Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forumu nasıl buldunuz?

@Boranpara bahsettiğiniz şey kötü birşey değil tam aksine face hesapların önüne gecmek için bir uygulama bazen insanlar sadece bir soru iicn hesap açıp gidiyor kimiside insanları taciz ediyor. hemde gereksiz konu kirliliği ve mesaj kirliliği olmuyor ben site yöneticisi olsam en az 200 üzeri etkileşimi olmayan kişiye direk mesaj butonunu açmam =)

Scudo
@ErzincanLee bu açıdan bakmamıştım valla doğru diyorsunuz. Teşekkür ederim bilgi için.

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
33 yaşımdayım ve ilk defa bir foruma üye oluyorum ve yazmaya okumaya ihtiyaç duyuyorum.. emeği geçen herkese teşekkürler, tüm pedalşörlerin yorumlarına katkılarına da ayrıca teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Arkadaşlar yaklaşık iki ay önce bisiklet bakımını yaparken Zonda jantımın milini kırdılar.Alyanla açmaları gerekirken pense ile açmaya çalışıp kırmışlar .Aktif pedal satıyordu aradım stokta kalmamış dediler .Bahara doğru gelir dediler .Ben de kendim alabilir miyim diye düşündüm ama hem hangi mili alacağımı bilmiyordum hem de yurt dışından alışveriş yapmadım hiç.Foruma yazdım sağolsun @Murat Cömez hocam özelden mesaj attı .Kendisinin yardım edebileceğini söyledi .Hangi mili alacağımı modeli felan kendisi bulup Almanya’dan kendisi uğraşıp mili aldı.Kendisini her hafta en az üç defa hem mesaj atıp hem telefonla arayıp bol bol rahatsız ettim.Ama sağolsun en ufak bir nerden bulaştım izlenimi bırakmadı bayağı ilgilendi .Burdan kendisine çok teşekkür ediyorum.Hani derler Ya insanın yakını böyle ilgilenmez diye.En son mili aldı yine forumdan sağolsun iş için orda bulunan @Bıyıkov arkadaş bana getirip yollayacak.Bu arada hem yüklü kargo vermeyecem hem erken gelecek.Murat hoca gerçekten güzel bir insan bazen forumda yazı dili bizi tam yansıtmıyor duygularımızı tam ifade edemiyoruz.Yanlış ve farklı bir insanmış gibi anlaşılıp birbirimizi kırabiliyoruz.Burdan yine @Murat Cömez hocama çok teşekkür ediyorum iyi ki varsın.Yine @Bıyıkov hocam sen de çok sağol

Elektrikli bisiklet bölümü ne zaman açıklanacak?

• Beğen
Tepkiler: P20k
Murat hocam günlerce rahatsız ettim seni bayağı uğraştın parçayı buldun yolladın benden çok senin emeğin var .Parça elime geçti başta sana @Murat Cömez sonrada Almanya’dan parçayı getiren @Bıyıkov hocama çok teşekkür ediyorum.Güzel insanların olması çok sevindirici.Murat hoca sen olmasaydın bu parçayı Türkiye’de satan mağaza baharda anca getirecekti .Çok sağol 🙏 80528524-F7A4-4D50-9C37-489442424887.jpeg

Geri