Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forumda gittikçe artan rumuz olayı

Scudo
Kimileri anonim kalmak ister, kimileri görünür, koca bir kış geçti de devam eder zor bir ömür. Konunun özeti işte böyle bir şey sanırım hehe.

Memleketim canakkale, dogup buyudugum topraklar.. Aşk ile, hayat ile, dostluk ile tanistigim topraklar.
Ben ölür giderim bir gün ama kuzey ege bu duygulara ev sahipligi yapmaya devam edecek binlerce yil.

Sanal mecrada birilerine dokundurdu, karşı çıktı ya da uygunsuz hareket etti(uygun olanı belirleyenler var) diye gözaltına alınan, yargılanan hatta ceza alan vatandaşların sayısı az değil. Bu nedenle insanlar, özellikle devlet memurları daha da temkinli davranma eğiliminde. Sadece bu forumda değil genel olarak böyle bir refleks türemesi olağan.

Ayrıca stalking dediğimiz naneye de fırsat verilmemiş oluyor, kadın üyeler başta olmak üzere kullanıcı dostu bir uygulama. Ülkenin koşulları malum.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Herkesin herşeyi bilmesine gerek yok. Sizin adınızı yaşınızı öğresem ne olur öğrenmesem ne olur.
Ne kattığım, sizden ne aldığım önemli.
Yaşınızın adınızın cinyetinizin memleketinizin bir önemi yok benim için.

@H.T Aslında alakası çok ama yönetimde senin gibi düşünüp mesajımı silmiş ve ceza vermiş bana..!
Şaşırmadım..:)
Diyorum ki,insanların kendini ifşa etmesi bir seçimse/haksa,insanların kendini gizlemesi de bir seçimdir/haktır..Türkiye'deki bir forumda insanların kendini gizlemek istemesi,son derece doğaldır..Türkiye'de bugün iyi bilinen kesimler/gruplar/topluluklar,yarın kötü bilinebileceği için,yarınından endişeli insanlar;bir bisiklet forumda yazsalar bile korkabilirler..Kimse bu konuda insanları suçlayamaz..
Bu mesajımda silinir mi acaba?Bak ben bu forumdaki yöneticinin bu mesajımı silip silmeyeceğini bile bilmiyorum..Belki beni bu mesajımdan ötürü banlar..Forumda bile durum böyleyken,insanların gizlenmek istemesine kimse bir şey diyemez..

Ben zaten konu sahibi abimizin bizim zamanimizda muhabbetini yakin bir zamanda birakacagini dusunmuyorum, kendisi yasin ciddi cok buyuk bir sey oldugunu dusunuyor sanirsam, benim konumda da bana lafsokuyordu yas konusunda. "Bizim zamanimizda..." diye baslayan sozlerden kacinin efendiler, yeni bir dunya burasi, zaman hic olmadigi kadar hizli degisiyor, ayak uydurmak lazim. her forumda ciddi yas muhabbeti yapiliyor, emin olun (ki bu konuda cok eminim) gitar, metal ve bisiklet konusunda forumdaki 30+ yas kitlesinin onemli bir kismindan asagi kalir yanim yok. Ancak yaslarindan baska gosterecek vasfi olmayan insanlar bana yas muhabbeti ile geliyor bunu yapan sadece 30+kitle de degil 22 yasinda bana yas muhabbeti yapan insan mevcut. Onemli olan yas degil efendiler. yas tabiki bir arti'dir ama yas buyuk diye digerini ezmenin de luzmu yok.

@sargonnas

satabilsem saticam :)

@fthgzl79 boyle dersen olur ama diger turlu konu baska yerlere gider dostum.

ilk mesajı okudum sonra son sayfaya geldim konu mtb'yi yolda sürme olayına gelmiş yine :koptum::koptum:

Foruma üye olurken hiç böyle düşünmedim. Sonuçta burası internet ortamı, bi partiye, derneğe veya sendikaya üye olmuyoruz. Forumun ilk zamanları öyle bi kural varmış demek ki, ben üye olurken yoktu. Gerçek adımı ilgili bölüme yazdım, soyadımın bilinmesine de gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: ghate
foruma uye olurken isim soy isim ve rumuz olarak belirtilmesi istendi.bizde usul neyse onu yapalim dedik hocam. tahmin ediyorum ki bircok arkadas bu yuzden yazmis olabilir.

@brdtl aynı şekilde yaş için forum yetkilisine mesaj atmıştım görünürlük zorunlu olsun diye ama bir gelişme yok. @mehmetsunu rumuz meselesi ise adı üzerinde rumuz işte takma ad neden kendi adımı yazmak zorunlu olsun?

İsim soyisimde Türkiyede bolca olduğundan hemen kapılmış İsimsoyisim486455462643 gibi bol sayılı almaktansa böyle bir yola başvurdum. Hayırlı günler.

Geri