@iskender şerit
Yeni başlayanlar için Droidscript adında bir uygulama var. Javascripti kolay anlaşılır halde birçok döküman da bulabilirsiniz.
@C.Koc
Google haritalarda birkaç sıkıntı var bitiremedim. Navigasyon özelliğinde de biraz eksikler var ama büyük oranda tamamladım. Birkaç ekran görüntüsü daha paylaşayım.
Hayırlı bayramlar arkadaşlar. Güne güzel bir haber ile uyandım. Az önce google amcadan kapanan hesabım ile ilgili bir mail geldi. Hesabımı geri açtıklarını söylüyorlar.
Hocam merhabalar, dün bisiklet aldım ve navigasyon ihtiyacım var. Konuyu baştan sona okudum ve sizi tebrik ediyorum. Şansıma da navigasyon özelliği yeni gelmiş sanırım. Bu arada gopta oturuyorsunuz heralde komşuyuz o halde
@fatikngage
bende karabekirdeyim yakınız Navigasyonu sabırsızlıkla bekliyorum uygulamayı da satın alacağım. Konuyu takip destek için almasını tavsiye ediyorum. Bu arada telefon tutucu bulamadım tavsiye ettiğiniz var mı ? Şuan here maps kullanıyorum onda da sesli yönlendirme yok rota çiziyor en azından ona bakıp gidiyorum. Ama telefonu koyacak yer yok durup duruyorum o yüzden