Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forumda kim, hangi müzik aletini kullanıyor?

Scudo
Çok araştırdım bu enstürmanları;
Blues harp konusunda; aşhap comb olması yüzüden yeni başlayanlar için pek tavsiye edilmiyordu, doğruluğunu bilmiyorum ama tükrüğe hakim olunamamasından ötürü ahşabın deforme olması ve harmonicanın verimli çalışmaması mümkünmüş diye duydum..

Hem bu sebepten ötürü hemde biraz daha pahalı olması yüzünden tercihimi Hohner SilverStar'dan yana kullandım..

Ayrıca Efes Pilsen Blues Fest. 17'den 4 delikli bir anahtarlık harmonicam var ki onunda anahtarlıktan daha fazlası olduğu söyleniyor, üzerine gitmedim henüz =)

@Mr. Biggs

Valla şimdi işdeyim ne olduğunu tam olarak hatırlamıyorum :)
Eve gidince bir bakarım senin için..Alman bir markaydı...Büyük bir ihtimal yukarıda Selim arkadaşımızın söylediği marka olabilir.

Ve bu harmonika denen aletlerden bir tane alınca ne yazık ki yetmiyor :)
La,Sol,Fa diye bir sürü Harmonik var :) Ve bir elemanı çalarken izlemişdim belinde kemer var ama Batman ının o sihirli kemeri gibi her tarafında Harmonikler :)
Müziğe göre solo kısımlarında mızıkasını değiştiriyordu...

inşallah öğrenirsin ve bizede yol gösterirsin :)

@Mr. Biggs

Hohner Silver Star
504/20 "C"
A,B,C,D,E,F diye farklı notaları var benim kisi "C" :)

Çok zor be dostum ama buna değer :)

Öğrenme sürecinde çevrendekiler çok rahatsız oluyor fakat sen hiç aldırış etmeden devam edebiliyorsun :D

Evet gerçekten zor, bende istiyorum ki hemen Sonny Boy Williamson gibi çalayım ama yıllar istiyor bir enstrümanda uzmanlaşmak için..
Sıkılmadan usanmadan üzerine gitmek lazım.

Bu arada bildiğim kadarıyla Hohner SilverStar'da sadece C anahtarı var, yeni başlayanlar için uygun görüyorlar, biraz geliştikten BluesHarp'a geçerim herhalde..Zaten Blues adımıyım Soul'cuyum bana Bluesharp yakışır diye az daha alacaktım sonra sıkılıp bi köşeye atarım diye almayarak tutmuştum kendimi =)

@Mr. Biggs

15 veya 20 ytl ye taksim tünelden almıştım..Aslında olması gereken bir alet :)
Ben uzmanlaşmak amacı güdmeden aldım..Uzmanlaşmak istediğim alan elektro gitar :) Mızıka ise eğlence :)

selamlar
Önceleri akustik gitara karşı hevesim vardı :cool: ama şimdilerde bateriye karşı dayanılmaz bir istek duyuyorum. Araştırmalara başladım kısmetse yakında bateri alacağım :)

@Serkan Taşdelen

bende müzik delisiyim kısa saplı saz çalıyorum serkancıgım yanıma geldiginde keske sana bir erzincan havası çalsaydım 1.5 yıldır sazla türkhalk müzigi ile ugraşıyorum
o kadar lezzetli bir ugraşki benı alıp geçmişe götürüyor ben saz diyorum.

ben bisikletin akort tellerini tırın tırın öttürüyorum iii mi:D bide çalılık yerlerden geçerken çıkardıkları ses muhteşem:)

3-4 aydır klasik gitarla uğraşıyorum. yakında akustiğe geçeceğim.

selam arkadaşlar
harika bir paylaşim degilmi
düşünün hepimizin bir araya geldigini
herhalde muhteşem olurdu

yanlız konu başlıgından beri bir kemençe calan benim
selamlar...

baglama çalarım Eş dost arasında mevki sahibiyim o konuda-Ayrıca bazı arkdasların davulcu(baterist)Bulamadıkları zaman studyoya davet ettikleride oluyo:)

Kendi çapımda gitar çalıyorum. Dinleyenler zevk alıyorlar mı bilmiyorum ama ben son derece keyif alıyorum. Herkese her hangi bir müzik aletiyle uğraşmayı tavsiye ederim.

bi ara klavye çalmıştım.. fakat çevremdeki insanlar piyanist şantör diyerek dalga geçtikleri için uzaklaştım.. ama sesim iyidir.. :)

Bass çalıyorum. Bir 4 telli bassım bir de 5 telli ibanezim var.

piyano çalmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum. ben keyif alıyorum çalarken çok da iyi olmam gerekmiyor diye düşünüyorum :) Erkan Oğur'un perdesiz gitarını dinlemekten çok keyif alıyorum. Üstüne enstrüman yok bence..

Geri