Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Foruma Veda

Scudo
@BerkEvren çok haklısın bence de artık forumun hiç tadı tuzu kalmadı gitmek lazım gerçekten

Arkadaşlar tat tuz derken bilmiyorum daha ne olabilir.Bisikletle ilgili sorunlara çözüm bulabiliyorsunuz.Farklı konu başlıklarında farklı farklı içerikler mevcut .Gerekli bilgilere ulaşabiliyorsunuz.Arkadaşlarlar güncel içerikler paylaşıyor ,eminim bu sayfa çok kişiye yardımcı olmuştur çok konuda.Ne bekliyorsunuz hele bir yazın görüşlerinizi ifade edin .Yetersiz diyip işin içinden çıkmayın.

Temeli basit makina çalışma prensibine dayanan 3 boru 2 tekerden oluşan bir cisme ne kadar anlam yüklemesi yapılabilirse birçoğu bu forumun arşivlerinde var. Geometrisi desen geometrisi, tekniği desen tekniği, ilmi desen ilmi, yarış ruhu desen yarış ruhu, tur, gezi, hatıra, acı ter kan gözyaşı desen o da var. Daha ne olsun. Her şey bir gün doygunluğa ulaşır. Önemli olan sizin heyecanınız. Heyecanınız varsa aynı rutinden bile tekrar tekrar keyif alabilirsiniz.

Belki biraz mola versen iyi gelir @BerkEvren. Forumda demirbaş denebilecek kadar katkısı olan kişilerin yaprak dökümüne uğramasını istemem doğrusu. Mesela bana bak. Kışın çok azaltıyorum paylaşımı yazın sürdükçe paylaşımlar da artıyor. Önümüz de bahar malum. Eskilere gidenlere de çok takılmamak lazım. Onlar gitti diye hepimiz gidelim mi? Neyse uzattım. İyi forumlar herkese..

Herkes o kadar yazmış ama adam çoktan gitmiş okumuyor bile:) Şaka bir yana forumdaki yetkin arkadaşlarımızdansın. Daha çok faydalanmak isterdik birikimlerinden ama tepkilerinde %100 haklı olduğunu düşünmemden mütevellit saygı duyuyorum.

@BerkEvren
Forum ahalisinden sana
Özdemir Asaf'tan

Sana gitme demeyeceğim.
Gene de sen bilirsin.
Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim,
İncinirsin.

Sana gitme demeyeceğim,
Ama gitme, Evren
Adını gizleyeceğim
Sen de bilme,Evren

incinmissin didi.

Forumu birakip gidenlerin genel bir profilinde ben şunu da gordum ; ( Berk'i kast etmiyorum ) ' Ben artik bu islerin profesörü oldum, x marka bilmem ne donanimli pisikletim var yaaa siz kimsiniz cahil şukela fakirler " seklinde bir kibir , egonun tavan yaptigi bir gereksiz psikoloji, bir agresiflik , insanlara tepeden bakmalar vs . Oyle adam burada değil hic bir yerde duramaz. Dar gelir ona dunya.

Adam haklı.

Vücudumda uçuk benzeri yaralar çıkınca doktora gittim anlattım durumu haliyle doktor hanım görmek istedi. Baktı "Zona" olmuşsunuz dedi. Aman doktor hanım o nedir dedim. Çiçek hastalığı virüsünün inaktifken aktif duruma geçmesidir Üzüntüden stresten çıkar "incinmissin" dedi. Okumuş kültürlü kadın "hayatını berbat etmişler😉" diyemedi öyle dedi.
İncinmeyelim İncitmeyelim yalan dünyada

Son düzenleme:
Forumu birakip gidenlerin genel bir profilinde ben şunu da gordum ; ( Berk'i kast etmiyorum ) ' Ben artik bu islerin profesörü oldum, x marka bilmem ne donanimli pisikletim var yaaa siz kimsiniz cahil şukela fakirler " seklinde bir kibir , egonun tavan yaptigi bir gereksiz psikoloji, bir agresiflik , insanlara tepeden bakmalar vs . Oyle adam burada değil hic bir yerde duramaz. Dar gelir ona dunya.
Bu forumda tanışıp dışarıda bisiklet sürdüğüm ve şuan foruma girmeyen bir çok arkadaşım var hepsi birbirinden şeker, söylediğine kesinlikle katılmıyorum abi.

bazı mesajlara tepki verebilmek için facepalm ya da yazık kafana seçenekleri olsa keşke. çocuk gibi laf sokanlar var. o kadar kahve kültürü dedik oysa, onun üstüne insan şu davranışları sergilemeye utanır ya.

bazı mesajlara tepki verebilmek için facepalm ya da yazık kafana seçenekleri olsa keşke. çocuk gibi laf sokanlar var. o kadar kahve kültürü dedik oysa, onun üstüne insan şu davranışları sergilemeye utanır ya.
Yazık kafana seçeneğinin bir çok platformda olması lazım özellikle burada ve Facebook’ta😂

Koldato en başından beri kıl oluyor zaten teknik konuşan forumdaşlara. Açıymış nabızmış Vo2Max'mış, kendi konuşamaz, sorsan 2 kelime edemez ama edeni de tiye alır. Gider saçma sapan başlıklarla hit kasar, bel altı şakalarıyla (ne de olsa burası erkek forumu) kıraathaneye çevirmiştir forumu (yönetim de buna müsaade etmiştir, çünkü umursadığı tek şey görüntülenme sayısıdır, çünkü bisikletforum.com bir ticarethanedir) yanına da topladığı 3-5 kendi kafasındaki tiplemeyle. Sorsan elle tutulur 10 yorumu çıkmaz şu forumda. Ama bu foruma yıllarını vermiş adamın veda başlığının altına gelir acınası bir genelleme yazar.

Forumdan defolup gitmen için ne kadar uğraştığıma ve engellendiğime @Admin şahit. Açık açık yazıyorum bak buraya: Çok uğraştım bu forumu b*k etmeni engellemek için koldato. Kokuşmuş zihniyetini de alıp gitmen için elimden geleni yaptım. Ama başaramadım. Hitin yüksek olduğu için korundun. Sana dokunamadım.

Şimdi forumdaki en fazla mesaj sayısına, en yüksek hite sahip, ama içi bomboş olan, bisiklet forumun 1 numaralı üyesisin ama gel senle bisikletler hakkında, kadrolar hakkında, ekipman hakkında, giyim-antrenman-beslenme hakkında 2 lafın belini kıralım, konuşalım, fikir alış verişinde bulunalım desem ne yaparsın koldato? Ne biliyorsun bisikletle ilgili? Ne kadar donanımlı beynin? Ne var kafanın içinde? Goygoy yapmaktan başka, bu forumda şaklabanlık yapmaktan başka ne var o kafanın içinde koldato?

Dil uzattıklarının tırnağı bile olamazsın. Bunun farkında olamayacak kadar acınası durumdasın.

İnsanın doğası sanırım, dünyanın en tehlikeli saldırgan canlısı olmuşuz. Gelişimimizi ve evrimimizi, en tehlikeli silahımız olan beynimiz yoluyla devam ettirmiş primatız. Bugün var, yarın toprağız. Neyini anlamıyoruz yaşamanın da savaşlar ediyoruz? Ne kadar kolay oysaki yaşamak.
Sizler de saçma sapan savaşlardan bıkmadınız mı? Hiç bir şeyin tartışmasına girmeyin, sataşmayın birbirinize, bırakın, binin bisikletinize sürüp mutlu olun ya! Katılmayın, karışmayın sataşmalara...
Gördükçe üzülüyorum :(

Son düzenleme:
Geri