Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fuji Touring Yenileme

Scudo
Yeni degil miydi o ya baskan ? :D

• Beğen
Tepkiler: ykaya
Bu bisiklet geziniyo dan fırat abiye satılmamış mıydı?

Ben bu arkadaşın tarzını seviyorum. Sıcak ve doğal.

ultegra'nın hangi modellleri ayrıntılı yazarsmısınız? Bir çok model cıkıyor hepsinin adı ultegra.

Kazasız belasız inşAllah en yakın zamanda test videosu bekliyoruz :) takip ediyoruz her zaman

@İki Teker Bir Adam
Tur bisikletini hafifletme fikri cok çilginca baskanim ehehe

Güzel çalışma olmuş.Aslında kış bisikleti olarak da düşünülebilir.Yağmur lastik seti ve çamurluklar yapılabilir.Benim de ilerleyen zanlarda çelik kadrolu bir kış antrenman bisikleti yapma niyetim var.
Eski Vites kollarının ters diş olmasının bence sebebi;Daha fazla güç uygulayarak vites değişimi yapıldığından o kolların gevşemesini önlemektir.Yani kolu aşağıdan yukarı kaldırırken daha fazla güç uygulanıyor olmalı ki ters diş sayesinde her seferinde sıkıştırma gerçekleşir veya gevşemesi önlenir.Tahminimce vitesler yukarıdan aşağı daha yumuşak geçiyor olmalı.
Tekrar tebrikler....
Takibe devam:harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Yaklaşık 4 yıllık olan bisikletimin en azından çekiş sistemini yükseltme amaçlı servise gittim ama bakımını yaptırıp döndüm. Zaten bisikletçiler de pek stok yapamıyorlar anladığım kadarıyla.

@İki Teker Bir Adam tşk ederim. Merakla bekliyorum ikinci videoyu. Sayende Fuji Touring seçtim bende. Hiçte pişman değilim. Benim salsa veya surly lhtsi olan pişman arkadaşlarım oldu ama Fujiden şikayetçi görmedim. Basit bir bisiklet bisiklet mekaniği ve bakımını kendim yapabiliyorum. Kadro geometrisi salsa fargoya benziyor, surly kadar uzun değil ki, bu da benim için önemli. benim fuji 2016 model ufak tefek değişiklikler yaptım. Resminide paylaşayım.

IMG_2673.JPG

Dosyalar

• IMG_2673.JPG
    IMG_2673.JPG
    126,9 KB · Okunma: 23
@myilmaz

Güzel olmus. Ayak hangi model, bunu monte etmek icin yedek milleri cikarmak gerekiyor mu?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Aloha ayak konusunda cok uğraştım. Markası Hebie. Linki aşağıda. Sen Almanya'daydın sanırım. Çok rahat bulursun. Takımı kolay herhangi bir şey cıkarmana lüzüm yok. Ek fren ve vites kablosu için bir şey varya kadroda ne olduğunu bilmiyorum ama resmi aşağıda onun üstüne de cok rahat oluyor yani sökme takma yok. DSC_0349.jpg
(link)

Geri