Scudo Sports

Fuji markası

Melsa'da Fujinin tur bisikleti var arkadaşlar. Şu linkteki ;

(link)

Deneyen var mı acaba ???

Scudo
şimdi olaya ben çok farklı yanaşacağım fujı hakkında baya araştırma yaptım forumlardan olsun şu kanıya vardım.Şimdi fujı fabrika takımı butun parçalarını kendi üretiyor.Kadrosu kestrel gidon sele gibi yan parçalar oval vitese gelirsek shımano oda japon yanı bunalrı fuji adında altında birleştirmişler nasıl formula 1 de ferrari motor tedarikçisiyse fujide öyle ferrari ne yapıyor fabrika takımı herşeyi kendi yapıyor motordan tutun aerodinamikler bazı takımlar ne yapıyor örnek marussia f1,ferrari motorunu alıyor bisiklette kadro diyebiliriz diğer donanımları kendi diziyor tarihte her zaman fabrika takımları 1-0 önde başlamıştır yarışlara olaya böyle yaklaşmak daha doğru olacaktır bence anlatabildiysem ne mutlu çok karışık oldu sanki :)

@Onur Gunes
yok karışık değil:) de
bir sayfa önce arkadaşın biri Kestrel, Fuji ve Oval firmalarının tek bir holdinge ait olduğunu yazmış zaten.
bu durumda Fuji güvenilebilir marka konumunda bence

Nasip olur ise fuji Roubaix 3.1 alicam bu hafta icerisinde daha detayli inceliyicem :) insallah verdim paraya deger ogrenci oldumuzdan para biriktirmem zor oluyor iyi birsey hemde donanim olarak 105 set bana 4-5 sene giderse verdim paraya deger :)

Ne alirsan al 4-5 sene seni taşır merak etme :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

konu eski ama fuji orta ve üst segmentlerde güzel bisiklet üretiyor. google aratırken buldum. süper ötesi bisikletler bile insanları ikiye bölebiliyor. şusu yok busu yok derken amaktan vazgeçebiliyoruz. kadrosunu beğendiğim nevada serisinden bir bisiklet aldım. on nuara bisiklet diyemem ama geliştirmeye çok müsait.

• Beğen
Tepkiler: 𝕥𝓪lℍค
Konu acayip hortlayacak ama yeni konu açmak istemedim zaten kısa bir soru: Tam yarın gidip Focus Cayo alacaktım ki şimdi bir arkadaşın bana Fuji Transonic'i ısrarla tavsiye etmesiyle bir an "Acaba?" sorusu uyandı aklımda. Fuji Transonic, Cayo'dan 500-600 lira daha pahalı ancak bu farkla aero kadro da almış oluyorum. Bir de Melsa İstanbul'da şubeye sahip değil. İstanbulda gidip Transonic inceleyebileceğim bir yer var mı? Yoksa hiç kafamı daha da karıştırmadan yarın gidip Focus Cayo'yu alayım mı?

Fuji markasını 3 yıldır kullanan birisi olarak çok iyi bir marka olduğunu söyleyebilirim. Ama Melsa nın sadece İzmir de şubesi var ve pek ilgili değiller diye duydum. Aero kadro ne kadar faydalıdır bilemem ama insan vücudunun aerodinamik olduğunu pek zannetmiyorum. Eğer hobi amaçlı bisiklet alıyorsanız, Focus'u alın derim.

Fuji bisikletleri inceleyebileceğimiz bir site varmı. Melsa bisiklet kapanmış. Türkiyede fuji yol bisikleti satan başka site yok sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Emre Varol
Bende geçenlerde araştırıyordum ama pek modeli bulunmuyor ne yazık ki.
Distribütör Melsa ortada olmayınca Türkiye'ye ithal eden olmayacak sanırım.

Fujinin alt modellerinde hem fiyat uygun(yurt dışı fiyatları) hemde bagaj deliği var. ilgimi çekti ama bir türlü fiyat öğrenemedim. Kış indirimi falan olursa sportif 2.1 çok güzel duruyor:)

Facebook dan msj attım melsa bisiklete dönen olmadı. Güngörler bisiklette de fuji satılmıyor. Sitede yenileniyor yazıyor. Sitenin açılmasını beklemekten başka çare yok.

(link)

Hepsiburada da çeşitli modelleri mevcut ama temin yerleri neresi bilemiyorum.

Bir fuji kullanıcısı olarak kesinlikle öneririm. Fuji touring 2016 kullanıyorum ve cok cok memnunum. Tur bisikleti dusunenler için ilk sırada bence bu bisiklet vardir.

Geri