Scudo Sports

Forumun En Pahalı Bisikletleri

Bisikletinizin değeri ne kadar?

• Toplam katılım
    483
@M.Serkan Karaçam Bahsettiğiniz özellikleri kırmızı ile işaretledim. Birde şampanya kadehine dikkat çekmek için onu da işaretledim :D

https://c2.staticflickr.com/2/1678/24645076325_52f00070f0_k.jpg

Dosyalar

• Ekran-Resmi-2016-01-27-14.08.04.jpg
    Ekran-Resmi-2016-01-27-14.08.04.jpg
    38,5 KB · Okunma: 28
Scudo
@Osman Tuğrul
Sezon açılınca detaylı bir inceleme yapacağız... Şimdilik havalar kötü gittiğinden pek sürme şansı yakalayamadık.

@CyCLOPATH
Böyle bi bisikletin olunca stüdyo çekimlerib eksik Olmaz tabi:)

Bisiklete ne kadar para verileceği beklenti ile alakalı bana kalırsa. Bizim aile için işe gidip gelme ve hafta sonu dağlarda gezinti için kullandığımız bir araç. Saplantı haline getirmemek lazım.

Arabaya göreceli olarak (86.500 TL) çok para vermiş olan ben ve eşim bisiklete aynı oranda parayı vermeyiz / veremeyiz.

O yüzden 2 MTB 1.500 x 2 + 2 Dahon 1.800 x 2 ile gayet mutlu bir şekilde takılıyoruz.

Açıktan para gelse Santa Cruz veya BMC alsak zaten üzerinde garip dururum, ne o fizik kondisyon var ne o bisikletin hakkını verecek parkur mevcut ülkede veya teknik kabiliyet.

O yüzden bisiklete hevesli insanların / gençlerin her zaman en iyisini aramasını anlamsız buluyorum. Günlük hayatta bir farkı yok. Hepsinin iki tekerleği var. :)

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
@mustafa genç Durumu yok diye bir tabir kullanmışsınız, durumla alakalı değil olay onu söylemek istedim. Bisiklet sadece maddiyat değil, o makineyle kurduğunuz bağ ile de alakalı. Yoksa Türkiye'de marka ve model olarak tek olan bisikletler topluyorum. Pahalı oldukları için değil burada tek oldukları için değerliler.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@CyCLOPATH
Çok pahalı değildir bu bizi yeme şimdi :p vitesi, freni bile yok...

• Beğen
Tepkiler: berktx
@Burak Kuruoğlu

Konuyu başlatan arkadaşın talebine uygun 1 tek cevap bile yok konuya yazılan 131 yorumun arasında. Gerçekten ilginç

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/vivelo-fly-pista-001-jpg.51538/

vitesler takılınca frenlerde takılınca kilitli pedal takılınca ,bu bisiklette beni neler bekliyor idi

1- arka ruble 28 eğimde beni hastanelik eder en kötüsü bisiklet yaşantımız biterdi
2- tekli ayna kol ile eğime zati giremezdik
3- arka teker komple kapalı olduğu için ,inişte yanlardan vuracak olan sert rüzgar beni yere yapıştırır idi,

modifiyede canavar olacağı kesinde
sert eğimlerde esnememezliğide önemli tabi.
rüzgarı önden yaracağını tahmin ediyorum,üst boru düz,
arka teker arka boruya biraz daha girse iyi olurdu,
arkayı kesin teller ile örer idim .sert rüzgarlara güven olmaz.

@Halilibrahim
Siz ne anladınız bilemiyorum ama başlıkta pahalı derken parasını kastettiğinden eminim konuyu açanın onun için yazdım mesajı bağlılık falan bana göre hikaye alt tarafı bisiklet insan kedisine köpeğine kuşuna hayvanına bağlanır karşılıklı duygu olur arada bu sadece bisiklet metal neyine bağlanıyorsunuz.

Dudak ısırtacak bisikletler görmeye geldik sanırım yanlış gelmişim

Geri