Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum için öneriler

Scudo
Naçizane tavsiyemdir, bu kadar seri fiyat değişimi ile satmanız çok zor.

Fiyat değişim listeleri favorilerindeki bir ilanın fiyat değişimlerine ait olduğundan ve son cümlede "Ayrıca sahibindende bir ilan sahibi bile günde 5 kere fiyatını değiştirerek ilanı satamadiysa ben nasıl satayım" yazmasından dolayı bana fiyat değişiklikleri kendi bisikletinin değil, takip ettiği bisikletinmiş gibi geldi.

Fiyat değişim listeleri favorilerindeki bir ilanın fiyat değişimlerine ait olduğundan ve son cümlede "Ayrıca sahibindende bir ilan sahibi bile günde 5 kere fiyatını değiştirerek ilanı satamadiysa ben nasıl satayım" yazmasından dolayı bana fiyat değişiklikleri kendi bisikletinin değil, takip ettiği bisikletinmiş gibi geldi.
Tamamen gözümden kaçmış.

"O bile satamadıysa" dan yola çıkarak, bu tarz ilanların stışının zor olması aslında, "şimdi alsam kazık mı yemiş olurum (tam indirim yapacaktı da ben erken mi davrandım) yoksa kâr mı ederim (dibe inmiş çıkışa mı geçecek" gibisinden ikileme sokuyor insanı. Ben bir ilanda jant almıştım, evden çıkıp almaya gidene kadar %10 zam yapmıştı saran arkadaş, hatta siten etmiştim "yahu geliyorum almaya neden artırdın" diye. "mal benim, aciliyetim vardı şimdi kalmadı alamıyorsan alma" demiştim. Önce küfür ettim kendimi tutamayıp, sonra bu jantı vermeden bulacağım bir daha deyip "kusura bakma, geliyorum almaya" deyip gidip almıştım. Iyiki de almışım taş gibi jantlar ama içimde hep bir sıkıntısı. Görmezden gelmeye çalışıyorum, şark kurnazlığı yaptı ben de göz göre göre çanak tuttum. Ben de kendi çıkarıma davrandım diye düşünerek rahatlatıyorum kendimi.

Zor işler vallahi.

15.000 ile 21.000 tl arasında habire oynayan fiyatlar bana güven vermiyor. Kesinlikle almayı tercih edeceğim bir ürün değil.

Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmuş galiba kusura bakmayın. Ekran görüntülerini aldığım ilan benim değil. Aşağıdaki ilanın ekran görüntüsünü aldım (favorilerden)
(link)
Şuan benim ilanın fiyatı sabit duruyor. Arada sırada yazanlar oluyor ancak çoğu ölücü :D
Kısaca ben fiyatı sabitledim bekliyorum 👍

• Beğen
Tepkiler: Burak Uğurlu
Geri