Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fuji touring?

Çamurluk olarak ne tercih ediyorsunuz fujimize.. ?

• Beğen
Tepkiler: Aloha
Scudo
Fuji origami 1.3 hakkında bilgisi olan yok mu? Orda kimse var mİ

@jazzpub

aim Trekking çamurluk seti taktım. daha yolda deneyimim olmadı ama görüntü olarak hoşuma gitti. malzeme kalitesi de güzel tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: jazzpub
@avkebele 2300ken alıp kullanıp şimdi satacaklar kârlı çıkacak.
Zaten alternatifi surly bisikletler sanırım onların da fiyatları can yakar.

• Beğen
Tepkiler: veyselozcelikk
Fiyatlar çok değişiyor fuji distribütöründe. Saçma bir firma ama touring için takipteydim. 2017 model touring gelmiş ve indirim var, çılgın indirim var diyebilirim :DD
(link)
2016larda indirimde sitede ama kadro boy seçeneği yok. Bişeyide adam gibi yapsalar olmaz....

@T.T gercekten bir indirim varmis :) ben saka zannetmistim :) 3.600 tl gibi rakamlardan 2.800 lere dusmusler. demekki boylede para kazanabiliyorlar. ama tabi sadece 2 kadro boyu kalmis. Fuji touring bence guzel bir bisiklet ;)

Fuji touring kadrosunun kabul ettiği en geniş lastik oranını merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

benim de uygun kadro boyu ile ilgili bir sorum olacak.
Boyum 173, bacak boyum 76.

Buna göre "standover"ı dikkate alırsam Fuji Feather'da M kadro gayet uygun gözüküyor.
(Feather "standover" XS için 745mm, S için 761mm, M için 752mm)
Şu ana kadar da bisiklet alırken hep M kadro boyları uygun oldu.
Bu arada Feather'da S kadro boyunun "standover" değeri M'den daha büyük gözüküyor, onu da anlayadım ?

Ancak iş Fuji Touring'e gelince XS(49cm) kadro bile 760mm'lik "standover" değeriyle limitleri zorluyor gözüküyor.
Bu durumda Fuji Touring için XS mi tercih edilmesi gerekiyor, yoksa 801mm'lik "standover" değeriyle M(54cm) kadro mu ?

@gok Bende konuyu araştırmıştım 700x38 C maksimum takılabilecek lastik ebatı olarak aklımda kalmış. 700x35 C Schwalbe Marathon Plus Tour ile değiştirdim orijinalini, sorun yok.

Herkese selam ,
Melsa Fuji Touring 2017 siparişimde ikinci aydayız ve hala haber yok, Almanya'dan yola çıktı, Bulgaristan'da haberlerde görmüşsünüzdür tır kuyrukları var ve şimdi de yola çıktı 10 günde gelir herhalde şeklinde cevaplarla güvenimi tamamen kaybetmek üzereler. Aylardan Nisan oldu ve planladığım tüm turları kaçırmak üzereyim.

Sipariş verip de hala benim gibi bekleyen başkaları var mı acaba ?

Fuji Touring modelini almayı bende düşünmüştüm.
İlgili firmanın davranışlarından dolayı yaklaşık 3 hafta önce almaktan vazgeçtim.
Giant aldım, keyfini sürüyorum :)

Geri