@Charlie
çarli dostum,genelleme olarak bakma olaya,attilla atay takımında çok disiplinli idi,attilla bisiklet takımının nasıl idman yaptığına şahit oldum ,2 'li sıradan taviz verilmiyor idi,yandan tecrübeli atilla atay grubu kontrol ediyor idi ,ben ise grubun en arkasında idim,attilla izin vermiyordu,gruba dışardan kimse giremiyor idi,bu grupta 17 yaşında gençler vardı,attilla kaptan, kaptan idi,kaptanlarını dinliyorlar idi,budur olay ,benim idmanlarıma 18 yaş altını almıyorum nedeni sorumluluk almak istemiyorum,benim idman yaptığım yerde köpek ordusu var onları o kadar çok besledimki köpekler 100 metreden beni tanıyorlar artık 10 dakikamı yiyorlar.
@bahadir3455
bahadır attila bisiklet takımı devam ediyorsa oraya başvur ,karacaahmet mezarlığından devam ediyorsun ,üsküdara inmeden,
karacaahmet mezarlığının girişinden 400 metre sonra sağda dükkanları var .
@Malik altuntaş
malik dostum 100 kilo fazla,önce bir diyetisyene gidecen sana neler yemen gerektiğini söyleyecek,100 kilo sele üstünde fazladır.
@alper 76
alper dostum akıl gel bize takıl meselesi,mersinde gençlerin üye olduğu bisiklet klübü varmı 14 yaşındakileri eğitecek,bisiklet sporunu 14 yaşında gençler bilemez,hiç kimse doğar doğmaz bisiklet tecrübesine asla sahip olamaz,gençleri eğiteceğiz ,froome neydi ne oldu,ama froome işin mektebinden geldi,her işin başı eğitimdir,ülkede bisiklet klüpleri cığ gibi büyümeli,bir bisiklet klübü açacağım 1 yıl sonra 47 m2 ofisim olacak ,burada gençleri eğitmeyi düşünüyorum erenköyde ne kadar genç varsa,kadıköy bisiklet klübü olacak,bu klübü bakalım nasıl yaşatacağız, parasız hiç bi şey olmuyor.klüp açmak için izinler alınacak bunları araştıracağım .
@Kuzey Ege
isabetli vuruşlar bunlar...