Scudo Sports

Forum için öneriler

Scudo
Aslında forum bende gayet hızlı ve akıcı.Çok fazla resim olan başlıklar bile saniyeler içinde açılıyor.Bilemiyorum belkide problem internetiniz de olabilir yada bende bir gariplik var :)

• Beğen
Tepkiler: -Paşa-
Bende oldukça hızlı, bağlantı problemi ya da lokal başka bir sorun olabilir.

• Beğen
Aynı şekilde bendede çok hızlı :) Hatta diğer birçok siteye nazaran oldukça hızlı..

bende de gayet hızlı. hatta bir çok foruma göre hızı üst düzeyde.

• Beğen
İnternetimde hiçbir sıkıntı yok. Diğer tüm siteler sorunsuz ve çok hızlı. İndirme hızım saniyede 850KB.

Yöneticilerden bir açıklama bekliyorum!

TDF nin koşulduğu zamanlarda foruma girmek bilgi almak resmen işkenceydi.durmadan enter yapmak zorunda kalıyordum.Açıkcası saniyede 1 mb veri hızı alabilirken foruma girememek insanı forumdan uzaklaştırdı.açılmadığı için sadece 1-2 başlığı takip ediyorum.Diğer başlıklara girmek bile istemiyrum

Forum sayfa aktarım hızı ile ilgili herhangi bir sorun bende de görünmüyor gayet akıcı.

Özellikle şu dakikalar işkence gibi. Bu sayfa açılana kadar gittim maillerimi kontrol ettim geldim, üstüne biraz da bekledim.

Hani zamanla düzelecekti hız sorunu?

Hızlı girebilen arkadaşlar; DNS ayarlarınızda falan değişiklik yapıyor musunuz?

Şimdi bir kardeşimiz kendisince sorun olarak gördüğü bir konu açarak ,sitenin yavaşlığından şikayetçi olmuş.Bu konuda yalnız olmadığı da açıkken,hala birilerinin çıkıp "Yoo,bizim gayet iyi,hızlı,sorun yok" şeklinde saptama yapması,kraldan çok kralcılıktır.Bu sorunun muhatabı forum yönetimidir.Bir yetkili çıkar,evt şu sebeple doğru,ya da değil der.Yanıtı bizleri tatmin eder ya da etmez.Lutfen,bir sorun paylaşan kişilere,salt siz o sorunu yaşamadığınız için,sorun yokmuşçasına yaklaşmayın zira bu, zamanla genel bir hastalığa dönüşerek,insanlarda yalnızlık duygusu uyandırıp sorunlarını paylaşmaktan çekinmelerine yol açıyor.
Bir kaç örnekle sonlandırayım.Bir arkadaşımız sürekli patlayan naylon lastiklerden şikayetçi olmuş,e haksız da sayılmaz ve dış lastik önerisi istiyor.Bizim malum tayfa atlıyor hemen:"Valla şu kadar km naylon lastik kullandım hiç patlamadı" diğeri geç kalmıyor" Benim de benim de"
Alkollü araç kullanmayalım,desek ,aynı kafadan olan biri hemen atlıyor istavrit gibi:"Valla şu kadar yıldır alkollü araç kullandım,daha bir kazam yok"
Konuya balıklama dalmadan önce bekleyin de önce muhatapları bir yanıt versin.

Versiyonumuz eskimiş. Formdaki versiyon Version 3.6.4 ama betası su an vBulletin® Version 4.1.6 Beta 1 olarak çalıştırılıyor. (Birinci sebep ) Genelde formlardaki eski versiyon kullanılmasının sebebi türkçe dil desteğinin hemen eklenememesi. Versiyon eski database dolu (2. sebep )

Aşırı yavaş diyenler;

Başlat > Çalıştır > tracert www.bisikletforum.com

ile

Başlat > Çalıştır > tracert www.google.com

karşılaştirma yapabilirler. ms cinsinden servera ulaşim noktalarını ve hızlarını görebilirler. Sorun internet ağınızdamı yada o an serverdamı anlaşılabilir.

Bende de genelde yavaş arada da hızlı umarım bir an önce çözüme kavuşur

Ben yeni üyeyim. Bazen bazı sayfalar yavaş açılıyor. İnternetim gayet hızlıdır ama site bazen yavaşlıyor orası kesin.

Değerli arkadaşlar,

Forum genel olarak oldukça hızlı.

Bazen özelikle yoğunluğun olduğu durumlarda yavaşlayabiliyor. Yavaşlamasına sebep bazen de kendi internet sağlayıcınızdan kaynaklanabiliyor.

40-50 bin üyenin olduğu ve milyonlarca mesajın ve resimlerin olduğu bir sitede bunların olması oldukça normal.

Diğer bir konu ise her mesaja anında cevap veremeyiz.

Anlayışınızdan dolayı teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Turgay Ak
Mobil sitede yeni mesajlar butonuna bastigimda daha once okudugum konular tekrar karsima cikiyor. Acaba*yeni bir mesaj mi var diye tekrar giriyorum. Fakat beni son mesaj aynen karsiliyor.

Mobil site icin tum forumlari okundu olarak kabul et gibi bir buton koyulabilir mi?

Geri