliyorum...

Hem de te 2013 senesindeki Froomey konusuna.Güzel güzel yorum yapacaktım ,şevkimi kırdınız.:acpsnr:
Forum bizi bayatlamış başlıklara yorum yapmaya zorluyor. Fırından taze çıkmış dumanı üstünde başlık hakkımız engellenemez.

Birazdan Bülent Ersoy Hanımefendi hakkında konu açacağım.Konumu yıllar yıllar öncesine Bülent Ersoy'un erkek olduğu zamanlardaki bir konuya taşımazsınız öyle değil mi?:snzdglsn:
Konuda ülkemizin yetiştirdiği büyük bilim insanlarından (link) hakkında da bilgi verebilirseniz çok seviniriz :)

Hangi saçını. :) :)
Yaw işte yok mu kel saçlı Can

Konuda ülkemizin yetiştirdiği büyük bilim insanlarından (link) hakkında da bilgi verebilirseniz çok seviniriz :)
Bu kadar çok ve derin çağırımsal geçiş tarzı şeyler bana çok gelir.
Süleymaaann, yarın velini okula bekliyorum...

Abi hangi konuya gelsin.Konu taşıyıp duruyon, bi yerinde dur mübarek
Forum bizi bayatlamış başlıklara yorum yapmaya zorluyor. Fırından taze çıkmış dumanı üstünde başlık hakkımız engellenemez.
:snzdglsn:

Geri