Konuyu bu kadar çok takip eden varken hemen yazayım, iş olsun diye benim için sanki firmalarla iş olsun diye uğraşan biriymişim gibi bahsetti 20 yaşlarında olan adanalı.
İşin aslı şu.
Arçelik bulaşık makinası aldık,
3 yıl artı ücreti mükabilinde 2 =5 yıl garantili oldu.
2 yıl bitmeden hanımın dikkatini alt sepetin altı pas içinde, abartarak değil resmen teller pas içinde olmuş.
Servisi aradık sepetleri değişelim dedi,
Bu gizli ayıba giriyor tüm ürünü alın yenisini getirin dedim.
Bu yaparken yeni ürün kullanmak için değil o 2 sene bizi böylesi ürünle muhatap edip, sağlığımızı hiçe saydıkları içindir
( bir seneyi aşkındır Mosso 735 105 setli bisiklet kullanıyorum, faturaları var ama bir kez olsun ve servisine uğradım, nede bir tek telefon la aradım

)
Ayrıca burası daha önemli eşimin,dostumun Arçelik, Beko kullananları uyardım bu pas işi şakası yok ( bu genç Adanalı ayıp ettiğini hala anlamıyor, nasıl eğitim veriyorlarsa, ezbere dayalıdır )
Arçelik bölgeyi aradım, Genel müdürlüğü aradım, üst yönetime ulaştım, ceo olan Hakan BULGURLUYA bir türlü ulaştım ve bunu derhal incelenmesini, bu Türk halkı bunu hak etmediğini belirtim. Kardeşimin, yeğenimin, ürünleri değişti, konu komşunun iç sepetleri değişti ama en önemlisi Ankara daki fabrika bir karar aldı ve üretimde bu ürünler değişti...Sonra bir Adanalı genç bunu benim yüzüme vuruyor, bunların tek anladığı şey para, benim ise hiç umursamadığım yegane şey para..Ayıp ediyorlar diyorum.
Ayrıca Arçelik için Bakanlığa başvurdum oradanda uyarılar yapılmıştır.
Ben senin için bile Bir şeyler yaptım Sertaç, sen hala bana mail adresini yazıyorsun, benim için yoktun zaten şimdi tamamen yok oldun.