Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fuji touring?

Scudo
@Seyyah özkan merhaba

Bisikleti Ekim ayında almıştım. Günlük 80 km civarında bindim tur-gezinti amaçlı. Sorun çıkarmadı bana. Yaz içinde gerekli hazırlıkları yapmıştım. Touring gönlümde olandı ani gelişti Carraro 225 ile tur yapamadan elden çıkarttım. Schwalbe Maratan Plus Tour lastik bile almıştım 225'e

Arkadaşlar merhaba

Fuji Touring için ön bagaj tavsiyesi, mümkünse resim paylaşabilirmisiniz? Masadaki bagaj montaj yerini kullanabileceğim. Çok fazla fiyatı olmamalı. Yardımlarınız için teşekkürler.

@umutyalcin valla usta ben xlc nin iki parca ön bagajını aldım 50 tlye gğzel ama v fren olsa daha sağlam momtaj olabşlir benim 225 dşsk fren olduğu için sadecegövdeyş bağlayabildim ama yeterli tabi bu sizin bileceğiniz iş

• Beğen
Tepkiler: umutyalcin
@umutyalcin bu arada sizi bu akşam bisiklete binerken gördüm heralde dragostan dönen sizdinşz zannediyorum tabi emin değilim inşallah sizinlede birgün tanışırız iyi akşamlar

• Beğen
@umutyalcin anladım inşallah diyelim hayırlı akşamlar

• Beğen
Arkadaşlar merhaba,
Xlc Ön Bagaj CL-F879F Alüminyum 26-28 Uyumlu bagaj Fuji Touringe olur mu? Resimler çok iyi değil ama fikir vermesi açısından paylaşıyorum. Pahalı olmayan ön bagaj önerilerinizi de beklerim.

0.927106001360589597.jpg xlc-on-bagaj-cl-f879f-26-28-uyumlu-mat-siyah-3769-28-K.jpg

Ne Fujiymiş yahu. Bu arada kişisel bir tespitimi sizlerle paylaşayım: Mutlaka sizler de benim gibi pek çok tur videosu izliyorsunuzdur. Gözlemlerime göre tur bisikletlerinde süspansiyon olup olmaması konusunda kesin bir uzlaşı yok. Ayrıca ağırlıklı olarak Abd , Kanada , Avustralya'da düz maşa tercih edilirken özellikle Avrupa'da teknolojinin bir nimeti olan süspansiyonlu maşa tercih edilmekte. Tabi ki istisnalar var ve her tür bisikletle tura çıkılır. Ancak ben maşa tercihinin bölgesel-kişisel bir tercih ve kültür olduğunu düşünüyorum.Her iki tercih için de onlarca örnek verebilirim. Sanırım bana katılan turcular da vardır...

@melih3576 yani şimdi öve öve bitirilemeyen Fuji Touring bu mu? Hem şaşırdım hem de şaşırmadım.

Fuji'de akıcılık olmaması bana da garip geldi doğrusu. Yapılan tüm tespitlere bakınca üretimde bazı aksaklıklar olmuş gibi. Ama bu markayı toptan zan altında bırakmamalı. Neticede insan yapısı. Beklentiniz büyük olunca, tabi bir de gecikmeler buna eklenince iş pişmanlığa kadar varıyor. Hepimiz bisikletimizi seviyoruz, onlara iyi bakın gençler...

• Beğen
Arkadaşlar merhaba,

2015 Fuji Touring için 700-40C Schwalbe Marathon Plus Tour Performance lastik alacağım. Takılabilecek en geniş lastik bu biliyorum. Konu hakkaında beni aydınlatabilecek var mıdır? Teşekkürler.

@melih3576

Yukarıda ruble ile ilgili yazmış olduğunuz 12-36 rubleyi 11-36 olarak değiştirmeniz size yokuşlarda fark yaratmayacaktır. Sadece son hızınızı artırabilir . Çünkü yokuşta rublenin 36 kısmını kullanıyorsunuz

Arkadaşlar göbekleri en yakın zamanda shimano xt ler ile değiştireceğim.Serkan Taşdelen arkadaşımla konuştum ve haftaya siparişini vereceğim.Bazı Fujilerde göbeklerle ilgili sıkıntılar olduğunu duydum.Zaten 2016 modellerin göbeklerini deore ile değiştirmişler.Sonucu size en yakında aktaracağım.
Bu arada yapmayı planladığım diğer şey yokuş çıkarken rahat etmem için rubledeki ilgili değişiklikler.Tabi seleyi de brooks ile değiştireceğim....

@melih3576 merhaba,

Konuyla ilgili daha önce görüşmüştük. SLX mi yoksa XT F780 hub mu düşünülen? Fiyat araştırması yaptınız mı, nereden alacaksınız?

Geri