Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forumdaki teknik hatalar

hatayı iş yerinde yapıyor sadece. evdede iş yerinde de yandex kullanıyorum. evde sıkıntı olmuyor. sadece iş yerinde.

Scudo
Sunucunun RAM'i değil de php limitleri ile alakalı diye biliyorum.

bu gün iş yerinden foruma hiç giremedim.
ama evden girebiliyorum.
bi yerde bi sıkıntı var ama anlamadım.
konuya hakim olan varmı bilgi verebilecek.

Ben de iş yerinde giremedim. Eve gelince de giremedim. 1 saat sonra düzeldi. Belki bugün foruma sabahtan beri kimse erişememiştir. Artık konu açmıyor kimse, alışıldı...

belkide olabilir.

Sabah saatlerinden itibaren foruma birkaç saat erişim yoktu. Bu, işyeri veya evle alakalı bir durum değil. Sanırım forumda bakım çalışmaları yapıldı.

valla benim ki bi kaç saati geçti :D iş yerine gittiğimde sabah öğle akşam hep denedim girememiştim.

Sabah 8 gibi foruma giriş yalan oldu. Akşam saat 5'e doğru düzeldi. Ana sayfada tepedeki mesaj sayısını 99 yapınca belli oluyor zaten. Mesajlar arasında saat 06:30 dan 17:12'ye doğru bir atlayış var. Arası boş. Bakım-onarım tarzi birşey yapılmış olsa gerek.

@c. kırmızı

Aynen öyle, yani birkaç saat derken dediğiniz gibi sabah öğle akşamüstü hiç erişim yoktu. Yeni açıldı sayılır.

Bu arada forumda ciddi bir yavaşlık vardı ve bunu bir konuda belirtmiştik birkaç gün önce. Şu anda gayet akıcı bir şekilde gezinebiliyorum forumda bilmem sizlerde durum nasıl? Tahmin ediyorum forum yetkilileri hata mesajları, çift mesaj gönderme, forumdaki yavaşlık vs. düzeltmek amacıyla bir bakım çalışması yaptı. İnşallah bundan sonra hep bu şekilde seri olarak gezinebiliriz.

Bakım onarım yapılacağı zaman önceden duyuru oluyor. Belli ki yine sunucu patladı ve düzeltene kadar 8-9 saat geçti...

Herkese selam,

Dün, gün içerisinde site aslında tam kapalı değildi. Sadece sitedeki bu tür hataları düzeltmek için uğraştık. Aslında bir sorun yoktu, herkeste olan hatalar da değildi fakat kimsenin artık sorun yaşamaması için çalışmalar yaptık. Aynı hataları hala alan var mı bilmiyoruz ama şu anda herhangi bir sorun olmaması gerekiyor. Ayrıca sunucumuzun devre dışı kalması gibi bir şey söz konusu değil artık çünkü günlük kontrol edilerek gözetim altında tutulmakta.

İyi pedallamalar,

Mobil kullanımda menü kutucuğuna tıkladığımda aynı hata mesajını hâlâ alıyorum.

Site fontlarından bazıları da değişmiş. Bence daha güzel olmuş. :)
Ya da ben Chrome Canary'e geçtim. Ondan mı acaba? :eek: Bilemedim şimdi.

Şifremi ve kullanıcı adımı giriyorum forumdan atıyor lütfen yardımcı olun.Bu arada saçma sapan sabır testi konularım felan sona ermiştir amacıma ulaştım.Kısacası ilk geldiğimde o açtığım saçma konular bir testti.Bu arada herkese balıkesirden selamlar.

tarayıcınızın cache belleğini temizleyip tekrar deneyin.

@Turan Babacan

Teşekkür ederim turan hocam gerek kalmadı düzeldi.

İyi hatırlattın, engellemeyi unutmuştum seni.

Geri