Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum Sitemizde Yenilikler Oluyor

Scudo
Üyeler görüşlerini olumlu / olumsuz anlamda bildiriyorlar.

Yalnız ''Çöplüğe benzemiş'' derseniz maalesef mesajınız silinir.

Fikirlere ve yeniliklere her zaman açığız ,

dün gece attığım mesajın silinmesi üzerine öyle dedim fikirlere açıksanız tebrik ederim oda benim fikrim saygılarımla

Ne işe yarayacağını ben pek anlamadım..

Ana sayfayı açıp direk forumlara tıklıyorum..ilerde haber makale falan mı koyulacak acaba?

o zaman kısayolun linkini değiştirip direk forum sayfasına düşerim...hatta şimdi direk değiştireyim

• Beğen
Tepkiler: Aziz Özkan
Bence şuan itibariyle
bu degısıklıgın guzelmı oldu kötümü oldu anketi yapmak yanlıs.
Bütün yenilikler yapılsın bitsin.
en sonda hersey tamamlandıktan sonra anket açılsın.
en dogru karar o zaman ortaya çıkıcaktır.

@Yunus YILMAZ

Sanırım siz Bisiklet Forum'un portallaşmasını destekliyor musunuz? sorusunu okumamışsınız.

Ankette güzel mi kötü mü? denilmiyor. Destekliyor musunuz? deniliyor.

Destekliyorsan Evet desteklemiyorsan Hayır diyeceksiniz kararsızsanız 3.şık olan Kararsızım şıkkını işaretleyeceksiniz.

Ayrıca önce anketi doğru okuyun ondan sonra böyle bir yorum yazın. Anketi yapmanın doğru mu yanlış mı olduğunu bırakın biz karar verelim.

@ulas

Yanlış anlaşıldım sanırım

Aynen bende öyle sizin dediğiniz gibi
kararsızım işaretledim :D
iyimi kötümü olucak derken destekliyormusun desteklemiyormusun demek istemiştim.
tabi ki karar sizin ben sadece görüşümü belirttim

kararsızım ama yenilikler bitince daha güzel bir forum olacağına, daha hoş görüneceğine inanıyorum..
şimdiki ankette herkese değişik geleceğinden begenmeyenler çıkar . desteklemeyenler olabılır. en sonda tasarım bitince
eminimki bir çok kişi sevicektir. . en sondaki yapılacak anket en doğru sonucu vericektir.

Hayırlısı olsun

• Beğen
Tepkiler: emre ersoy
Ticari amaca hizmet etmediği sürece, amatör kaldığı sürece,
fikir beyan etmeyi engellemek değil teşvik ettiği, desteklediği sürece,
bu forumun yazılım kodları sizde olamasına rağmen formun
herkesin olduğunu kabul ettiğiniz sürece,
yaptığınız yenilikler, eklemeler neden rahatsızlık versin ki.

Başarılar...

bence çok iyi düşünülmüş birşey.Renk olsun tasarım olsun gerçekten güzel.Devamını bekliyoruz.Herşey BisikletForum için. :)

Böyle beyaz olması güzel oldu.
kırmızı turuncu oldumu gözü alıyor.
ağrı yapıcak derecede....

İlk olarak korktum bir anda forum el değişttirdi felan mı oldu diye.. :D

Böyle daha bir güzel olmuş. En azından güncel konuları direk görebiliyoruz oradan. Hazır yenilikler olmaya başlamışken, avatar boyutlarıda arttırıabilir diye düşünüyorum. Örnek: 200x200 çok iyi gider. :)

Güzelliğini çirkinliğini bilmem ama foruma son 1 haftadadır zar zor giriyorum.. :(

Daha öncede böyle uyarılarım olmş kendi bağlantımdan kaynaklanan sorun olduğu yazılmış 1 hafta sonrada forum çökmüştü..:(

@sadana

Sevgili kardeşim Ali bu içten ve samimi düşüncelerin için forum ailesi adına hemde kendi adıma bir forum üyesi olarak canı gönülden teşekkür ederim.
Evet forum sayesinden bir çok arkadaşlık ,dostluk kurduk ve birçok başarıya imza attık.Gerçekten her ilden her yerden insanlar var hem meslekten her konuda farklı faklı bilgilere ve kültürlere sahip dostlara sahibiz.Birbirimizi anlamamız tek çatı altında yaşadığımızdan olsa gerek bisikletforumun üzerimizdeki büyüsümü desek çok iyi anlaşıp birbirimize güveniyoruz.Bu dostluğumuzun ömür boyu sürmesi dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunarım.
Forumun portallaşması konusuna ise katılıyorum ve yönetimin bizler için yaptığı yeniliklere ve düzenlemeleri büyük bir zevkle takip ediyorum.
Bir önerim daha olacak bölümlerin yanına görsel ikonlar gelmesini isterim.
Portaldaki saatin sabah açık renklerde ilerleyen saatlerde koyulaşarak gecenin olduğunu belirtmesini gösterse çok iyi olur :))

• Beğen
Tepkiler: sadana
Değerli arkadaşlar umarım yenilikler ve değişiklikler hoşunuza gidiyor. Daha çok işimiz var. Zamanla çok daha güzel ve kullanışlı hale gelecek.

Forumu Carbon ve Titanium renkleri ile yapıyorum şuan

ara ara aksilikler olabilir kusura bakmayın :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
  • Beğen
Tepkiler: Mustafa Acar
Gerçekten çok hoş oldu sitemiz ama her başlığın ayrılması daha ıyı olurdu daha doğrusu her forumun. :)

Aslında benim bir ricam olacak...foruma girdiğimizde yeni yazılı mesajların bulunduğu konuların önündeki işaret, normal konu işareti ile aynı
https://www.bisikletforum.com/images/statusicon_mns/forum_new.gif
bunun rengi https://www.bisikletforum.com/images/statusicon_mns/forum_old.gif bundan biraz daha farklı olursa sevinirim...

konulardaki mesaj numaraları gri olmuş onlarıda beyaz yaparsa veya carbon titlein üstündekileri tümünü gri yaparsak sanırım daha hoş olacak gibi..:)

eğer konu ayrımı yapacaksanız. ana sayfada sub-title olarak görünürse direk hedef odaklı olurki tadından yenmez. Örnek: Ücretli pazar bölümü gibi..:)

Walla güzel oluyor forum..:) simgelerede el attınızmı tmmdır..

birde v-bulletin sürümünü 4.x yapacakmısınız? Lisans çalışmaları varmı :D

Geri