Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fuji touring?

6.900 TL. mi? ((link))

Elimdekinin değerini iyi bileyim... :)

Scudo
@jazzpub

@jazzpub orası güncellememiş şu an 5600 den gidiyo..
(link)

merhaba. 2.5 yildir her turlu cografyada bu bisikleti kullanan birisi olarak bu fiyati gorunce saskinliktan agzim acik kaldi. ben 2000 tl civarina almistim, inanilir gibi degil.
bu arada bircok parcasi orjinal olarak ve yaklasik 20000km sonrasinda hala kullanmaktayim.

@Rammstein111 Sormayın o fiyatlardayken almayı çok istemiştim ama durum olmadığı için alamamıştım. Şimdi ise istiyemiyorum bile.

• Beğen
Tepkiler: Metin_S
2018 fiyatları bu 2014 de 1500 liraydı. @jazzpub

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: jazzpub
@felixyakuza güzel bisikletiniz hayırlı olsun...beyaz matara kafesi renk uyumuna gitmemiş-değiştirecek misiniz ve fotografta sele ayarsız gibi duruyor...selamlar

• Beğen
Tepkiler: Seyha07 ve jazzpub
@appendix teşekkür ederim , brooks selenin biraz açılı olması gerektiğini okumustum yani sürüş sırasında öne kaymamam gerekiyor o yüzden bu şekilde

Almayı düşünen arkadaşlar Güngörler bisikletten de fiyat almayı unutmasınlar. Surly'nin boynu devrilmesin :rolleyes: dolar ve Türkiye geliş fiyatlarından sonra Fuji touring modelini de çok araştırdım, 2018 modelleri için daha uygun fiyat aldığımı hatırlıyorum kendilerinden.

Güngörler bisiklet bayii'den (ankara) fiyat almadan almayın derim.

Bence fuji bu paralari hak eden bir bisiklet deil

Bizde takinti hastaligi var hersey en iyisi olsun diye adamlar dunya turuna cikiyor bisikletleri anli sanli bir bisiklet bile deil

• Beğen
Tepkiler: Ozicu ve gok
@Seyha07 fujinin suçu değil hocam döviz kurları yüksek paramız değersiz , şu an alabileceğiniz cromoly kadro en ucuz bisiklet yine fujidir

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
@felixyakuza orasi oyle ama cok altarnatiflerde var ben ikimci el alman kettel aldim yani bu bisikletle rahat turkiye turu yaparim

• Beğen
Tepkiler: felixyakuza
@Seyha07 Abi ben de aynı fikirdeyim ama komponentlere bakarak söylüyorum bunu. Kadro kaliteli olmasa bu kadar istemezlerdi diye düşünüy

Fuji Toring'in kadro ağırlığı ve jant ağırlıklarını bilen var mı ?

@ozips
Toplam ağırlığı 13.08 kg sitesinde. Yine sitesinde belirttiği jant setinin ağırlığı 3493g

(link)

2018 modellerini satın alıp deneyen oldu mu?

2018 serisinde üç farklı renk secenegi var klasik haki,siyah ve muhteşem bir metalik koyu mavi.Latmos bisiklet aydın söke de stok vardı.

2019 modellerinin görselleri cikti mi?

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
Geri