Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forumda kim, hangi müzik aletini kullanıyor?

• Beğen
Tepkiler: Can Çelik
Scudo
Kısa ve uzun sap bağlama çalıyor(d)um... Hatta özel, dut ve ardıç ağacından, çok güzel bir kısa sap yaptırdım ama Hasan Genç i izledikten sonra bıraktım..Duvara asılı duruyor..

• Beğen
Tepkiler: RoninRider
Kısa ve uzun sap bağlama çalıyor(d)um... Hatta özel, dut ve ardıç ağacından, çok güzel bir kısa sap yaptırdım ama Hasan Genç i izledikten sonra bıraktım..Duvara asılı duruyor..
Yazık olmuş 😓
İyiki aynı mantığı bisiklet için de kullanmamışsınız 😁

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Yazık olmuş 😓
İyiki aynı mantığı bisiklet için de kullanmamışsınız 😁

Benim anlamadığım şey şu, biraz araştırın, siz de hak vericeksiniz, adamın yaşantısı olsun, enstrümana hakimiyeti olsun, tam virtüöz, tam sanatçı.. yaşam tarzı da olabildiğince mütevazi.. Pek çok sanatçının arkasında, filmlerinde , reklam şarkılarında görev aldı, alıyor.. Hakettiği ilgi ve konumu görememiş ama çok daha fazlasını haketmiş bir insan...

Adorno'nun bir sözü vardır, "Auschwitz den sonra şiir yazmak, barbarlıktır.." benim de hissettiğim o oldu.. Bu adam varken, bağlama çalmak, görgüsüzlük gibi geliyor...

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Benim anlamadığım şey şu, biraz araştırın, siz de hak vericeksiniz, adamın yaşantısı olsun, enstrümana hakimiyeti olsun, tam virtüöz, tam sanatçı.. yaşam tarzı da olabildiğince mütevazi.. Pek çok sanatçının arkasında, filmlerinde , reklam şarkılarında görev aldı, alıyor.. Hakettiği ilgi ve konumu görememiş ama çok daha fazlasını haketmiş bir insan...

Adorno'nun bir sözü vardır, "Auschwitz den sonra şiir yazmak, barbarlıktır.." benim de hissettiğim o oldu.. Bu adam varken, bağlama çalmak, görgüsüzlük gibi geliyor...
Bakış açınızı anlıyor v saygı duyuyorum.
Bir meslek yada sanat dalında yıldızlaşan, efsane olan isimler elbette olacaktır.
Bununla beraber o sanat yada meslek o kişiyle sona ermesi o kişileri yanlış yorumlamak gibi geliyor bana ki kişiden kişiye göre de değişken bir durum renkler v zevkler mevzusu. .
Kimin final gördüğü yerde, bir başkası enfes bir yeni başlangıç görür ki insanlık böyle böyle inkişaf etmiş.
Pele-Maradona efsaneyken gunumuzde Messi-Ronaldo
Her alanda dönemin v sektörün enleri olacaktır. Bunlar eşsiz örnekler olduğu gibi mükemmel bir yön göstericidirler aynı zamanda.
Bir Hasret Gültekin daha gelmeyecek ama bu Hasan Genç, Çetin Akdeniz gibi nevişahsına münhasır kişilerin çıkmayacağı anlamına gelmez.
Neyse haddime olmayarak, sazı bırakmak yerine feyz alarak devam etmenizi dilerim.
Asıl enstrümanınız bağlama ise tabi. . 🙂

Bakış açınızı anlıyor v saygı duyuyorum.
Bir meslek yada sanat dalında yıldızlaşan, efsane olan isimler elbette olacaktır.
Bununla beraber o sanat yada meslek o kişiyle sona ermesi o kişileri yanlış yorumlamak gibi geliyor bana ki kişiden kişiye göre de değişken bir durum renkler v zevkler mevzusu. .
Kimin final gördüğü yerde, bir başkası enfes bir yeni başlangıç görür ki insanlık böyle böyle inkişaf etmiş.
Pele-Maradona efsaneyken gunumuzde Messi-Ronaldo
Her alanda dönemin v sektörün enleri olacaktır. Bunlar eşsiz örnekler olduğu gibi mükemmel bir yön göstericidirler aynı zamanda.
Bir Hasret Gültekin daha gelmeyecek ama bu Hasan Genç, Çetin Akdeniz gibi nevişahsına münhasır kişilerin çıkmayacağı anlamına gelmez.
Neyse haddime olmayarak, sazı bırakmak yerine feyz alarak devam etmenizi dilerim.
Asıl enstrümanınız bağlama ise tabi. . 🙂

