Scudo Sports

Foruma Veda

Scudo
Konuyu bu kadar çok takip eden varken hemen yazayım, iş olsun diye benim için sanki firmalarla iş olsun diye uğraşan biriymişim gibi bahsetti 20 yaşlarında olan adanalı.

İşin aslı şu.
Arçelik bulaşık makinası aldık,
3 yıl artı ücreti mükabilinde 2 =5 yıl garantili oldu.
2 yıl bitmeden hanımın dikkatini alt sepetin altı pas içinde, abartarak değil resmen teller pas içinde olmuş.
Servisi aradık sepetleri değişelim dedi,
Bu gizli ayıba giriyor tüm ürünü alın yenisini getirin dedim.
Bu yaparken yeni ürün kullanmak için değil o 2 sene bizi böylesi ürünle muhatap edip, sağlığımızı hiçe saydıkları içindir
( bir seneyi aşkındır Mosso 735 105 setli bisiklet kullanıyorum, faturaları var ama bir kez olsun ve servisine uğradım, nede bir tek telefon la aradım:) )
Ayrıca burası daha önemli eşimin,dostumun Arçelik, Beko kullananları uyardım bu pas işi şakası yok ( bu genç Adanalı ayıp ettiğini hala anlamıyor, nasıl eğitim veriyorlarsa, ezbere dayalıdır )
Arçelik bölgeyi aradım, Genel müdürlüğü aradım, üst yönetime ulaştım, ceo olan Hakan BULGURLUYA bir türlü ulaştım ve bunu derhal incelenmesini, bu Türk halkı bunu hak etmediğini belirtim. Kardeşimin, yeğenimin, ürünleri değişti, konu komşunun iç sepetleri değişti ama en önemlisi Ankara daki fabrika bir karar aldı ve üretimde bu ürünler değişti...Sonra bir Adanalı genç bunu benim yüzüme vuruyor, bunların tek anladığı şey para, benim ise hiç umursamadığım yegane şey para..Ayıp ediyorlar diyorum.

Ayrıca Arçelik için Bakanlığa başvurdum oradanda uyarılar yapılmıştır.

Ben senin için bile Bir şeyler yaptım Sertaç, sen hala bana mail adresini yazıyorsun, benim için yoktun zaten şimdi tamamen yok oldun.

@... Arkadaşım, ben şahsen sorumlu bir tüketici olarak size teşekkür ediyorum. Emek vermişsiniz. Elinize emeğinize sağlık. Ayrıca Aktif Pedal ile yaşadığınız sorunda kanımca ciddi bir farkındalık yarattınız. Bunun içinde ayrıca teşekkür ediyorum.

Galiba çocuklar artık anne sütü ile değil, inek samanı ile büyüyor. Çünkü bazılarındaki zeka geriliğini başka türlü açıklamak mümkün değil...

Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Tamda anlatmak istedigimi yazmissiniz . Sepetin degismesi mi makinanin degismesi mi? Bunu cevapladiktan sonra fazla soze gerek yok . Adanali diyerek sehir milliyetciligi yapmazsanizda memnun olurum ben sizi arnavut vs diye ayirmiyorsam sizde insanlari memleketiyle ayirmayin

biz kimin ne olduğunu iyi biliyoruz burda tribüne oynamak nedir? Herkesin özelini yazmışsın çok ayıp bizdemi senin özelini dökelim? Herkes sana saygılıydı seni içimize aldık işimize evimize geldin çevremize tanıttık beraber yedik içtik turladık bizden hiç saygısızlık gördünmü... en ufak birşeyde birbirimize yardımcı oluyorduk taa ki sen bir gün ansızın çekip gidene kadar.. biz ne yaptıysak artık WhatsApp gruplarından çıktın bizleri telefondan engelledin evine geldik 2 kere evde yok bilmiyorum dedirtin çıkmadın bu adamın başına bişeymi geldi bi belayamı bulaştı diye sivilceli arkadaş emniyeti çok sevdiğin ilhan kardeşin hastaneleri ezik arkadaş basın'ı ayağa kaldırdı kimin nereye gücü yeterse seferber olduk hatta floryadaki galerici yeğenine gittik sorduk vs vs neyse keşke bunları burda konuşturmasaydın bizimle derdin varsa konuşup giderdin bisiklet forumda bile herkesi engellemişsin onun dışında arada bir haberin geliyor forumda dedikodu yapıyorsun arkamızdan konuşmak ayrıca ayıp..bazen biryerlerde denk geliyoruz bizi görmezden geliyorsun hatta birgün beni gördün durduk yere naber lan y...ak dediğini hatırlıyorum...yahu bu insanlar sana ne Yaptı..en sonunda burdada mimlendin senin sıkıntın ne biliyormusun bişeyi aldınmı kullanıp leşini çıkartıp sonra firmalarla uğraşıp yenisini alıyorsun bu firmalarda müşteri memnuniyet adına seninle zaman kaybı yaşamamak için ya üst modelini yada parasını iade ediyor sende bununla övünüp hakkımdı diyip hak yiyorsun örn sedona 410 örn eldiven örn Decathlondan eskitip iade ettigin bisiklet daha bir çok örnek var.... sıfır ürün aldın kusurlu çıktı bak bunda emin ol herkes gibi sana hak veririz ama sen bir ürünü alıp kullan kullan boz sonra geri iade et bak doğru birşey degil...sana tafsiyem dr ilhana git belki beklediğin cevabı yüzüne verir ayrıyetten hastalığınada yardımcı olur

