Scudo Sports

Fuji feather 2015

Bisikletinizi iyi günlerde kullanmanız dileğiyle, Fuji Feather 2015 kırmızı gerçek anlamda bir Retro bisiklet olup istenildiği kadar yüksek çözünürlükte fotoğraflarla çekilsin, mutlaka gerçeğini yakından görmek dokunmak ve sürmek gerekiyor.Bir de selesi ile gidon bandı Orjinal deri olan Brooks ürünleriyle değiştirilirse tadından yenmez. :)

Saygılarımla
Fatih Ertörün

• Beğen
Tepkiler: Edip D. ve ilker21
Scudo
fuji feather ile schwinn cutter 700c fixie arasında kilo farkı nedir? schwinn kilosunu bulamadım.

Bu modelin üzerinde gelen sele ve elcikler inanılmaz kötü , kesinlikle değiştirilmeli ileride. Hem görsel hem de kalite olarak önemli detaylar bunlar. Tabii son söz kullanıcının kendisine kalmıştır :)

tüketim tutkusundan uzak duralım. o paraya o sele.. bisikletin fiyatının yarısı kadar sele ve gidon sargısı parası vermek niye?

@evrim bilgen
konuştuğumuz gibi evrim hanım değiştireceğim inşallah :)

@kayhan görüntüyü tamamlıyor. birde böyle bir bisiklet alınca ister istemez insan en güzel görüntüyü yakalamak istiyor. tabi haliylede harika :)

@Fatih Ertörün
çok teşekkür ederim abi. resmen piyangodan çıktı :) çok sağol sayende mini cooper sahibi olduk :D

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
@ilker21 Bu arada Ankara iki tane satılmış deniyor, baya da olmuş satılanı sanırım ilk alan siz değilsiniz gibi...:)

• Beğen
Tepkiler: ilker21
(link)
50 dolarlık seleyi atıyosun. bu selenin nesi inanılmaz kötü.. markalı kaliteli bir ürün.

@kayhan
hocam bildiğin plastik sele. bu arada belki atmam ya. sadece gidon bandını brooks yaparım.

Güle güle kazasız belasız kullanın

• Beğen
Bisiklet çok güzel gözüküyor hayırlı olsun :) Benim sormak istediğim şey bu fixed bisiklet bizim bildiğimiz kontra pedal değil mi?

• Beğen
@ilker21 Merhaba ikler ;
Güzel bir klasige benziyor. :) Hayırlı ugurlu olsun.
İyi Forumlar Dilerim.

• Beğen
@taner07
hayır öyle değil. kısaca anlatacak olursam arka dişli tekere bağlı ve onunla birlikte dönüyor. değişik fren yapma yöntemleri var. fixed modu olsada ben o modu kullanmıyorum(şimdilik)

• Beğen
Tepkiler: taner07
@ilker21 öncelikle hayırlı olsun.
Fixed moda geçme mevzuundan bahseder misin biraz, istediğin zaman bu moda geçebiliyor musun bu bisiklette.

• Beğen
bisiklet çok güzemiş hayırlı olsun
o gidona neden gidon sargısı sarılmamış merak ettim orjinal de yok herhalde?
beyaz gidon sargısı ve sele güzel durur sanki ya da sele dursun derseniz deri gidon sargısı da iyi olur
fixie sürmek güzel eğlenceli ama alışana kadar dizleriniz inanılmaz zorlanıyor, benim kilom da fazla olunca diz ağrısına dayanamadım tekli ruble taktırdım ( bu arada aldığım fixed göbeğin fix tarafındaki dişler kazındı fixed taraf kullanılmaz hale gelmişti :) )

• Beğen
@Yusuf'san
arka göbekte her iki taraftada ruble takmak için yer var ister single tarafı ister fix tarafı tak
(link)
bu likteki göbeğe bakıp bir incele istersen lastiğin yönünü değiştirmen yeterli
ama ben bu göbeği önermem eğer yapacaksan shimano disk göbek al ona 6 vidalı fix dişli tak o daha sağlam
ben bu tip göbekten dağıttım 3 4 gün ancak dayandı bana

Geri