Scudo Sports

Forumun En Pahalı Bisikletleri

Bisikletinizin değeri ne kadar?

• Toplam katılım
    483
Scudo
@kadir karakaya
Almanyadaki canyon marketin bisleti eheheh:D
Saka yapiyorum tabiki bu bislet arkdasimin bisleti bende kron var zaten yetiyo bana

@maboc açıkçası arabam opel astra 2009 model. Öyle aman aman bişi de değil. Bisikletin fiyatı ile aracının fiyatı arasındaki ilişki BENCE doğru orantılı değil. :) Hatta çok iyi bisikleti olup da arabası olmayan 3 kişi tanıyorum.

Bana göre herhangi bir bisiklet Ferrari yada x bir markadan daha değerlidir.

@Uptown Cyclist

ben bana bisikletçinin anlattığı olayı anlattım. demekki adam sadece öyle bir zengine %100 karla satmış . o kadar bisiklete para vericek 20 30 binden bahsediyorum zaten alanların çoğu yurtdışından çok daha ucuza alıyor...

bizim turkıyedekı üst seviye bisikletleri satan bisikletçilerin çoğu öpüyorlar yurtdışı fiyatlarına bakarsak...

bu arada 30 bin lira verdiği bisikletin jantı grup seti de bizim kullandığımız bisikletlerden pahalı. çoğuda sürekli değişiyor.

bisiklete bir yerli araba parası verecek olan kişide de ucuz bır yerli araba yoktur bence neden bu kadar tepki aldım anlamadım.

evet bisikleti pahalı olup arabası olmayan da olabılır. herkes öyle olacak diye bir kural mı var.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Cem Ç. Şu an siz tepki göstermişsiniz.Ben tepki göstermedim zaten biliyorum siz başkasına olanı anlattınız.Ben de kendi gözlemimi anlattım.Yanlış anlamayın yani kötü niyetle yazılmış bir şey değil yazdığım.30.000 TL'lik bir bisikletin grupseti ya da Dura-ace di2 ya da Super Record EPS ya da Red belki de Red Etap olduğu için biliyorum benim bisikletten 3 ya da 4 tane alır.Diğer taraftan, satıcılar öpüyorlar doğru.Zaten bunu inkar edebilecek bir insan var mıdır bu forumda?

• Beğen
http://s22.postimg.org/kih55yha9/IMG_0857.jpg

tek kelime ile mükemmel,yanılmıyorsam arka kısa bacak aktarıcı,ön ikili,ruble küçük,tahminimce 11-23 gibi,ön 53-39 ise ,53-11 düzde acaip gider,,drob bardan tutunca rüzgara karşı savunma mükemmel olurda ,açıkça trafiksiz bi yerde bu makinenin tadından yenmez tabi,ama 24.000 liralık bisikleti finanse etmek uzun vadede adamın cebini aynen zorlayacaktır,açıkça trilyonlarım olsa aynen dökerim parayı pahalı oyuncaklara ,dünyaya bi dahamı geleceğiz.

Pahalı bisiklet demek daha hızlı giderim tüm yarışları kazanırım demek değildir.Biz düşünüyoruz ki bende 2 bin tl lik bisiklet var ancak 30 binlik alsam uçarım beni kimse tutamaz diye düşünen çoktur.Ancak sanılanın aksine bisiklet sporunda kendini geliştirmediğin sürece altındaki bisikletin pek bir önemi kalmıyor.Yani senden daha donanımsız bir bisiklete binen biri senden daha iyi olabilir ve seni geçtiği zaman üzülmekle kalırsın. Bu yüzden ilk önce kendi performansını geliştireceksin ki altındaki makinenin hakkını veresin.

@Ertan M.
Bu dediğinizi altımda 1500 liralık yol bisikleti varken çift amortisör kullanan bi arkadaşıma yenildiğimde teyit etmiştim... Çok haklısınız

• Beğen
@Ertan M.

katılıyorum ,bizzat gördüm ve yaşadım,insanları asla aşalamayacaksınız, benim altımda o vakitler gıant atx 840, 26 jant var idi,bina emekçisi yani kapıcı dostum erdalın biancisi var idi ,15 kilo,benimki 12 kilo idi,ama ismini vermeyeyim sadece 3000 dolarlık bisikleti ile hava atan arkadaş darmadağan oldu (üstelik bianciyi aşaladı)polinez eğimde 9 kilo bisiklet ile elde çıktı onda 26 jant cannondale var idi, olsa ne yazar, bu iş 20.000 liralık bisiklete bakmaz, sele üstünde çalışmayanı hiç bir bisiklet affetmez yere serer.

@chnkrmz
En fazla kaplama olabilir...Altın yapamazlar,kimse kaldıramaz sonra onu:D
İncecik kaplama yapıyorlar,bilmeyen full altın zannediyor:p:p

Geri