Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fotoğraf yükleme ve görüntüleme sorunları

Android için "imageshackdroid" diye bir uygulama var. Fotoğrafı çekiyorsun, imageshack'e yüklüyorsun, verdiği linki konuna yapıştırıyorsun. Bu kadar!

Scudo
Selam.

Sitede resimleri göremiyorum dolayısı ile herkes konuşurken resim üzerinde ben ölece bakıyorum. :)

Diğer forumlarda sorun yok. Sadece bu forumla ilgili mi bişey yapmam lazım acaba?

Firefox kullanıyorum.

Tşkler.

Örneğin hangi başlıklardaki görselleri göremiyorsunuz ?

Farklı bir tarayıcıdan girmeyi denediniz mi?

O başlıktaki görseller imgur.com sitesinde kayıtlı. Sanırım o site Türkiye'den yasaklı bir site. O yüzden göremiyor olabilirsiniz.
DNS ayarlarını yapmayı biliyorsanız, onları yaptıktan sonra denerseniz muhtemelen görselleri görebileceksiniz.

Sizde yasaklı mı değil mi olduğunu anlamak için (link) tıklarsanız görebilirsiniz.

Edit: Öğrendiğim kadarıyla imgur.com sitesi "Güvenli İnternet" filtresine takılan sitelerdenmiş. Büyük ihtimalle o yüzden göremiyorsunuz.

Başka tarayıcıyla deneyin mesela uğraşmamak için ön yüklü gelen Internet Explorer olabilir eğer onla sorunsuz gözüküyorsa mozillanın tarama geçmişi ve diğer tüm çerezlerini temizlediğiniz taktirde düzelicektir. Eğer IE ile de gözükmüyorsa telefondan denerseniz sorunun kaynağını anlayabilirsiniz.

@Edip Dinçer

Evet o link açmadı bende. İşyerinde girdiğim için belki bizim serverda bişeyler vardır dediğiniz gibi.

@Hakan Can Onrat

Henuz 0 km. yeni kurdum firefoxu ve buraya girdim resim olayını halledeyim diye. IE de de olmadı chrome da da . Komple yasak bana sanırım burası. :D

@Edip Dinçer

Evet o link açmadı bende. İşyerinde girdiğim için belki bizim serverda bişeyler vardır dediğiniz gibi.

@Hakan Can Onrat

Henuz 0 km. yeni kurdum firefoxu ve buraya girdim resim olayını halledeyim diye. IE de de olmadı chrome da da . Komple yasak bana sanırım burası. :D

@Hüdaverdi

Mozilla için benzeri varmı bilmiyorum ama Chrome ye şu eklentiyi kurup tekrar deneyin

(link)

Tamam tşkler arkadaşlar sorun benim serverda imiş. Yükleme sitelerinin çogunu güvensiz buluyor. :)
Şu an için geçici ultrasurf ile idare edecegim.

forumdaki bazı sayfaları özellikle fotoğraflı olanları açamıyorum. açılmayanı explorer açıyor

Meb engelli sistemde bende görememiştim önce şaşırdım sonra fark ettim, böyle bir sıkıntı olabilir.

Dns değişmeyi deneyin o da olmaz ise proxy vs kullanılabilir

Comodo'nun tarayıcısı veya Maxthon tarayıcı ile de bir deneyin diğerlerinde aynı problem devam ederse.

Arkadaşlar site içerisinde fotoğraflara bakarken bazılarının yüklenemediği oluyor ev interneti ve mobil internet sorun aynı sizce nasıl çözebilirim.

Ben fotoyu görebiliyorum.Gördüklerimi anlatayım:

''Belki şurada küçük mutlu bir ağaç vardır.Belki de şurada yaşayan mutlu küçük çalılıklar vardır. İşte tam şurada… Belki de çalılıkların arasında sevimli, minik sincaplar neşeyle geziniyorlar.''

@hamlet2006 yavv etme abi 🤣🤣bazı fotoğraflar açılmıyor. Sen gittin rahmetli '' Bob Ross "bağladın..🤣🤣

@hamlet2006 yavv etme abi 🤣🤣bazı fotoğraflar açılmıyor. Sen gittin rahmetli '' Bob Ross "bağladın..🤣🤣
Aynen kardeş ,doğru bildin.

Ben @Cemal Ç. amcamın bana dediği gibi ''beş yaşında bir çocuğum''.
Benim o resimden görebildiğim ''iyi bir çocuk olduğum da düşünülürse'' Şirinler

5hxKB5QX9nl8G3Bg-635948507449438258.jpg

server gidik gibi fotoğraf yüklerken hata aldım

@lokatrus bir haftadır böyle yok yani alt yapısal bir sorunsa ilerlemeden önlem alsınlar

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Bendede aynı sorun oluyor şayet iş yerinden bağlanırsam. İş yeri kurumsal dolayısıyla her siteyi yada linki açmıyor.. Evden yad telefonun internitini kullanırsam açılıyor resimler.

Geri