Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forumdaki teknik hatalar

Son 10-20-30 mesajı gösterme aktif edildiği günden beri görüyorum ama orayı görerek forumda yaptığım işlem sayısı 3 olmadı :) Genelde yeni mesajlar kısmına tıklayarak işlerimi hallediyorum :)

Eğer orayı kullanarak işlem yapanlar varsa güzeldir ama şahsen ben kullanmıyorum (yeni mesajlar kısmından bakmak alışkanlık olduğu için)

Scudo
merhaba,
geçmiş bir tarihte bir konu altında yazdığım yorumu silmek istiyorum ama silmeye dair hiçbir ayar bulamadım.
yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkürler.

Bir konuya yazdığınız yorumu silemezsiniz. Sadece yazdıktan sonra bir süre içinde düzeltme yapabilirsiniz. Eğer bir sorun varsa yöneticilerle irtibata geçebilirsiniz. Silinmesini istediğiniz bir mesajınızı sadece onlar silebilirler.

tam olarak kiminle iletişime geçmem gerekiyor bulamıyorum.
1 2 kişiye mesaj attım ama kimseden geri dönüş olmadı..

@serisonu

Mesajı yazdığının konunun dahil olduğu bölümün yöneticilerinden birine özel mesajla ulaşmanız en doğrusu olur. Cevap alamazsanız diğer adminlere de mesaj atabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
Konuyu özel mesajla tarafıma iletebilir misiniz ?
Talebinizi inceleyelim.
Normalde geçerli bir sebep yokken, konu, yorum ve üyelik silme işlemi yapılamıyor.
İyi forumlar dilerim.

Yorumunu duzenleyip nokta flan yap hic silinemiyorsa :)

MT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Merhaba bilgisayarımda internet explorer tarayıcısını kullanıyorum. 2 gündür foruma giremiyorum. Şuan bilgisayarıma google crome tarayıcısını kurarak foruma girebildim.
Bu şekilde bir hata veriyor:
Fatal error: Out of memory (allocated 524288) (tried to allocate 393216 bytes) in D:\WWW\bisikletforum.com\www\index.php on line 487
*
*
Acaba bu sorun benden mi kaynaklanıyor yoksa forumdan mı? Eğer sorun benden kaynaklanıyorsa ne yapabilirim acaba yardımcı olur musunuz?
Not: Internet explorer dışında tarayıcı kullanmayı sevmiyorum. Farklı tarayıcı kullanmamı önermeyiniz lütfen.

Hocam RAM Sıkıntısı Olabilir.Birde Microsoft Forumda Bunu Buldum.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
Yardım için teşekkür ederim. Bilgisayarım konu açmamı bekliyormuş galiba :) sorun az önce kendiliğinden çözüldü :) Şuan Internet explorer kullanarak giriyorum foruma ama neden böyle oldu hala anlayabilmiş değilim.

Hocam öncelikle İE'yi pcden silin. Herşey daha güzel olacak. Silin derken; kısayolları, var sayılan taracı olmasını engelleyin vs. :)

Nette hiç İE ile ilgili esprileri görmediniz sanırım:)))

Loading %61..

@Hakan Genç

Tavsiyeleriniz için teşekkürler Hakan Bey not ta da belirtmiştim Internet explorer dan başka tarayıcı kullanmak istemiyorum diye ama. Şöyle belirteyim vallahi ne yalan söyleyeyim internet explorer ı hayatta bilgisayarımdan kaldırmam. Nette bir çok kez dalga geçildiğini falan gördüm güldüm geçtim. Internet explorer ın kullanımı daha kolay geliyor bana. Ayrıca sizin gibi bir çok kişi söylüyor explorer kullanma Crome falan kullan diye. Ama insanların uzun zamanlar internet explorer kullanmaya mahkum oldukları için biraz nefretle böyle yaptıklarını düşünüyorum. İnternet explorer abartıldığı kadar kötü bir tarayıcı değil. İnternet explorer benim bilgisayarımda gayet hızlı çalışıyor. Ben explorer tarayıcısından gayet memnunum. Ve hatta benim bilgisayarımda firefox ve gooogle crome dan daha hızlı çalışıyor. Benim için her şey güzel zaten. Teşekkürler.

Ben masaüstü pcde yandex kullanıyorum, laptopda explorer kullanıyorum, windows8'de çok seri ve hızlı.

Son zamanlarda konuya bir mesaj gönderildiğinde bazen donuyor ve kasıyor. Ardından ise ya iki kez mesah göndermiş oluyor ya da gönderilen metni tek mesaj içerisinde iki kez yazıyor.

Bu konuya bir el atılabilir mi?

Sitede benim hissettiğim bariz bi yavaşlık oluyor bazen (belki iş yerinden girdiğimdendir bilmiyorum. ama geçen gece evden tabletle denediğimde de olmuştu) Sizin aldığınız hatanın benzerini bende alıyorum, mesaj yazıp cevapla diyince bu sayfadan ayrılmak istiyor musunuz gibi bi ibare çıkyıor. bu da 2 defa gönderilmesine neden oluyor sayfada kal diyip tekrar gönder dersek.
Bazen Mysql hataları falan görülüyor.
Yoğun site, böyle hatalar olabilir tabi.

Yoğun sitede böyle hatalar olabilir kısmına katılmıyorum. Madem site yoğun, barındırma hizmeti de ona göre ayarlanmalı.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@Uğur S.

Gönül tabi öyle olsun ister.

Benzer şeyler arada bende de oluyor. Çözüm olarak şunu yapıyorum; "Sayfada kal" uyarısı gelince, mesajımın yazılı olduğu sekmeyi kapatmadan, aynı sayfayı başka bir sekmede açıyorum. Mesajımın gitmiş olduğunu görüyorum ve ilk sekmede "Sayfayı terket" düğmesine tıklıyorum. Hiç sorun olmaması en iyisi tabii ama çok kısa bir işlemle iki mesaj yazmayı engelleyebiliriz kullanıcı olarak.
-------------------

Yukardaki satırlarımdan sonra çıkan tartışma ortamından dolayı ekleme: Mesajımdan sonra gereksiz bir tartışma ortamı oluşacak gibi. Mesajımdaki amacım "Sorun var ama şöyle de bir çözüm var kullanıcı olarak. O yüzden sallayın gitsin, yönetimin uğraşmasına gerek yok, böyle devame tsin bence" gibi bir şey ifade etmek değil, "Evet sorun var, olmaması en iyisi, yönetim el atana kadar şu şekilde geçici çözüm oluşturulabilir kullanıcı olarak" düşüncesini ifade etmekti. Sanırım eksik ifade ettim kendimi, ya da forumdaki mesajlarda ses tonu, duygu aktarımı gibi unsurların olmamasından ötürü yanlış anlaşılma oluştu. Kendi adıma özür dilerim.:)

Ben de dahil olmak üzere umarım hepimiz ön yargılarımızı kırmak ve sükunetimizi korumak ve alttan almak konusunda hep bir adım ileriye gitmeye çalışırız. İyi forumlar, bol pedallamalar herkese :)

Geri