Senden son bir güncelleme istesem bisiklet yolu haritasında km yükseklik saat vb diğer yazılar beyaz olduğundan çok gözükmüyor yazı rengini değiştirme özelliği gelebilirmi mesela kırmızı veya yeşil olsa bütün haritalarda daha kolay okunma sağlar diye düşünüyorum...
Hocam dik konumda kullanım için istekte bulunayım ben de. Yatay olarak kullanamıyorum telefonu gidon boğazına monte ettiğim aparat ile. Teşekkürler emeğinize sağlık.
Bilgi ekranındaki tüm verilerin yazı rengini ve saydamlığını , ayarlar kısmından değiştirebilirsiniz.
Rotaların oluşturulduğu ve dışarıdan eklediğiniz rota klasörünün adı değişti.
Rotalar dahili hafızada olacak "/Gpedal/Maps" klasörü
Merhaba arkadaşlar.
Bu aralar biraz yoğunlukdan dolayı güncellemeler biraz gecikiyor
Kişiselleştirme ile ilgili geliştirme yapılan bu versiyonda;
5 ayrı bilgi ekranı eklendi. @imumutkilic
Bilgi ekranları arasında kaydırarak geçiş yapabilirsiniz.
Seçtiğiniz bilgi ekranına basılı tutarak , istediğiniz veriyi açılan listeden ekleyebilir yada çıkarabilirsiniz .
Alt alta 5 veri ekleyebilirsiniz.Daha fazlası için hava durumu ve grafik verisini kapamalısınız.
Hava durumu verisini ayarlardan açıp kapatabilirsiniz.
Ayrıca .gpx dosya formatı ile ilgili bazı geliştirmeler yapıldı. @C.Koc
Son sürümle beraber , kamera odaklama sorunu ve strava kaydı acmama sorunu giderilmiş . 6 tane bilgi ekranı eklenmiş bir tanesi boş yani ekranda gozukmesin amacıyla yapılmış. Bilgi ekranı geçişleri çok güzel olmuş . @fatikngage eline sağlık
@fatikngage eline koluna sağlık mükemmel oldu ama ( küfürü yiyeceğim bir gün senden ) şu kırmızı kırmızı yazılar dışında olan yazıların okununurluğu açık renk haritada gerçekten zor bunların renginide değiştirebilirsek mükemmel olacak hoş bu hali ile de mükemmel gerçi ama olursa daha bir mükemmel olacak...