ankara-güngörler'in belirttiğine göre bisikletler gümrükten çıkmış ayrım yapılıyormuş. bu hafta sonuna kadar bayiide olacağını söylediler. yaz sezonu bitmek üzere olsa da sanırım 10 güne dağıtım başlayacaktır.
Dolar 2.80 e dayandı. Kapora veren arkadaşlar fiyatta anlaştı mı yoksa bu rakamdan 1000 dolar ödeme mi yapacak ? Bir taraftan bisiklet sezonunun sonuna gelindi bir taraftan touring e olan talep fiyat konusunu çok merak ediyorum.
Cok istedim ama maddi durum el vermediği için vazgeçtim. Çok güzel bir bisiklet 200kg kadar taşıyabiliyormuş. En kısa sürede FUJİ'nize kavuşmanız dileğiyle.
Biz NG650'ye devam...
@irbc , güngörler en büyük satıcının kendileri olmasına rağmen satış paylarının sadece 30 adet olduğunu söyledi. talep onların söylediğine göre böyle aksini öğrenme imkanımız da yok.
3-4 ay önce görüştüğümüzde kaporayı çekmeyenler için kur fiyatını öncesindeki miktar üzerinden kabul edeceklerini söylemişlerdi. dolayısıyla kaporasını geri almayanlar için en azından beklentim bu yönde. bekleyip göreceğiz.
Arkadaşlar ben hala bekliyorum ve gerçekten yoruldum,kendileride haklı ancak bana Söylenene göre beklenti içerisinde oluyorum.Bisikletlerin gümrükte olduğunu 3 hafta önce söylemişlerdi!
Bu arada dövizin artması satıcılar içinde zor bir durum,size tavsiyem pazarlık yapın mutlaka,daha önceden yazdığım gibi Güngörler bana makul bir indirim yaptılar.İzmir'deki Satıcı bayi 'bisikletin fiyatı belli' gibi bir cevap verdiler,eyvallah dedim bende
@pilot
Gerçekten, bu ne ya fenomen oldu bisiklet. Ben beklemekten yoruldum gerçi yol bisikletine geçmeyi düşünüyorum, ayrıca bu kurlarla bu bisiklete 2.800TL verilir mi bence zor..
Arkadaşlar nakitte 900 dolardan fazla vermeyin. Ben kadroda çizikleri olanı Nisan ayında 800 Dolarla almıştım. İzmir merkez perakende satışta 900 dolara veriyor.