Estğ abim, haklısın, gayet de doğru anlamışsın... Şimdilerde belki de sanatçı tanımımız değişti.. Erdem şimşek, Erol parlak, Erdal Erzincan gibileri gerçekten yaşıyorlar bu enstrümanı.. Elbette çalıyorum, parmaklar çok etkileniyor, akor kaçıyor odanın ısısı değiştikçe , elimde olur ama aynı notalara farklı basıyoruz , onu demek istedim..

Nacizane bir tane atayım abi

Tulum veya kemençe öğrenek istiyorum.

Estğ abim, haklısın, gayet de doğru anlamışsın... Şimdilerde belki de sanatçı tanımımız değişti.. Erdem şimşek, Erol parlak, Erdal Erzincan gibileri gerçekten yaşıyorlar bu enstrümanı.. Elbette çalıyorum, parmaklar çok etkileniyor, akor kaçıyor odanın ısısı değiştikçe , elimde olur ama aynı notalara farklı basıyoruz , onu demek istedim..

Nacizane bir tane atayım abi

Bence gayet güzel yorumlamışsın, saydığın isimler günde kaç saat buna zaman ayırmış ve halende ayırmaya devam ediyorlar.
İlgi duydukları, sevdikleri şeyden de para kazanıyorlar (buda bana biraz olumsuz geliyor mesela, insanın kendini ifade ettiği şeyi (sanatı diyelim) meslek olarak devam ettirmesi. .) Bu konuda sanırım eski kafalıyım 😁
Anadoluyu gezen insanlar var v yaşayan değerlerimizi keşfedip tanıtıyorlar. Öyle insanlar var ki; icraya başladığında artık bu alemde değil! Çaldığı enstrüman adeta kendi vücudunun bir uzvu gibi bütünleşmiş kendisiyle. .
O insanın yüzündeki ışık çoğu "medyatik sanatçı" da yok mesela, medyatikten kastım da bağlamanın ünlüleri, yanlış anlaşılmasın.. (aynı kültür v felsefe içerisinde değerlendiriyorum.
Bir işe başlangıçta taklit olmazsa olmaz!
İnsanın doğası böyle zaten. .
Belirli bir aşamadan sonra özgünlük adımını keşfedemeyenler aynılaştığı için görünmez oluyor 🙂
Müzik v detayında bağlama seni ifade ediyorsa devam etmelisin dostum zira sanat; insanın yeni keşifler yapması v kozmosu anlayıp uyumlanması adına mükemmel bir iletişim şekli. .
Öğrendiğımiz şey aslında bir enstrüman çalmak-yorumlamak-icra etmek değil!
Bunları yapanı anlamak 🧐
İşin rengi ozaman değişiyor zaten 🚲🎶♾️😎🌳

Son düzenleme:
  • Muhteşem
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Gitar, davul biraz klavye çalıyorum. İlgi alanım synthesizerlar ama pek fazla bulunmuyor elimde. 2018 de evde bir şeyler kaydetmiştim. Davullaırda kendim çalmıştım bazılarınıda bir arkadaşım çalmıştı. Burada kaydettiğim parçalarım var - (link)

Ses programlarına ilginiz varsa Fl studio elektronik müzik yapmak isteyenler için çok iyi bir yazılım.İçinde her türlü sample barındırıyor.Kick,snare,bass,hi hat,tom,elektronik gitar ve bir sürü synthesizer plugini içinde barındırıyor.

Ses programlarına ilginiz varsa Fl studio elektronik müzik yapmak isteyenler için çok iyi bir yazılım.İçinde her türlü sample barındırıyor.Kick,snare,bass,hi hat,tom,elektronik gitar ve bir sürü synthesizer plugini içinde barındırıyor.

Daw olarak Fl studio bana çok amatör gelmişti. Kullandığım Logic Pro ile Pro tools . Eş zamanlı loop ya da sample ihtiyacım pek olmadı. Davullarıda akustik olarak kaydetme imkanım vardı, kaydetmiştim . Akustik enstrümanlar harici diğer sesleri synthesizer ile almaya çalıştım . Elimde olan klavyeler ile geri pek VSTİ ihtiyacım olmadı.

