Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forumda kim, hangi müzik aletini kullanıyor?

9 yaşından 17 yaşıma kadar kanun çaldım hala devam ediyorum yanında biliyorum ikisi zıt tarzlı olmasına karşın klasik gitar çalıyorum :)

Scudo
bateri dersi alıyorum.ama hala nota öğrenemedim:( çalışcaz.her şey çalışmaktan geçiyor. kendi davulum yok malasef apartman dairesinde yaşıyorum. ilerde alabilirim inşallah.davul çalanlar bilir stick kontrol padleriyle idare ediyorum evde.

bende mandolin ve akordion çalıyorum, daha doğrusu çalmaya çalışıyorum. Ama en çok keman çalmak isterdim, kimbilir birgün ders almaya başlarım

Küçükken geçirmiş olduğum kaza yüzünden beynimin sağ tarafındaki (sol tarafı kontrol eden) sinirler zarar gördüğü için sol elimin parmaklarını tam kullanamıyorum bu yüzden çalabileceğim enstrümanlar kısıtlı...
Ben de bateri ye yöneldim ve bateri çalıyorum...

Flüt çalıyorum, Armstrong 104E flütüm var bır ıkı yıla da alto saksafona baslamayı dusunuyorum, belkı bu yaz baslarım bellı olmaz. Üflemeli çalgılar her zaman favorımdır.

gitara classicle başladım acustic ile devam ettim electroya geçtim ve 3.5 yıldır çalıyorum

darbukaya 2 sene önce başladım acustic guitar ın oratalarında iken ve 1 yıl eğitimini aldım bıraktım

klavyeye 1 yıl kadar uğraştım ama olmadı o kadar devam ettiremedim sevmedimde

yine bateriye 3 yıldır eğitimini alıyorum

bunun yanında mızıka ve yan flüt de çalıyorum ve birkaç çalgıya daha başlamak istiyorum sıra ile ud , kemençe ve saza başlıyacağım kendimi iyice geliştrdikten sonra disc jokerliğin eğitimini almayı planlıyorum :D

abartmıyorum inanın resimlerini göndericem ama elimde sadece gitarlarım var studyo ve müzik eğitimi veren veren bir yer samsunda majör müzik evi orada alıyorum sadece gitarlarım var bana ait birde darbuka ve klavye bana ait bateri onların orada eğitimini alıyorum :D capsları koyabilirim ...

Piano ve klavyeli aletler çalıyorum. Klasik piano ve klasik teori, jazz piano ve jazz teorisi dersleri aldım. Müzik teorisi ve kompozisyonla ilgileniyorum. Ses senteziyle uğraşmaktan hoşlanıyorum. Şimdiye kadar birçok türde konserler verdim. Üniversite yıllarımdan bu yana genel olarak rock ve metal benzeri türlerde çalışıyorum. Şu an Timecrash isimli progressive metal grubunun üyesiyim bir konsept albümün kayıtlarıyla uğraşıyorum. Bunun yanısıra arkadaşlarımın projelerinde klavye çalıyorum. Evimde güzel kayıt alabildiğimiz bir stüdyom var.

Dünya bir yana davulum bir yana, o benim aşkım, canım, her şeyim :)
http://www.instrumenty-muzyczne.pl/images_u/td12k_bk_duzy.jpg

• Beğen
Tepkiler: Can Kandiyoti
flüt- klarnet- perküsyon- bir ara davul ve laptop...

Bütün kış yoğun calışma sonunda az çok emeğimn karşılığını aldım(müziğini calmak ve hoşa gitmek)

(link)

Bu aralar sportif faaliyetlerim daha yoğun ama davul her zmn en derinde olucak ruhumda...

(link)

Ses kalitesi cok kotu ne yazıkkı, su anlık vokal sıkıntısıyla demo kaydını geciktiriyoruz.(ImoVanY - Eskişehir)

davul fakat biraz uzak kaldım......................

elektronik güzel bi davulum var..
bi de gaydam:)

elektro-akustik-klasik gitar çalışyorum.her türlü gitarı çalabilirim:D

Davul(Bateri),bendir,darbuka,bongo,conga,tef,trampet...Kısacası tüm vurmalı çalgıları iyi çalarım.Ek olarak akustik gitar ve mandolin.Onlarda vurmalı çalgılar kadar iddialı değilim fakat onlarıda iyi çalarım.Birde mızıka.(Hohner steven tyler sign harmonica)

küçükkken 1-2 sakız çaldım onun haricinde ALLAH a şükür şu an temizim )))))

neyse bu kadar yeter bi şey çalmıyorum ama çalmak istesem ahmet gürkan abinin davulundan işe başlardın acayip sitresi alır bu..

(link)

benimde bir elektronik birde klasik gitarım var bende müzikle ugrasıyorum

7 Yıldır bateri çalıyorum. 13 Parçalık setim var.

Geri