Herkese hayırlı kandiller. Geceniz mübarek olsun. Yalnız bu muhabbet ne kadar uzadı ve uzadıkça da ne kadar sığlaştı. Bir süre, insanların dünya kaygılarının ve menfaat çatışmalarının nelere yola açtığını görüp ibret almak açısından takip ettim. İnsallah herkes bundan bir ders çıkarır diyerek bir an evvel son bulmasını temenni ediyorum. Son bulsunki ki bisiklet hakkındaki bilgilerimize bilgi katalım, yeni şeyler öğrenelim, öğrenmek isteyenlere yardımcı olalım vs vs. Yani forum gerçek işlevine geri dönsün.

engelli olduğumuz için alıntı yapamıyoruz. o yüzden denden içindekiler konu sahibinindir.

"Kaju benim gibi kel Osmaniyede oturur Arnavuttur ana paraya sıkışmış arkadaşının Merida Speder 500 bisikletini ölü fiyatına alır ama adamdır."
evet kelimdir. incirlide otururum. arkadaşımın bisikletini paraya sıkıştığı için değil 100 kere uyarmamıza rağmen scultura diye tutturması yüzünden almışımdır. almak zorunda değildim tabi. yapma etme ne gerek var demişimdir. kardeşim satıcam dedi birisi veriyor 2500 o zaman bana ver dedim. aldıktan sonra 1 ay sonra satmak istedim 2500 e veremedim. bisiklet fiyatları artmasına rağmen aynı fiyata hala satamıyorum. linkide burda. Merida Speeder 500 yani kimsenin kimseden faydalandığı yok. herkes kendi adamlığına baksın.

arkadaşımın sorusuna hala cevap verilmemiştir bu arada.

"Arçelik bölgeyi aradım, Genel müdürlüğü aradım, üst yönetime ulaştım, ceo olan Hakan BULGURLUYA bir türlü ulaştım ve bunu derhal incelenmesini, bu Türk halkı bunu hak etmediğini belirtim."
ceo' ya kadar ulaşmanın yaklaşık 6-10 saat arası sürdüğünü hatırlıyorum. çünkü o davudi sesinle konuşmuşsundur telefonda. bu işleri yapmak doğrudur. ama sen bu işler doğru olduğu için değil egonu tatmin etmek için yapıyosun. bunu da bilecek, anlayacak kadar tanıdım seni. bu yüzden sana antrapoz yakıştırması yaptım. iğrençlikten kastın budur belki. hakaret değil benzetmedir bu. ama ilgilenecek vakit geçirecek daha ciddi işler bulmanızı tavsiye ederim.

grubu neden bıraktığın hala sır olmakla beraber. bırakma şeklin yanlıştır. grup dediğinde 300 - 500 kişi diiliz yani toplasan 5-10 kişi varız yokuz. performans kasanda var grupta laylaylom sahilde gezelim çay içelim diyende ( o benim işte) ortak noktamız iyi anlaşırız muhabbetimiz uyar. işin aslı bisiklet grubundan çok arkadaşlık grubudur bu. bisiklet ikinci plandadır. sen girdiğin her gruptan problemli ayrılan biri olarak çok yorum yapma hakkına sahip değilsin bence. forum 3 -5 kişinin değil ki gitsen banane gitmesen banane.

Bugün bisiklete binerken midemin sağ tarafına bir ağrı girdi. Yirmi dakika sürdü. Nedendir acaba?

@sirreddot

Nefesinizi ayarlıyamadığınız için oluyor genelde bu sıkıntı. Bi ara koşuya merak salıp çokça karşılaştığım bir problemdi.

Asussume asussume
Benzetirler beni richard gere
Dolaştın geldin kürkçütükanına yine
Dikkat et bujiler yapmasın meme

Şikayet butonunu kullanayım diyorum da hangi birini edeyim. Bu saçma sapan konular ana sayfayı meşgul etmemeli. Forumda bisiklete dair içerik kalmadı. Bıktırdınız.

@Atilla G.

Sen ne yapacaksın hocam :) Seviye bu aralar böyle yapacak bir şey yok maalesef.

@Atilla G. Hocam kusura bakmayin . İlk insanlarin ozel hayatini yazdigi mesajda gerekeni yapmaliydiniz . Sahsen kendi adima bu kadar fazla anasayfaya dusmeyi hic ama hic istemezdim .

@Tolga Çelebi Konuyu kilitleyeceğim sonra üstüme yürüyecekler. Adım zalime çıktı ona üzülüyorum. Arkadaşlar belki bana çok kızıyorsunuz ama bu tip başlıkların ne foruma, nede kıymetli vakitlerini burada harcayan sizlere faydası var.

@buzlubadem
Kısmen haklısınız ben iftarımı açtıktan sonra bayağı geç bir zamanda gördüm. Yönetici arkadaşlarımızın olmaması kötü olmuş. Lakin özel hayatı burada ifşa etmek hoş değil. Herkes yaptığı ile anılacaktır.

Meyvesi çamura düşüyor diye ağaç suçlanamaz ki.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Atilla G.

Üstad birde her gördüğü konuya elinde tuzlukla koşan zıpçıktılara önlem alabilirseniz muazzam olur. Hani olmazda ben yinede bir söyleyeyim dedim.

Geri