Sayın yönetici arkdaşlar...Şu "Forum Delisi" ünvanı yerine başka bir şey bulsak...
Biraz önce babam : "Kendine daha güzel bir isim yakıştıramadın mı?" diye sitem etti de...
yeni üye...
üye...
aktif üye...
forum demirbaşı...
forum bağımlısı....
forum dostu...
şimdi buraya kadar hiç bi ünvana takılmadınızda
forum delisi.... ünvanına deli kelimesi geçtiği için mi takıldınız.....
bi söz vardır akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin.... bu sözden yola çıkarsak... bu ünvan en güzel ünvan... bu ünvanla ne yapsan ne yazsan abi ben deliyim yani sizde biliyonuz ki bu ünvanı verdiniz dersin..... banlanmaktan falan yırtarsın....
Bu yorumun üzerinde forum kurallarına
"Forum Delisi ünvanına sahip üyeler forumda herhangi bir imtiyaza sahip değillerdir. Diğer tüm üyeler gibi forum kuralları dolayısıyla sorumludur"
şeklinde bir madde eklemek farz oldu
bence isteğin kadar uyarı yaz tınmayacaklar çünkü onlar deli deli deli kulakları küpeli delidir ne yapsa yeridir deli deliyi bisiklet forumunda bulurmuş
valla süpersiniz arkadaşlar sizin böle msjlarınız yüzünden forumdan çıkamıorum bağımlı oldum artık site üyeliklerinde herhangi bir bağımlılığınız yazan yere bisikletforum.com yazıyorum
puhahhhha
doktora gidiosun,
-kötü bi alışkanlığın varmı ?
-VAR !
-ne var ?
-bağımlıyım
-ne bağımlısısın ?
-bisikletforum
-one ya ?
-yeni cıkmış, gençleri içine çekio, bisiklet bağımlısı yapıo kopamıosun..
-İlginç..
-ilginç değil bisikletforum
bişey fark ettim ben forumun sağ koluyken forum kolik oldum sonra bi arkadaşı kıdemli üye olarak gördüm ve merak ettim forum rütbeleri mi değişti eğer değiştiyse hangi rütbe konuldu ve çıkartıldı bilgilendirirseniz sevinirim
Evet ben de farkettim
Ben forum bağımlısı iken kıdemli üye oldum.
Hatta bir de "Onursal üye" gördüm
Farklı bir seviye midir artık bilmiyorum.
Sebebinin de forum bağımlısı ile forumkolik seviyelerinin karıştırılması olarak düşünüyorum