Şimdi bir kardeşimiz kendisince sorun olarak gördüğü bir konu açarak ,sitenin yavaşlığından şikayetçi olmuş.Bu konuda yalnız olmadığı da açıkken,hala birilerinin çıkıp "Yoo,bizim gayet iyi,hızlı,sorun yok" şeklinde saptama yapması,kraldan çok kralcılıktır.Bu sorunun muhatabı forum yönetimidir.Bir yetkili çıkar,evt şu sebeple doğru,ya da değil der.Yanıtı bizleri tatmin eder ya da etmez.Lutfen,bir sorun paylaşan kişilere,salt siz o sorunu yaşamadığınız için,sorun yokmuşçasına yaklaşmayın zira bu, zamanla genel bir hastalığa dönüşerek,insanlarda yalnızlık duygusu uyandırıp sorunlarını paylaşmaktan çekinmelerine yol açıyor.
Bir kaç örnekle sonlandırayım.Bir arkadaşımız sürekli patlayan naylon lastiklerden şikayetçi olmuş,e haksız da sayılmaz ve dış lastik önerisi istiyor.Bizim malum tayfa atlıyor hemen:"Valla şu kadar km naylon lastik kullandım hiç patlamadı" diğeri geç kalmıyor" Benim de benim de"
Alkollü araç kullanmayalım,desek ,aynı kafadan olan biri hemen atlıyor istavrit gibi:"Valla şu kadar yıldır alkollü araç kullandım,daha bir kazam yok"
Konuya balıklama dalmadan önce bekleyin de önce muhatapları bir yanıt versin.