SlowButProud
Daimi Üye
- Tepki
- 480
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Can Çelik adlı şahıs her daim insanları provoke ediyor.
Bu durumla övünmüyorum, hatta bugün yine yazdım yönetime bisikletforum.com.tr size devir edeyim, web işlerinden elimi ayağımı çekiyorum diye. Fakat gelen 86 üyenin 50 kullanıcısı bisikletforum.com'dan gelenler ve gelenlerin çoğu bu Can Çelik denilen elemanın yazılarından şikayetçi.
Yönetime kaç defa dedim. Bu ve bunun gibi kişiler yüzünden çok fazla kullanıcı kaybediyorsunuz diye.
Burada adamın o kadar emeği boşa gitmiş, saçma bir başlık altında toplanmış tüm emeği ve bu durumu hâlen şuursuzca savunuyor. Ve bu eleman o kadar kışkırtıyor ki insanı, siz sinirlenirsiniz ve bunun yüzünden forumdan ban yersiniz. Tam bir provokatör.
uzun zaman once engellemisim, neden engelledigimi dahi unutmusum
Sanırım bahsettiğiniz birleştirme yöntemi ile 2014 yılında açılmış bir konu ile , pazar günü yeni açılan bir konu bu konu ile birleştirilmiş. Böyle bir birleştirme forumu temiz tutmak için yapılacak bir adım ne yazık ki değildir. Aksine hatalıdır.
Gecenlerde MAVIC KSYRIUM SL JANT TELI YARDIM diye konu actim. Fotograflari filan paylastim, nereden nasil bulabilecegimi sordum. Bu konu 2010 yilinda bu janti satin almak isteyen birinin fikir alma konusu ile birlestirilmis. Hayir ayni mevzu olsa tamam eyvallah, ama fikir alma ile jant teli ne alaka