Scudo Sports

Fuji touring?

ankara-güngörler'in belirttiğine göre bisikletler gümrükten çıkmış ayrım yapılıyormuş. bu hafta sonuna kadar bayiide olacağını söylediler. yaz sezonu bitmek üzere olsa da sanırım 10 güne dağıtım başlayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: ilker
Scudo
Dolar 2.80 e dayandı. Kapora veren arkadaşlar fiyatta anlaştı mı yoksa bu rakamdan 1000 dolar ödeme mi yapacak ? Bir taraftan bisiklet sezonunun sonuna gelindi bir taraftan touring e olan talep fiyat konusunu çok merak ediyorum.

• Beğen
@yakubi
Hocam geçen ay gemiye verilişlerini de siz habedar etmişsiniz. :)

• Beğen
Tepkiler: Namık incekara
@ilker

sanırım gönüllü fuji touring muhabir olduk kendiliğinden: ))))

@irbc mart ayında kaporayı vermiştim. bu konuları tekrar konuşmadım. 1000 dolar üzerinden anlaşacağımızı düşünüyorum.

Cok istedim ama maddi durum el vermediği için vazgeçtim. Çok güzel bir bisiklet 200kg kadar taşıyabiliyormuş. En kısa sürede FUJİ'nize kavuşmanız dileğiyle.
Biz NG650'ye devam...:(

@yakubi Mart ayındaki kur ile şimdiki arasında 150-200 tl fark oluşuyor. Bisiklet çok güzel ama talep dedikleri kadar fazla mı acaba ?

Bu arada bende almayı düşünüyorum. Tabi 2800 tl veremem

@irbc , güngörler en büyük satıcının kendileri olmasına rağmen satış paylarının sadece 30 adet olduğunu söyledi. talep onların söylediğine göre böyle aksini öğrenme imkanımız da yok.
3-4 ay önce görüştüğümüzde kaporayı çekmeyenler için kur fiyatını öncesindeki miktar üzerinden kabul edeceklerini söylemişlerdi. dolayısıyla kaporasını geri almayanlar için en azından beklentim bu yönde. bekleyip göreceğiz.

Arkadaşlar ben hala bekliyorum ve gerçekten yoruldum,kendileride haklı ancak bana Söylenene göre beklenti içerisinde oluyorum.Bisikletlerin gümrükte olduğunu 3 hafta önce söylemişlerdi!
Bu arada dövizin artması satıcılar içinde zor bir durum,size tavsiyem pazarlık yapın mutlaka,daha önceden yazdığım gibi Güngörler bana makul bir indirim yaptılar.İzmir'deki Satıcı bayi 'bisikletin fiyatı belli' gibi bir cevap verdiler,eyvallah dedim bende:)

@melih3576 Güngörler iyidir tavsiye ederim yardımcı olurlar ellerinden geldiği kadar...

@melih3576
Son Söylenen nedir ? Bu hafta da boş mu geçecekmiş ?

Zaten yarın Cuma,haftanın son günü,bakalım haftaya ne olacak?Ben haftaya hazırlıyorum kendimi,bakalım ne olacak?:(

salı günü distribitör firmadan satıcıya gönderileceği söylenmişti.

bir bisikleti alıp dağıtmak bu kadar zor mu ki?

bugün dağıtsalar en azından pazartesi elimizde olur, haftasonu kargo çalışmadığı için.

hiç alakam yok ama sizin gibi merakla bekliyorum fuji touringleri:)

• Beğen
Gelince fotoğraf eklerseniz güzel olur...

@pilot
Gerçekten, bu ne ya fenomen oldu bisiklet. Ben beklemekten yoruldum gerçi yol bisikletine geçmeyi düşünüyorum, ayrıca bu kurlarla bu bisiklete 2.800TL verilir mi bence zor..

• Beğen
Tepkiler: Namık incekara
@Alperenyuruk dawes, Surly, Cinelli markaları ve Trek 520 modeli var benim bildiğim.

Drop bar da etrafı izlemek veya ani fren yapmak zor olmuyor mu?

Tur için nasıl kullanılıyor hala anlamadım.

Arkadaşlar nakitte 900 dolardan fazla vermeyin. Ben kadroda çizikleri olanı Nisan ayında 800 Dolarla almıştım. İzmir merkez perakende satışta 900 dolara veriyor.

Merakla bekliyorum bende bisikletin durumunu. Geldiğinde buradan bizleri de bilgilendirirseniz sevinirim.

Geri