Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fuji touring?

@osiosborn

Doların uçması ile bu bisiklet Donanım olarak fiyatının üzerini hak ediyor bence. Beğenmezsen bile alacak çok adam var göründüğü gibi. Fuji Touring magdurları derneği olacak yakında bu grup :)

Scudo
Ankaradan Fuji touring sahipleri ve yeni Fuji alanlar varsa biraraya gelmek güzel olurdu. Ankarada olanlar veya benim gibi misafir olanlar ses verirse buluşma ayarlanabilir.deneyim ve gözlemleri paylaşmak güzel olur.

Nasıl Fuji Touring sahibi olunur şeklinde sizlerden kitap yazmanızı bekliyoruz. :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
FUJI TOURING- EN İYİ TUR BİSİKLETLERİ LİSTESİNDE
İlan No: 232591635
(link)

Evet 2. Îlan 990 dolar

• Beğen
2 gün önce kargolanmak üzere adresimi teyit ettiler,yarın elimde olur diye düşünüyorum,bana bayram hediyesi olacak inşallah....

• Beğen
Tepkiler: cagdascaneroglu
İran'dan bisikletli arkadaşlarıma aldık. Onlara Yusuf'un videosunu izletmiştim. Tamam abi alıyoruz, dediler. Yusuf'un bu modelde emeği büyük. Tabi kendi Fuji'sini sattığını öğrenince benim içim gitti. 2 aydır Fuji touring gemisini bekledik İzmir Limanı'na. Hayırlı olsun.

• Beğen
Lapierre'yi Bilal'den biliyorum, gönlüne hak veriyorum biraz. :) Hatta aynı renkte buluşmuşsunuz. Güle güle kullan Yusuf. Cumartesi Bilal ile Ayder çıkışı yapacağız Rize'de bir aksilik olmazsa.

Arkadaşlar bugün bisiklet elime ulaştı,hemen bisikletçiye götürdüm ve binilecek konuma geldi,eve geldim pedalları değiştirdim(eski bisikletimdekileri monte ettim).Bisiklet fotoğraflardan daha kaliteli hissettiriyor.Ancak şunu belirtmeliyim,barend shifter sistemine alışmak biraz zor ve kullanışsız geldi bana,umarım zamanla alışabilirim ve fikrim değişir.Bugün 1 saatlik bir deneme turu yaptım,26 jantlık eski bisikletimin (2*1.50 lik lastiklerimle) kontrolü daha iyi gibiydi sanki.Tabi bu benim ilk izlenimlerim,bayram sonrası fotoğraflarla birlikte detaylı yazmayı düşünüyorum.Fuji Touring kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum...

• Beğen
Merhaba Sevgili Arkadaşlar takip eden yada gören arkadaşlar bilir 5 ekim günü çanakkale turuna çıkacakken 2 gün öncesi tur bisikletim çalınmıştı.Bulunamayacağını düşündüğüm için Fuji Turing araştırmalarım başlamıştı kafamda bir şekil aldı ama tabiki kullanan arkadaşlara da danışmak istiyorum modeli yardımlarınız bekliyorum şimdiden herkese teşekkür ederim :)

@spe07 seninki de ne şanssızlıktı ya.üzülmüştüm.eğer alırsan şöyle detaylı bşr inceleme yaz da biz de görelim.bu konu yüzünden fuji hastası olduk hepimiz :) tekrar geçmiş olsun

• Beğen
Geri