Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forumun En Pahalı Bisikletleri

Bisikletinizin değeri ne kadar?

• Toplam katılım
    483
Scudo
10bin tl lik bisiklete binen biri 10binlik arabaya binmiyordur eminim

350.000 liralık cibin arkasından indirdiği 850 liralık bisikletin çıkan masrafına itiraz edenleri gördüm ,30 liranın ağız münakaşasına şahit oldum,
bu ülkede 10.000 liraya bisiklet alanın 2 yıl sonra yedek parçaları ile sıkıntı çekeceğide başka bir konu,bu parçaları biz üretmiyoruz,benim, yolun ayna kolu sram force almış başını gitmiş, ne yapacağız tek tek dişler değişecekte onlarda dolara yuroya endeksli,adamın biri ferrariye lpg takınca elinden aldılar arabayı,bizde bu gıant'a farklı ucuz ayna kol takar isek gıant firması almaz tabi bisikletide (tabi işin şakası)ama göbek uyum sağlamaz, ,sağlasada bisiklet ağırlaşır,sonuç,orta karar bisiklete yönelmek,ya da en pahalı bisikleti almak tabi dehşet para yer 10.000 liralık bisiklet (uzun zaman içinde )

@Kudret Kurtcebe abi cahilliğime ver :) mesela 10.000 liralık dura ace li bisiklet aynakolun eskime süresi 105 e göre çok daha uzun değilmi (dayanıklılık anlamında.)

dura ace kullanmadım,ama çok yoğun binene ayna kol dayanmaz ,eninde sonunda o da biter,ve tabi dişlileri dehşet paraya gelir.

@maboc bisiklete 10 bin lira veren adam 10 bin liralık teneke arabaya binmez zaten 250 500 bin lik arabaya biner tanıdığım var. bir bisikletçi anlatmıştı adam da 1 mılyonluk araba var 30 bin liralık bisikletini getirdi aman çizilmesin aman bişey olmasın diye anlatıp durmuş

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Murat Cömez
Cikista bekliyorum seni mtbciysen gelirsin

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
@Cem Ç. Çevrem'de bir sürü kaç bin liralık Cannondale, Canyon kullanan insan var.Bisiklete o kadar para veren adam onu hayat tarzı diye benimsemiştir.Mantıklı davranır.Fazla tüketime karşıdır.Gereksiz tüketime karşıdır.Gidip de 300.000 TL bir demir yığınına gömmez.Kısacası 30.000 TL'lik bisiklet ile 300.000 TL'lik bir kişi tamamen zıttır bu konuda.Yanılıyor olabilir misiniz? İstisnalar kaideyi bozmaz tabii bu ayrı.Bu dediğimiz fiyatlar'da bisikletleri olan tandıklarımın arabası bile yok hatta.

@Cem Ç.

4500 liraya scott mtb 30 aldığımda ,aman çizilmesin diye düşünmedim,canına okudum karbonun ,50.000 km 'de çizilmedik yeri kalmadı,bi arkadaş vardı, karbon yolu var idi,aman çizilmesin der dururdu ,bi gün sinirlendim alırım atarım o karbonu suya dedim,öyle fazla malın gözü olmayacan yoksa başına bi iş gelir,nitekim sonra arkadaşın karbonu altıncı ayda kırılmış idi.

@mariokaldato
Hangi market o ya. Bana da lazım böyle birşey. Buralarda ki marketlerde bulamadım. :D
Bu arada bin lira altı yazılmamış fakir olduğumuzu bu kadar belli etmeyin yahu;)
Not : Lütfen kimse alınmasın fakir kelimesine. Şaka amaçlı yazdım.

@StevenDiaz07 az biraz para biriktirmiştim de öyle aldım bi kaçtane.

Geri