Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forumda gittikçe artan rumuz olayı

@MehmetAliB.
burada yazan herkes gerçek insan.
forumlarda, twitter'da, facebook'ta yazdığı çok basit şeyler bile insanların işlerinden olmasına hatta hapse düşmesine bile vesile olabiliyor.
insanların çekinmeden düşüncelerini özgürce yazabilmeleri neden rahatsız ediyor ki sizi?

• Beğen
Tepkiler: ghate
Scudo
@0zan

Haklısın ozan. Belki senin gibi yakışıklı bir adam olmadığımdandır. Yok ya o kadar değil çok şükür mihrabımız sağlam şakülümüz doğru şaftımız düzgün. Ama karınca duası kadar avatardan beni tanırda selam verirmisin bak ondan kuşkuluyum

• Beğen
Tepkiler: 0zan
@hayatçokgarip
Hayır, ''insanların çekinmeden düşüncelerini özgürce yazabilmelerinden'' rahatsız olmuyorum. Böyle bir iddiam yok.

Acayip rumuzlu arkadaşlardan bazen acayip yorumlar görüyorum, şaşırıyorum. Nasıl olsa sanal alemdeyim diye düşünüyor heralde arkadaş. Ben bunları yazdım sayın hayatçokgarip. Şimdi bir çok örnek verirdim ama yukarıda yazdığımdan bile kendi kafasına göre sonuç çıkaran kişi verdiğim örneklerden daha ne sonuçlar çıkarır diye gerek görmüyorum.

Ekleme: Rumuzla yazışan bütün üyeleri genellemediğimi de ekleyeyim. Bunun için rumuzlu arkadaşlardan bazen acayip yorumlar görüyorum derken ''bazen'' kelimesini yazdım. Ki bu lakayıtlık sıklıkla karşılaştığım bir durum.

@halil halil

Seafight oynama ihtimaliniz nedir ?

Bu nickleri 2008'lerde Seafight'ta kullananlar vardı, ordan mı geliyoruz acep ? :D

• Beğen
Tepkiler: halil halil
İyiki buraya kayıt olduğum zaman forumlarda genellikle kullandığım nickim ile kayıt olmamışım ( Kadavra®)... Sanırım o nickle kayıt olsaydım "acayip nickli üyeler" kategorisinde yerim hazır olurdu... :) Avatar da cabası:)

Karşımdakinin rumuzunu beni ne ilgilendirir?
Biraz düzgün Türkçe kullanması ve noktalama işaretlerine dikkat etmesi benim için yeterli.

@hayatçokgarip bunun için adına veya soyadına gerek yok zaten ip adresinden gene bulurlar seni.

@MrtAkd
Bulurlar tabii ki. Ama bunun için de ip adresini de gizliyor insanlar zaten.

Ancak açık açık ben burdayım diye bağırmakla, "fake" bir isimle yazmak arasında takdir edersiniz ki çok büyük bir fark var. Zaten o farkla da çok güzel oldu, çok güzel iyi oldu tamam mı?:komik:
Herkesin hayatına kimse karışamaz.

@hayatçokgarip
İşin gerçeği rumuz konusuna karışmıyorum, isteyen istediğini kullanır herkesin kendi görüşü ben sadece başka konuda (ip) olarak uyarmak istedim. Zaten bu foruma ip adresini gizleyerek giren birisi varsa niyeti de kötüdür bence !!

Efbiay senin hesaplarini takip ediyor memet demosürüm

• Beğen
Tepkiler: Tasogare
@mehmetsunu

Rumuz kullanan kişi de ismini senin bilmeni istemiyor. Neden buna saygı göstermiyorsun? Ayrıca Mehmet Sunu isminin senin gerçek ismin olup olmadığını nereden bilecez? "mehmetsunu" da pekala bir rumuz olabilir.

mC_YaraLı_iSyAn
alacaktım vermediler, bende bunda karar kıldım

• Beğen
Tepkiler: H.T
Adi ve yeri belli olan adama forum tartismasi sonrasi " bak oraya gelir seni bulurum" diyen mi ararsin yoksa adini facebookta aratip hayat tarzi hakkinda bilgi edinmeye calisan mi ararsin.
yasini kucuk gorup"forum coluk cocukla doldu" diyende var "su ihtiyarlarin baska isi yok mu da buraya giriyor " diyen de var. Kisisel bilgileri gorupte kisilik analizi yapmaya kalkanlar seffaflik denen kelimeye siginmasin. İnsanlara gorusleri nedeniyle etiket vurulmamasi adina bu tarz bilgilerin hic yazilmamasi daha saglikli. En azindan yukarida saydigim durumlar yasanmaz. Resmiyet arayan gov.tr uzantili sitelerde takilabilir.

Çok gereksiz muhabbet. Ben de kayıt olduğumda mecbur kendi ismimle kayıt oldum. Sonradan kural kalkınca değiştirdim. İsmimle internetten hakkımda bilgi bulma ihtimaliniz çok düşük, ama kullanıcı adımla daha fazla şeffaflık sağlıyorum.

Şeffaf olalım veya olmayalım, ne çıkar? Forum bu hakkı vermişse, kullanana bir şey diyemez kimse.

Forum katılımcılarının kullanıcı adı olarak isim kullanması , özellikle gerçek isimini kullanması talebinin ardında , kullanıcıya , daha samimi şekilde hitap edebilme talebi yatıyor olmalı. Benimde düşüncem bu yönde.Bu şekilde olsa, bence de iyi olur ama olmazsa da çok umursamam açıkcası. Kendisine nasıl hitap edileceği , foruma katılımcı kişinin kendisine kalmış. ister gerçek ismini kullanır , ister nick name.

Dişlek palamut gibi bir nick name kullananan birisine de "Sayın Dişlek Palamut bey" veya "Sayın Süpürgeli Cadı hanım" şeklinde hitap etmek, herhalde eski jenerasyonlara oldukça ters gelir. Kuşak çatışması denen olay bu olsa gerek.

Zorunda mıyız? :) Seviye düşmediği sürece isteyen kendini gizler; isteyen açık eder. Şahsen hiç düşünmem böyle şeyleri.

• Beğen
Tepkiler: anzolot ve ghate
Üye olurken formda -nickname, diye bir bölüm var ve burasının doldurulması isteniyorsa kişi istediğini yazabilir, bunu jenerasyonla ıvırla zıvırla bağdaştırmak saçma. Sanmıyorum ki buraya kişiler üye olurken -aa dur nickim şu olsun yok yok bu daha havalı bu olsun, demiyordur. Kendine göre ufakta olsa bir anısı yada hikayesi olabilir.
Konu -biz o zamanlar böyle yaptık mecburiydi şimdi niye böyle haksızlık bu gibisinden olmuş (bizde bu kurala efendi gibi uymuştuk) demenizden bunu çıkarıyorum..
Adını merak ettiğiniz kişinin profil resminin altında yazan rumuzunu tıkladığınız zaman açılan pencereden de -hakkında, sekmesini tıklayınca rumuzun altındaki kişinin adından kan gurubuna kadar herşeyi görünüyor..

"Karşımdakini tanımak isterim; büyükse saygısızlık yapmamak için" demiş bir arkadaş. Ben anlamıyorum, buradan ne anlam çıkarmamız bekleniyor?

Yaş ayrımcılığına hayır!

• Beğen
Tepkiler: H.T
@mehmetsunu benim için bir nevi sosyolojik veri toplamışsın! İyi oldu vallahi.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Geri