Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fuji touring?

sorsaydınız ya kaça alacağız şuan diye?

Scudo
@massaget

durum açık, kapora verip anlaşma yapanlar kapora verdikleri tarihteki kur üzerinden alışveriş yapacaklar. böyle söylendi. ödeme şekline göre de indirim ya da ekstralar konusu bize kalmış birşey.
kendi adıma durumu netleştirmek için güngörlere gittim. firma oldukça yardımcı oldu.
geriye bisikletin elimize geçmesi kaldı. bekliyoruz bakalım.

Google da Fuji touring 2016 diye aratınca bunu buldum

(link)

Gelecek olan modelle bir farkı var mıdır ?

Farklı düşünceler plabilir ama benim gözümde bisikletin ederi en fazla 2250TL.

Donanım olarak üst düzey hiçbir parçası yok. Attırıcılar deore, alivio ve microshift kombinasyonu ve en alt modelleri.

Bisikletin tek artısı Chromoly çelik kadrosu olması. Kadro içinde bukadar para vermek yerine 1400TL'ye (vergi vs dahil) bike-components.de'den Surly kadro+maşa alınıp

3000TL'ye çok daha iyi donanımlı bir bisiklet toplanabilir.

Full 105 setli olsa 1000$ yaklaşık 3000TL verilebilir. Ama bu haliyle bu bisikleti bu kadar insanın beklemesini anlamıyorum.

@osiosborn
Biraz araştırdım ve öyle sizin dediğiniz gibi 3000 tl ye Surly toplanmıyor. Ben en hesaplı bir şekilde toplamayı düşündüm ama 4500 civarı bir rakam çıktı ortaya (Vergiler ve kargo dahil). Eminim atladığım bir kaç şey daha vardır. Belki siz bir liste paylaşırsınız 3000 tl lik bir Surly için.

@irbc Surly şu an en ucuz Pedal bisiklette bilginiz olsun.
(link)

@irbc
Sadece Bagaj rengi, Sele rengi ve gidon sargısı farklı

• Beğen
Tepkiler: irbc
@massaget
Belki gelecek olan modelde böyledir. Göbekler deore ile değişmiş.

@irbc

Kadro + MaşaSurly Long Haul Trucker 700c377.31bike&components
İç LastikContinental 5.88bike&components
Dış LastikSchwalbe Marathon28.48bike&components
GidonDEDA19.29bike&components
Gidon BoğazıSyntace F1398.36bike&components
Sele BorusuRitchey Comp16.76bike&components
SeleBrooks B17 Standard58.78bike&components
Jant SetiVortrieb TCR 179.91bike&components
2360.7168
Grup SetShimano Deore Groupset1026erdoğanlar
Toplam=(vergi + korgo dahil)3386.7168

Kadro + MaşaSurly Long Haul Trucker 700c377.31bike&components
İç LastikContinental 5.88bike&components
Dış LastikSchwalbe Marathon28.48bike&components
GidonDEDA19.29bike&components
Gidon BoğazıSyntace F1398.36bike&components
Sele BorusuRitchey Comp16.76bike&components
SeleSelle Italia X216.76bike&components
Jant SetiVortrieb TCR 179.91bike&components
Grup SetShimano Deore M610158.82bike&components
Fren KoluSram S 50023.95bike&components
Fren AyağıSram Rival 2225.17bike&components
Diğer Ivır Zıvır 50
760.69
Toplam=(vergi + korgo dahil)3378.4704

Kabaca yukarıdaki gibi bir bisiklet topladım, çok araştırmadım, daha ucuza, daha iyi bir sistem toplanabilir ama şu hali dahi Fujiyle kıyas edilmez. :harika:

@osiosborn

Yanlış anlama ama 3000 derken 3300 ile giriş yaptık ilk aklıma geleni söyleyeyim bu grup setlerde barend shifters yok 60 € (200 tl) daha diğer parçaları da ayrı ayrı alsak grup set fiyatına geliyor zaten. Ben daha önce bisiklet toplamadım ama araştırdıkça birşeyler çıkıyor sürekli. En azından bir arka bagaj var tur bisikleti ya hani.

Ben kendim bu parçaları birleştirmeme mesela onun için de bir ücret ödemem gerekecek.

Listede headset göremedim 150 tl de onun için ekle.

En ucuz pedal çifti bile 40-50 tl :)

• Beğen
Tepkiler: pilot
@irbc

Ben kendimi anlatamadım. Demek istediğim çok daha kaliteli sistemler toplayabilirsiniz bu paralara, yukarıdaki sadece örnek. İyi aratırıldığı zaman çok daha ucuza ma edilebilir.
Ama ben size şöyle bir seçenek sunayım ki yine Fuji'den ucuz ve daha kaliteli.

Aşağıda linkini verdiğim Btwin Triban 3 yada 5 yol bisikletlerinden birini satın alın. 900TL veya 1200 TL fiatları var.
Bike and Components'den Surly kadro ve maşa satın alın. Yanına Schwalbe marathon lastikte ekleyin. Toplam fiyatı (378+33=410€ = 1350TL) %18 vergisiyle 1600TL

Btwin bisikletteki parçaları Surly kadroya monte edin, Btwin kadroyuda satın. 2500TL'den daha ucuza gelecektir bisiklet.

(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: pilot
@osiosborn
Bu dediğinizi ben Fuji de yapmak istiyordum tabi o zaman Fuji 2300 tl satılıyordu. :) cross check kadro alıp parçaları değiştirerek sadece headset değişecekti ama bu fiyatlara bir süre ertelemek zorundayım.

Ben hala bekliyor,bekliyor ve bekliyorum.......
Bisiklet ambar denilen bir kargo sistemiyle geliyormuş dolayısıyla ben hala bekliyor,bekliyor ve bekliyorum.......

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
Yok arkadaş ben umudumu yitirdim.
Gelmeyecek gelmez bu Touring.
2017'de hedefimdi bu çelik at yine böyle olma ihtimali sebebiyle vazgeçme arefesindeyim.

arkadaşlar fuji touring eylülün 10' undan sonra gelecekmiş.

@Yusuf'san o zamana kadar zaten gelir, bu arada bu bisiklet çelik ve çok sağlam ama kaç kg?

Geri