Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fuji touring'e dair (fotoğraflı)

Scudo
Çok güzel bir bisiklet. Klasik bisiklet sevdama binaen tur bisikletleri hep hoşuma gitmiştir. Nasip olursa bir kaç ay içinde tur bisikleti almayı düşünüyorum. Ancak bisiklet alırken genelde ikinci el tercih etmişimdir. Öğrencilik hali :) Sizce ayni ya da daha dusuk fiyata daha yüksek donanımlı bir bisiklet almak mı yoksa sıfır mı daha mantıklı?

Ben şu an almak istesem hazırda yok mu yani? Sipariş ile mi getiriyorlar?

fuji touring konusunda en büyük problem maalesef melsa firması.disiplin ve iş ahlakından son derece uzaklar. bizim 2015 touringler gelirken bu forumda herkes buna şahit oldu sanırım.
fakat bisiklete gelirsek, bisiklet size en ufak sorun çıkarmayacak kadar sağlam ve hakkını veren bir bisiklet. bütün sorunlara rağmen bu bisikleti aldığıma pişman olmadım. hazırda şu an fuji touring var mı bilemiyorum, muhtemelen aranırsa bulunur 2015 modeller.
diğer soruya gelince; bu bisikletin ikinci elini bulmak zaten zordu bizim satın alma sürecimizde. bu nedenle ikinci el düşünme şansımız olmadı denebiilir, zira bu bisikleti istiyordum. diğer yandan şayet kısmen tanıdığım veya bisiklet ve karakter yönünden inandığım bir fuji touring satıcısı çıksaydı kesinlikle ikinci el düşünebilirdim. şu anda birkaç tane ikinci el fujitouring ilanı olduğunu biliyorum ikinci el sitelerinde.

fuji touring ile ilgili konulara bakarsanız okuyabilirsiniz. şimdi burda detaylandırmayı gerekli görmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: legolass69
Uzun araştırmalar sonucu ben de 2015 Fuji Touring'de karar kıldım. Bisiklet karşımda kutusunun içinde duruyor. Gel gör ki geçiridiğim ufak bir kaza yüzünden yatıyorum. Sabırsızlıkla kutuyu açmayı beklerken sizin fotoğrafları gördüm. Moralim yerine geldi. İyi pedallamalar.

çok geçmiş olsun @legolass69
çok trajik bir durum ortaya çıkmış. fakat önceliğimiz sağlık elbette. fuji sizi nasılsa bekler merak etmeyin:) moraliniz hep yüksek olsun dileğiyle.

Touring sahibi olmayı düşünüyorum ben de özellikle paylaşımlarınızı gördükçe daha da hevesleniyorum. Asıl hayalim olan VSF fazla masraflı olcak malumunuz. Yazın bandırmadan akdenize kadar cannondale quick cx5 bisikletimle pedallayacağım tur dönüşü bisikleti değiştireceğim. VSF'nin pahalılığı Touring'i öne çıkarıyor diğer bir alternatifim KTM modelleri. Touring temin etmek sıkıntılı bir süreç sanırım nasıl almak lazım İstanbul'da ikamet ediyorum

@csuns fuji touring öncesinde kısa bi süre ben de sizin bisikletinizi düşünmüştüm fakat tur bisikleti başka birşey bildiğiniz gibi. ktm bisikletlerini ben de beğeniyorum. ülkemizin yoksunlukları tur bisikleti konusunda kanımca en güzel seçenek olarak bize fujiyi sunuyor.
ben ankaradan almıştım. fuji satıcısı firmaları araştırın internetten. herhangi biriyle görüşerek iletişim kurmanız yeterli olacaktır.