Teşekkürler öneri için .

plak çalar sormuştum aslında konuyu hortlatırken.Arada kaynadı gitti ama olsun ne güzel bir müzik aleti çalmak.Benim fikrime göre bu hayatta bir müzik aleti çalmayı bilmeyen yarım insandır.Lütfen bunu yanlış anlamayınız bu benim şahsi fikrimdir.Burada bahsettiğim yarım insan cümlesi derin bir mevzu içerir.Saygılar….

Akustik gitara sahibim yıllardır. Arada tıngırdatıyorum ama pek bir gelişme yok. Müzik kulağım da var ama işte enstrümanda ilerlemek sabır istiyor ve bende sabır yok maalesef.

Klarnet çalıyorum, özellikle Ekrem Avlupınar'ın youtube ders videolarından çok faydalandım

kurtcebe ağbimiz .bu forumda en çok teşekkürü almış .forumu kendi isteği ile bırakmıştır .altı adet birincilik altı adet ikincilik ve üç adette üçüncülük ile bisiklet sporunun kralı olma yolunda devam ediyor,kartepe fatihi ,yirmi bir kez kartepeyi istanbuldan almış bir adama saygı duyulur. azmin ne olduğunu ondan öğrendim, iyiki varsın kurtcebe, ağbimiz yaşayan efsane ,gitar çalışı mükemmel .

367760469_2017469518600974_4965167436618279675_n.jpg

2023 kartepe tırmanış yarışında mastır 65 de zoru başaran kurtcebe, iki milli bisikletçinin yanında kürsüde üçüncülük almış idi, gençler tarafından çok sevilen kurtcebe sadece müzikte değil bisiklet sporundada aktiftir .iki albüm yapmıştır.

Daw olarak Fl studio bana çok amatör gelmişti. Kullandığım Logic Pro ile Pro tools . Eş zamanlı loop ya da sample ihtiyacım pek olmadı. Davullarıda akustik olarak kaydetme imkanım vardı, kaydetmiştim . Akustik enstrümanlar harici diğer sesleri synthesizer ile almaya çalıştım . Elimde olan klavyeler ile geri pek VSTİ ihtiyacım olmadı.

Teşekkürler öneri için .
En gelişmiş daw yazılımlar cubase ve ableton dır bunlarla profesyonel seviyede işler yapabilirsiniz.

En gelişmiş daw yazılımlar cubase ve ableton dır bunlarla profesyonel seviyede işler yapabilirsiniz.

En gelişmiş ve sektör tarafından kabul edilen AVİD markasının Pro tools yazılımıdır. Logic Pro gibi yazılımlar apple tabanlı olduğu için çok zengin bir alt yapı sunar. Ableton Live ise sahne odaklı ama son dönemlerde kayıtlarda kullanılıyor.

• İnanılmaz
Tepkiler: awakening
En gelişmiş ve sektör tarafından kabul edilen AVİD markasının Pro tools yazılımıdır. Logic Pro gibi yazılımlar apple tabanlı olduğu için çok zengin bir alt yapı sunar. Ableton Live ise sahne odaklı ama son dönemlerde kayıtlarda kullanılıyor.
Hangi büyük prodüksiyon firması pro tools kullanıyor hocam yapma Allah aşkına.
Pro olabilmesi için daha çok gelişmesi gerek Cubase desen anlarım en eski ve köklü prodüksiyon yazılımıdır keza Ableton da aynı şekilde.

kurtcebe ağbimiz .bu forumda en çok teşekkürü almış .forumu kendi isteği ile bırakmıştır .altı adet birincilik altı adet ikincilik ve üç adette üçüncülük ile bisiklet sporunun kralı olma yolunda devam ediyor,kartepe fatihi ,yirmi bir kez kartepeyi istanbuldan almış bir adama saygı duyulur. azmin ne olduğunu ondan öğrendim, iyiki varsın kurtcebe, ağbimiz yaşayan efsane ,gitar çalışı mükemmel .

314859 dosyayı görüntüle

2023 kartepe tırmanış yarışında mastır 65 de zoru başaran kurtcebe, iki milli bisikletçinin yanında kürsüde üçüncülük almış idi, gençler tarafından çok sevilen kurtcebe sadece müzikte değil bisiklet sporundada aktiftir .iki albüm yapmıştır.
Forumu bırakma nedeni nedir?

• Beğen
Tepkiler: ahmet sabuncu
Geri