Scudo Sports

Fuji feather 2015

@ilker21 teşekkürler cevap için.. Ya yol bisikleti mi alsam yoksa fixed gear mi alsam die düşüncelerdeyim de..

Scudo
@özgür duygu
temmuz sonuna kadar bekle. purefix gelecekmiş. fiyatları cazip gelirse alırsın. yol ve fixed arasında çok fark var. gönlünde yol bisikleti varsa hiç fixed işine girme derim.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
https://cdn.shopify.com/s/files/1/0081/1222/products/PistaBar_Chrome_3RD_WEB_2048x2048.jpg?v=1415302458 https://cdn.shopify.com/s/files/1/0081/1222/products/pursuit_bars_Alloy_2048x2048.jpeg?v=1427845699 https://cdn.shopify.com/s/files/1/0081/1222/products/drop_bars_Alloy_2048x2048.jpeg?v=1377798153

arkadaşlar sizce hangi gidon ile değişim yapayım?

Ben olsam 3. fotoğraftaki gidonu elerdim. 1 ve 2. çok hoş :) Zevkinize kalmış

• Beğen
Tepkiler: ilker21
@Çağlar Çağlayan
bende aynısını düşünüyorum. bakalım artık. bu bisiklete uyacak bir şey bulmak istiyorum açıkcası. klasik fixed karışık tarz :)

@ilker21 Bütçe ayırabilsem ben de bir fixed toplamak istiyorum. Şu an yol bisikletim var ancak fixie'ler başka yahu :) Hatta konunuzu okuyup heveslendim tekrardan, yine benim gibi fixie sever ancak yol bisikleti kullanan bir arkadaşım var, onun videosunu düzenlemeye çalışıyorum. Track standi bayağı iyi yapıyor da :D Halledebilirsem videoyu da eklerim birazdan

• Beğen
@ilker21 Frenleri sökmeyi ben de isterim ancak eminim ki hayatımı riske etmiş olurum. Ne yazık ki ülkemizin şoförlerine güvenemiyorum. Şoförlere güvensem bile fixienin ruhunda biraz kaçıklık var :D Doğası gereği tehlikeli. Ama sanmıyorum amerikadaki elemanlar gibi 4 yollardan bodozlama geçebileceğimi. 4 yoldan 4 araç çarpar vallaha :D

Sonunda amatör videomu hallettim :D Burak buyur karşim @Y. Burak

• Beğen
Tepkiler: Talha Ateş
@ilker21 Valla o da geçmek istiyo ancak öğrencilikten mütevellit pek imkan bulamıyo(ruz) :) Ama ilerde olur inşallah

• Beğen
@ilker21 ister sök ister sökme ama bence sökme. Araba çıkması falan sana zarar verir kimse sen öldükten sonra dönüp bizim Çamurluk tampon ne olacak diye sormaz. Ama sen caddeye atlayan bir insana çarpıp öldürürsen sana dava açıldığında frenlerinin olmaması seni ciddi zorlar. Videolarda gösterdiklerine inanmayın onlar video için bir ideoloji şekillenmesi için reklam new yorkta bir elin parmağını Geçmez frensizler. Caddelerde kay kay ile bir çok video var ama polisin kay Kaya direk el koyma yerkisi var sadece izin verilen sokaklarda serbest. Yani hayaller Hollywood gerçekler NYPD.

@ilker21 gidonlardan ben olsam 1 i elerdim çünkü çok fazla eğilmek gerekli yol gidonu gibi değil tek tutuş açısı var

@Zekeriya Çab tamamdır dostum. haklısın sökmeyeceğim. çok mantıklı konuştun. çok sağol.
@dr_mrh bende onu çok beğenmiştim ama bilmiyorum :) alt taraftan tutmayacağız sonuç olarak. 1 ve 2 arasında gidip geliyorum.

Şahsi tercihim shallow race handle bar yani 1 numara tek geçerim.
2 numaraya bar end brake Lever takılırsa bir anlamı olur.

• Beğen
@Zekeriya Çab
dostum bende 1'i düşünüyorum. hafif, ucuz ve kaliteli bulursam alacağım. hem görünüş güzel oluyor hemde fren yeri aynı kalacağı için sıkıntı olmaz.
bunun yanın spd için klasik görünümü bozmayacak hafif çift taraflı pedal arıtırum dostum. bilgin olsun :) bandaj istediğim gibi olmaz sanırım :)

@ilker21 bandajı geç bandaj ayağını pedala koydun mu 20 km hiç durmayacağın bir yerde olman lazım. Shimano 520-540 her iki pedal olur 100 tl cıvarı normal rakamlar yol ayakkabısı gibi görünen mtb ayakkabısı her türlü işini götürür 100 tl cıvarı decatlon da vardı ama kaldığı bilmiyorum.

@Zekeriya Çab
dostum ayakkabım var benim. 1 tane daha alacağım ksımet olursa. bandaj dediğim purefixdekiler gibi. ben pedahi şu klasikliği bozmasın istiyorum. hafif olsun çift taraflı olsun istiyorum. sürekli spd ayakkabı ile kullanmak istemiyorum bisikleti. hemen hemen her yere tekerle gidiyorum ben çünkü :)

Bende öyle diyordum ama en Güvenli en kolay SPD banlar bandajlar ayağa girmiyor çıkmıyor çok zor oluyor trafikte.

Samanpazarinda dericiler var. Brooksa para verme oradan kestirip sariver bence hem gercek deri muhtesem olur. Gidon 1. iyi...

ilk kazamı yaptım.
orta hızda giderken hatta ortanın altında önüme birden çıkan çukura düştüm ve bisiklet tepeme geçti. neyseki fazla bir şey olmadı. biraz dizim çizildi o kadar. bisiklette kadroda vs. çizik vs yok ama arka jant yamuldu anasını satim. ne işler arkadaş ya!!!!
bu yaptırması maliyetli bir iş mi? şimdi benim bisikletçi komple jantları değiştirek der!!!!

Geri