Hayırlı olsun üst seviye bir tur bisikletine geçerken karar vermemde bu yazılar etkili olacak teşekkür ediyorum ancak bu drop bar beni endişelendiriyor boynum ağrıyacak gibime geliyor hep o yüzden alsam da kelebek gidona devam

• Beğen
Tepkiler: yakubi
@yakubi

İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Ben durumu traji-komik olarak değerlendirip gülüyorum. (Kutu gerçekten karşımda duruyor ve açıp rengine bile bakamıyorum:ssrtcbya::aglyrmngaa:.) Ama fırsat bu fırsat internette bol bol gezinip teknik, rota, ekipman bilgimi genişletiyorum. Fuji'ye gelince hala dişe dokunur bir eleştiri okuyamadım. Değişmesi, eklenmesi gereken bazı parçalar elbette var. Ama benim bütçeme göre alınabilecek en iyi seçim olduğunu düşünüyorum.

Bu vesiyle @Fatih Ertörün 'e de benden hızlı olduğu için teşekkür ederim. Hastahaneden eve geldiğimde bisiklet kapının önünde duruyordu:)

@ACAKIR
@ACAKIR hayatımda ilk dropbarı fuji ile kullandım. ilk birkaç gündeki hafif etki dışında hiç sorun yaşamadım hatta çok daha sürüş zevki alıyorsunuz. hele fuji touringin akıcılığını düşününce iyiki dropbar tercih etmişim diyeceksiniz kanımca.

• Beğen
Tepkiler: ACAKIR
Fuji Touring sanırım kullanıcıya drop bar kullanımı tecrübesi sağlarken sağlam gövdesi ve yol yarış bisikletlerine göre daha kalınca tekerlekleri sayesinde güven veriyor :)

Fuji toouring çok hoş bir bisiklet.rengi geometrisi dizaynı ve kullanılan ekipmanı ile.test edip çok beğendim.bisiklet resmen akıyor ve hiç arıza yapmayacağım diyor sanki.yaşadığım yerin safi rampa,benimde kilolu ve kondüsyonsuz olmamdan dolayı almamıştım.i zmir Küçükyalı da mellsa nın yeri var.alacak olanlar giderlerse sıkı pazarlık yapsınlar.

• Beğen
Tepkiler: yakubi
Arkadaşlar 2016 model için 2950 lira nakit fiyat sizce nasıl?
Boyum da 1.78 acaba hangi kadro boyu benim için uygundur. ben Large düşünüyorum ama bir sorun olur mu sizce?

@ykaya
Merhaba, öncelikle şunu söylemek istiyorum, 2015 ile 2016 geometrileri Fuji 'nin verdiği tablolarda birbirinden farklı. Yani yeni model yılıyla bisikletin şekli değişmiş olabilir ya da hesaplamalardaki referans noktalarını başka almışlar. Örneğin benim aldığım 2015 M boyda gidon sele borusu arası efektif uzunluk 55.4cm iken 2016 modelde 54cm görünüyor.
Bu arada kadro boyu konusunda ben de çok çelişkiye düştüm. Boyum 178 cm bacak ölçüm ise 82cm. Standover yüksekliği M boyda 80cm, L boyda ise 81-82 arası. Yani L boyda ayakta durduğunda orta boru hafif ittiriyordu. M boyda teğet geçiyor. M boydan memnunum ama yine de üst boru 1-2 cm daha uzun olsaydı, daha iyi olabilirdi. Tabi tekrar ediyorum, bu yazdıklarım 2015 için geçerli.

• Beğen
Tepkiler: ykaya
@ilker Teşekkür ederim bilgi için. Gidip ölçme şansım olmayacak. Bacak boyu ile halledeceğiz herhalde almaya karar verirsem. Fiyat nasıl peki sizce? Ben genellikle sonbaharda alıyorum bisikletleri. Sezon kapanmaya başladığı için uygun fiyata geliyor. Beklemeli miyim sizce?

@ykaya Ben geçen ay 2.700 TL'ye 2015 modelini aldım. Normalde dünyada 900Dolar bu bisiklet ama ilginçtir, burada 2016 modellerine 3.250 TL filan yazan vardı. 2016 modelde göbek ve frenleri iyileştirildiği de söyleniyor. Onun dışında fiyat yorumu yapamayacağım.

• Beğen
Tepkiler: ykaya
Geri