Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fuji touring?

Scudo
Hepmi sıkıntı olur bir model carraroda yapmış nasıldır bilmiyorum ama donanım olarak baya iyi.

http://www.bisikletfirsati.com/FB,2662,21,carraro-cr-t-world-man-tour-28-jant-2015-model.jpg
Carraro CR-T World Man Tour

Carraro bu modeli üretmekten vaz geçti

@massaget touringler gelmis dogru:)

Aylardir bekleyip teslim alan arkadaslardan kavusmanin fotograflarini bekliyoruz:)

Fiyatı ise dolarda'ki artış ile 2750-2950 civarında seyrediyormuş. Acaba daha önce 2100'e 2200 anlaşanlar o fiyattan alabilecekler mi?

Bir de şimdi bu fiyata değer mi sorusu akla gelecek tabi, önceki fiyata değerdi bence ama bu fiyata...

Arkadaşlar Fujı Turing dün itibarıyla Dedebike stoklarına girdi. haydi hayırlı olsun.

gelmeyecek unutun bilmem türlü türlü takla atanlar bisikleti görünce çark etmiş bkıyorum. böylesini en kaypak politikacıda görebilirdik ancak.
neyse zamanı gelince ötesini konuşuruz
şimdi keyf zamanı

• Beğen
Tepkiler: Emre Aslan 1981
2015 fuji touring kullanıcısı olarak 2016 modelindeki değişiklikler ( Gidon bandı - Sele ) güzel olmuş bence. Uzun süredir bekleyenlere hayırlı olsun şimdiden .

İnternette stoklarda ben mi göremiyorum yoksa mağazalarda mı var sadece?

Gursel akay da 56 kadro kalmadi;)

Dosyalar

• 20150920_211859.jpg
    20150920_211859.jpg
    71,4 KB · Okunma: 159
hala bisiklet eline geçipte bir fotograf atıcak yok mu :D

Onu bırakın siz fiyata bakın, yaz başında sormuştum 2100 tl demişlerdi, şuan 2950 tl diyen var...

Fuji Touring 2015

(link)

3 ürün var doğruysa

@iogee

Sahibinden.com'un komisyonunu çkarırsak 2300TL gibi bir rakama geliyor. Bu fiyata alınabilir duruyor.

Yukarıda bahsedilen 2950TL bu bisiklet için çok bence.

Geri