Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

G Pedal yol bilgisayarı uygulaması

Merhaba arkadaşlar.
G Peak uygulamasındaki son gelişmeler şu şekilde.

* Navigasyon (Beta) rota seçenekleri artık aktif.
* Açılıştaki ilk uydu sinyallerini işleme almayarak kalori , eğim , mesafe gibi verilerdeki hatalı hesaplamaların önüne geçildi.
* Kayıtlı rota yükleme esnasında artık , yapılan işlemleri gösteren bir yükleme ekranı çıkıyor.
* İngilizce dilindeki çeviride düzenlemeler yapıldı.
* Yardım menüsünde düzenlemeler yapıldı.

Uygulamamızı güncelleyerek en son yenilikleri kullanmaya başlayabilirsiniz.
İyi eğlenceler..

Scudo
Arkadaşlar uygulamamıza bir yeni ana ekran daha eklemek istiyorum. Bu ana ekran basit görünümde olucak. Ayarlardan Basit ana ekran ve detaylı ana ekran şeklinde seçenek ekleyerek geçiş yapabileceğiz.Detaylı görünümden dolayı daha basit bir ekranı kullanmak isteyen olabilir. Nedersiniz.

203161

@fatikngage
Simgesi güzel olmuş. Pro dan bi satın aldım. Bol satışlar.

• Beğen
Tepkiler: fatikngage
Merhabalar, öncelikle tebrik ederim. Forumda ve bisiklet dünyasında yeniyim. Anasayfada uygulamayı görür görmez satın alıp yükledim hemen. Ama ben de şöyle bir sorun oluştu; ayarlardan ya da herhangi bir yerden -mesela sürücü bilgileri- bir değişiklik yaptığımda kaydedemiyorum. Kaydet veya iptal butonuna tıklayınca bir işlem gerçekleştirmiyor. Sadece boş bir alana tıklayarak normal uygulama ekranına dönüyorum. Ayarlara tekrar baktığımda benim yaptıklarım değil, default ayarlar duruyor haliyle.

Telefonum LG G7 - Android sürümü: 9

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@superselo
Aramıza hoşgeldiniz. :)Teşekkürler. Kontrol ediyorum.düzeltince paylaşacağım.
@gezgin gezer
Beğendiğinize sevindim. Çok teşekkürler. :)

Fatih merhaba Navigasyonda stravadan indirmiş olduğum bir rotayı maps klasörüne atıp uygulamadan açtığımda uygulama işlemleri gösteriyor tamamlayınca rotayı görmek için haritaya dokunduğumda uygulama kitlenip kapanıyor...

@C.Koc
Uygulama işlemleri tamamlanır tamamlanmaz haritaya dokunmadan , göstermesi için biraz süre tanı. uzun süreli kayıt dosyalarında denediğim 30km lik "1.9 MB boyutunda " gpx dosya açması kısa sürüyor fakat , rotayı haritada gösterirken , başlangıç ve bitiş konumlarını gösteren işaretleyici göstermek zaman alıyo. Haritada marker 'işaretleyici' göstermese açılış süresi yarı yarıya düşüyor.Ayarlara işaretleyici kullan yada kullanma gibi bi bölüm ekleyerek sorunu çözebiliriz.

Ekleme: ayrıca rota açma hızı internet bağlantı hızı ile de doğrudan alakalı.Yüklü olan rotayı açmak istediğimizde rota dosyası önce upload edilip sonra haritada gösteriliyor.

Son düzenleme:
Bir soru geçmişte soruldu mu hatırlayamadım, ANT+ sensörlerden veri alınıp gösterilebiliyor mu? Mesela nabız, kadans gibi değerleri daha uzman arkadaşlar takip etmek isteyecektir. basit ana ekranda görüntülenebilir.

• Beğen
@mpala

Sensörler henüz aktif değil. Başlangıç olarak polar h7 nabız sensörü üzerinde çalışıyorum. Yalnız şöyle bir sıkıntı var. Her sensörden gelen veriler farklı. Kalp ritim sensörleri , kadans sensörleri, hız sensörleri vs.Bu yüzden her bir sensörü ayrı ayrı satın alıp uygulamaya entegre etmem lazım. Buda şuan beni aşıyor.
Ancak uygulamaya entegre edene kadar , ant+ destekli kullanılmayan sensörleri olup göndermek isteyen olursa, emanet vermek isteyen olursa daha hızlı yol katederiz.

Arkadaşlar uygulamamızda birkaç değişiklik yaptım.

* Rota detayları ekranına işaretleyici kullanımı ile ilgili seçenek getirildi.
* Kayıtlı rota açılış süresi , işaretleyici kullanılmazsa büyük oranda hızlandırıldı.
* Harita olarak ise Leaflet değilde Mapbox kullanılırsa %67 daha hızlı açılıyor.
* Ayarları kaydetme ile ilgili olarakta birkaç geliştirme yapıldı.

203371

İyi eğlenceler..

fiyatı 4.99 TL'ye düşürür müsün esnaf işi :)

• Beğen
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.
Uygulamamızda ki bazı değişiklikler şu şekilde.

Rota detayları ekranına , rotanın özet bilgilerini görüntüleyebileceğimiz bir ekran yerleştirdim.
Uygulama açılışına sürüş ile ilgili uyarı metni ekledim.
Yeni kullanıcılar için bilgi ekranları otomatik dolduruluyor.
Çeşitli hata düzeltmeleri.

204942

204943

204944

204945

İyi eğlenceler..

Merhaba arkadaşlar.
Fazla detaylı görünmesinden dolayı dikkat dağıtıcı olmaması için uygulamamızda birkaç değişiklik yaptım.

Değişiklikler şu şekilde;

Ana ekrana bir yeni ekran daha ekledim.
Seçeneklerden Ana ekran görünümünü "Basit" yada "Detay" seçeneğini kullanarak geçiş yapabilirsiniz.

Screenshot_2019-07-31-18-42-34.png

Screenshot_2019-07-31-18-42-02.png

Screenshot_2019-07-31-18-40-07.png

İyi eğlenceler..

@fatikngage
Hocam g kuvveti yerine eğim bilgisi de tercih edebilirsek çok iyi olur.
Bir de bisiklet üzerinde en çok ihtiyaç duyduğumuz bilgileri büyük puntolarla gorebilirsek çok iyi olur basit ekranda. Mesela süre, yükseklik, zaman, mesafe, eğim, hız, ortalama hız bunlardan en önemlileri. Hız-ortalama hız zaten var, diğerlerini daha büyük punto ile gorebilirsek muhtesem olur.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@Mustaac
Ayarlardan yazı boyutunu ayarlayabilirsiniz. Yazı ve rakamların boyutunu daha da büyük hale getirebilirim.Bilgi ekranı şuan 5 sayfa. Sağa- sola parmak hareketi ile diğer bilgilerede erişilebiliyor. Buna 2 ekran daha ekleyerek güç bilgilerini , eğim bilgilerini , kalori bilgilerini de ekleyebilirim.

Hocam o bilgi ekranındaki fontu arttirsaniz da ayırdığınız bosluk yeterli değil. Bu kadar olmasa bile sürüş esnasında rahat görebilmek için bunun yarısı büyüklükte olması lazım. Bilgi ekranının fontunu büyutünce hiç okunmuyor.

Dosyalar

• S90731-22212436.png
    S90731-22212436.png
    23 KB · Okunma: 24
  • S90731-22232303.png
    S90731-22232303.png
    26,1 KB · Okunma: 23
Geri