Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

G Pedal yol bilgisayarı uygulaması

@alicangul29
Hislerime tercuman oldun :)

Scudo
@fatikngage Hocam verdiğiniz adres işe yarıyor rotayı geojson formatına çevirip map klasörüne attım fakat rota bir türlü haritada çıkmıyor hatta işaretlediğim yere bastığımda konum takibi kapalı diyor konum takibini açıyorum tekrar bastığımda yine kapalı diyor.Kayıt başlatıyorum yine olmuyor beceremedim yada bir hata var190011190012

Bana özelden json formatında bi rota atarmısın bi bakim

@fatikngage
Buradan bakabilirsiniz. Dosyayı açıp içinde ufak bi değişiklik yapmak gerekiyor. Bunu halen düzeltmedim. Bunula ilgili de düzeltme yapıcam.

Son düzenleme:
Ooo süper dikey ekran bitince uyarı verirsen sevinirim.Dikeyden sonra sıra ne var umarım gpx formatıdır.:)

191474

191475

191476

İyi akşamlar beyler.Bu hafta benim için biraz yoğun geçti.O yüzden bitmesi uzun sürdü.

Bu güncelleme ile;

Dikey ekran kullanımı aktif. @C.Koc
Batarya göstergesi eklendi.
Birkaç düzenleme vs.

Uygulamayı ayarlardan güncelleştirebilir veya linkten indirebilirsiniz.

(link)

Süperi eline sağlık benim için sadece gpx kaldı...

• Beğen
Tepkiler: fatikngage
@C.Koc
:) üzerinde çalışacağım kml, kmz, gpx vs

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mpala ve C.Koc
Ben bisiklet sürüşlerimde rota kullanan birisi değilim o yüzden bilgi eksikliğimi gidermek için soruyorum.
Mesela bir gün yaptığım sürüşe ait güzergahı rota olarak kaydetme şansım var mı bu uygulamada?
Sonra aynı güzergah üzerinde farklı sürüşlerle performans karşılaştırması yapabilmek için o rotayı çağırabiliyormuyum?

Eğer böyle bir özellik varsa uygulamaya aynı rotanın performans karşılaştırması gibi bir sekme eklenebilir. Buradan gelişim takibi de yapılabilir.
Yoksa bu özellikler eklenebilir mi?

Şu ana kadar yapılanlar bile benim için kafi ama olmuşken herkesin işini görürse yerli bir uygulama tadından yenmez.
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
@mpala
Yaptığınız güzergahı rota olarak kaydetme şansınız var . Ayrıca bu rotayı dışarı çıkartma, paylaşma özelliği de var.
Ancak aynı güzergahı kıyaslama yok. Strava senkronizasyonu ile bu durum aşılabilirmi?. Rota kıyaslama açısından. Strava kullanmadığım için bunu cevabını bende bilmiyorum :) bilenler yazarsa buna uygun geliştirmeler yapılabilir.

Eğer gidilen rota sürekli kullanılan bir rota ise rotada strava üzeride sekment açıp karşılaştırma yapılabilir tabi

• Beğen
Tepkiler: fatikngage
192853

Arkadaşlar artık strava senkronu için gerekli olan ".gpx" dosya formatını G-pedal uygulamasına okutabiliyoruz. Şuan kaydı da .gpx formunda yapması üzerinde çalışıyorum.
Büyük güncellemeye adım adım yaklaşıyoruz..

192854

Strava ya kaydımız tamam. :)

Son düzenleme:
Ben app lerin içinde bulamadım G-pedalı

@C.Koc
Evet anlamadım bakıcam tekrar.

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
Gpx formatını halen görmüyor güncellemeyi daha yayınlamadın sanırım

Merhaba Arkadaşlar.
Biraz uzun süren bu güncelleme ile;

Artık .gpx dosya formatını açabiliyoruz. ( Kayıt işi henüz bitmedi )
Yüklenen rotanın kadans , nabız ve hız grafiğini görüntüleyebiliyoruz.( gpx dosyasında bu veriler varsa )
Yükselti grafiğinde birkaç düzenleme yapıldı.
Anlık hız grafiğine ek olarak anlık nabız ve anlık kadans grafiği eklendi. ( Şuan aktif değil ancak sensör bağlantılarını tamamladıktan sonra aktif olucak )

194142

194135

194138

194137

194136

Gpx dosya formatında sadece konum , yükseklik ve zaman bilgisi olduğu için , mesafeyi ve hız bilgisini hesaplatmak biraz zaman alıyor. Bu bilgilerin yanında ayrıca grafiklere çizdirme işi de yaptığı için dosya yüklenirken uygulama donabilir. Yükleme bitince normale dönecektir.

194148

Yükselti haritasının sol tarafındaki rakamlar yukarıdan aşağıya sırası ile ;

Max yükselti
Ortalama yükselti
Minimum yükseltiyi gösteriyor.

Yükselti haritasının alt tarafındaki rakmalar ise yüklenen rotanın km bilgisini gösteriyor.

Daha detaylı bilgi almak için konum barı kullanabilirsiniz. Rotanın hangi noktasında kaçıncı km sinde? , ne kadar yükseklikte? , kadans , nabız ve hız bilgisi ne? gibi.

Resimlerde gözüken rota @Mhmm@ aradaşımızın bana gönderdiği örnek rota. Dikkatimi çeken rota hız grafiğinde bikaç kez 80 km nin üstüne hıza nasıl çıktığı :)) . Kamyon arkasına mı takıldın naptın yada bisiklete motor mu taktın sende :)

Tüm bunlara ek olarak kml ve kmz formatları üzerinde de çalışıyorum. Birkaç yüz satır kod daha ekleyerek daha güzel sonuçlar alabilicez :)

Uygulamayı linkten indirebilirsiniz.

(link)

Son düzenleme:
@fatikngage
Hocam kaydın strava verisinden gösterebilirim, hiç o hıza çıkmadım sağlam bi iniş var, orda da en fazla 63 olmuştur. Sen direk datadan baktığın için, belki gps atlaması olabilir.
Check out my activity on Strava: (link)
Edit: max hız 57 daha önce veya sonra 63 görmüştüm orda

Çalışman çok güzel eline sağlık

Yüklenmedi hatası alıyorum. Nokia 6 android 8.00 kullanıyorum. Son güncelleme için bu hata

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Eğer yüklenmedi hatası veriyorsa uygulamayı silip tekrar kurun düzelecektir.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Geri