Scudo Sports

Fuji touring?

Amerika ve Almanya Bisiklet Forumlarını Takip Ediyorum,Stoklarla İlgili Benzer Sorunları Onlarda Bazı Modellerde Yaşıyorlar.Her Yıl Üretim İçin Fabrika Açmalarına Rağmen Talepleri Zamanında Yetiştirmek Aşırı Talepten Dolayı Mümkün Olmuyor. Fuji Böyle Eğer Bir tanesine Sahipsen Şanslı Hissediyorsun..Umarım Herkes Hayaline Er Yada Geç Kavuşur..

Scudo
Eğer ürün sayılı ve kısıtlı ise Kadro boyunu belirtmeden nasıl ön sipariş veriliyor.
Şu yazılanların tek bir kelimesinde kadro boyu yazmıyor. Uygun olmayan bisiklet kadrosu uzun kullanımda sakatlar ve bisiklet süremez hale getirir.

@Osman Kıtay ne mutlu size. gelmiş bisikletler. ben bile sevindim.

Has the Fuji Transonic arrived ?

Has anyone actually ridden this bike yet? My LBS is a Fuji dealer and they're still waiting for the first deliveries. Seems like Fuji rolled the bike out months ago, but I'm wondering if maybe they are having some production problems. link (link)

Şunu Belirtmeliyim,Amerikan Bisiklet Forumlarında Üzerine En Çok Konu Açılan Marka Fuji.Çıkan Sonuç Üretimde Sorun Yok,Bütün Sorun Talebin Her Sene Katlanması..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
çok da gülüyorum burda yazılanlara.

burdaki mesajlara baktığımda yok üretim durmuş yetmiyormuş gibi mesajlar var, güngörlere melsaya sorduğumda evrak eksikliği yüzünden gümrükte deniyor. ne iş anlamadım gitti...

Unutun artık bu lanet bisikleti. Gelmiyor!

@yakubi yazık sana. Ben sözümün doğruluğuna vurgulamak için yazıyorum. Son sözü ben söylerim muhabbeti yapıyorsun. Kafan yerinde mi? Ben hala bisikletini alamamış olmanın sebebini yazarken sen slk slk şeyler yazıyorsun. Paran ile rezil oluyorsun. Var git yoluna ne hlt edersen et. Ama bana sataşma.

@yakubi aynaya bakmışsın sanırım. Yazık....

Yaz başında, "Temmuz ortası gibi tura çıkarım," niyetiyle Fuji Touring almaya niyetlenmiş biri olarak, bu başlıkta yazılanları ibretle takip ediyorum. Demek cidden Fuji'ye parayı yatırsaydım bir hayli mağdur olacaktım. Dilerim ki herkes bir an evvel bisikletine kavuşur.. Çok can sıkıcı bir durum.

Bu başlık bana şunu öğretti ki, stokta olmayan bir ürünü, "Abi bugün yarın gelir," diyen satıcıya kanarak satın almamak gerek!

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bisiklet gelmiş stoktaymış artık.

Evet şuan dağıtılmak üzere sahiplerini bekliyor.Alanlara hayırlı olsun.

Uzun süredir takip ediyorum bu konu başlığını. Artık eline ulaşan birisinden bir fotoğraf görebilecekmiyiz merak içerisindeyim :)

• Beğen
Tepkiler: ilker
Bildiğim kadarıyla önceki modelden farkı gidon sargısı ve selenin renginin turuncu kahverengi arası bir renk almış olması.Alan arkadaşlar güle güle kullansın.Fotoları unutmasın ;)

Dagitimda oldugunu sanmiyorum. Ithalati daha gerceklesmedi diye biliyorum. Tahminimce bayram sonrasina kalir.

Fuji hangi ülke markası? Bilen biri cevaplayabilir mi?

Geri